Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkadokwadratu

mam ryj jak facet

Polecane posty

Gość brzydkadokwadratu

wyglądam jak transwestyta :( zrobiłam dziś ze 100 zdjęc i na każdym wyglądam jak trans !! Płakać mi sie chce jak można mieć takie ryło :( za jakie grzechy takie małe ślepia, brzydki nos i duża szczęka :( w dodatku zero cycków i szerokie bary :(( i jeszcze mam faceta który jest cholernie przystojny ale nie on mnie zdobył tylko ja jego poderwałam :( każda dziewczyna się na niego gapi a on patrzy na nie, na pewno długo ze mną nie będzie ale co mi tam z takim obrzydliwym ryjem cud że w ogóle kogoś mam ! tak się chciałam wygadać, zazdroszczę seksownym dziewczynom kobiecej twarzy i biustu :(

Gość gość
no ja mam i twarz i figure i biust ale co mi po tym jak faceci sie ze mna spotkaja i mam powodzenie - nie ukrywam. Ale nie mam nikogo na stale? :(

Gość gość
wiec dbaj o swojego i powtarzaj mu codziennie jak Ci z nim dobrze i jak dziekujesz bogu ze go masz

Gość brzydkadokwadratu
nie będe go trzymac na siłe jak chce niech idzie nie będę sie przymilać już mnie to wali że tak powiem. ja pierdziele za jakie grzechy taki ryj :o

Gość marta3333333333
pokaz nam fote to obiektywnie ocenimy....moze sobie cos wmawiasz. uwierz mi od pasztetow faceci uciekają:D moja znajoma dokladnie tak wyglada jak opisujesz..ma 24 lata i wyglada jak Pudzian....i co? ma meża i 2 malych dzieci :(

Gość gość
moja znajoma dokladnie tak wyglada jak opisujesz..ma 24 lata i wyglada jak Pudzian....i co? ma meża i 2 malych dzieci smutas.gifx x he he he pewnie z Pudzianem, 2 małe pudzianiątka