Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina PPP

Muszę przyznać że przy bogatszym facecie robię się łatwiejsza

Polecane posty

Gość WiemCoChcę
Mam dużą firmę, zarabiam ponad 20 tys miesięcznie i nie raz spotkałem się z płytkimi dziewczynami, które jak tylko zorientowały się że jestem przy kasie od razu ściągały majtki. Ale na życiową partnerkę wybrałem dziewczynę, która.... nie chciała ze mną być jak dowiedziała się ile zarabiam. Pamiętam jak pierwszy raz podjechałem po nią Jaguarem zrobiła taką minę jakby bała się wsiąść :D. W restauracji była speszona, strasznie było jej głupio jak płaciłem rachunek, a było to miejsce gdzie ceny choćby drinków pewnie niektórych przyprawiłyby o zawał. To było nasze pierwsze spotkanie, później stwierdziła że nie pasujemy do siebie, że jesteśmy "z innych światów". Przekonałem ją jednak, że szukam właśnie normalniej dziewczyny, i dość mam blachar i tipsiar, które do tej pory spotykałem. Dziś jest moją żoną, mamy 2 dzieci, a razem jesteśmy już 6 lat. Przeglądając ten temat muszę powiedzieć że cieszę się że poznałem wartością kobietę :)

Gość 0 Terenia 0
12.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość w dzisiejszej polsce za g***t możesz dostać nawet 2tys zł kary" Za gw.ałt to ty wypie.rdalasz do pierdla, a tam już koledzy z celi się tobą zajmą :classic_cool:

Gość 0 Terenia 0
12.09.13 WiemCoChcę - Buhahaha idź spać gimbusie, bo jutro na 7.00 przyroda 😴

Gość WiemCoChcę
Tereniu na prawdę tak trudno ci uwierzyć że miłość istnieje? Smutne to trochę muszę przyznać, ale może ty też kiedyś spotkasz właściwą osobę :)

Gość gość
Aha , bo facet sie nie połapałby ,że to kupiony z rożna ? Każdy obiad kupujemy w budce z hot dogmi na przeciwka ? Nawet nie wiesz idioto ile czasu zajmuje zrobienie zwykłego rosołu...ale skąd możesz wiedzieć jak mamusia zawsze podstawiała ? x Chodziło o lipę, którą często odstawiacie niby tyrając w kuchni, a rosołku takiego jak mamusia facetowi nigdy nie zrobisz... zapomnij. x Od kiedy podłoge i okna MYJE się odkurzaczem smiech.gif ? x Odpowiednim sprzętem jak najbardziej się myje (na mokro). Słabo obeznana ze współczesną techniką jesteś. x Tak , tak tylko nie każdy ma zmywarkę , a nawet jeśli to naczynia na początku trzeba posortować i tak odmyć ,żeby odpływ ze zmywarki się nie zatkał... x toż to prawdziwa katorga... x ale co taka ciota może wiedzieć o pracach domowych ...-.- x sporo aby je sobie ułatwić

Gość gość
"Przestańcie biadolić, ofermy, gó.wno macie to i du.p nie ruc.hacie, proste" ********* A kto ci powiedział że nie r..chamy? :) Są na szczęście na tym świecie jeszcze wartościowe dziewczyny co nie lecą tylko na kasę, uwierz mi że nie tak trudno taką znaleźć, ale co ty możesz wiedzieć o uczuciach i wartościach?

Gość gość
Facet przy kasie takie laski co poza wyglądem nic sobą nie reprezentują można co najwyżej raz bzyknąć. A na stałe wybierają kobiety, które też mają ambicję, zajmują wysokie stanowiska itd. Nie ma tak łatwo naiwne małolaty, nie ma :)

Gość gość
Pociąg fizyczny jest związany z miłością a lecenie na kasę jest materializmem i wyrachowaniem i niczym więcej. Kasę można zdobyć ale nie zawsze od razu duże majątki, takie proste to nie jest. I od kiedy to na wygląd nie ma się wpływu? Co zdobyć duże pieniądze jest łatwiej zdobyć niż się wypindrzyć? ****************************************************************** A ja mogę uważać ,że lecenie na wygląd jest równie nie wporządku co lecenie na kasę. Chęć po*uchania ładnej laski, zwykły cynizm... Prawdziwa miłość jest wtedy kiedy kochasz dziewczynie niezależnie jakby wyglądała...miłość nie jest tożsama z wyglądem. A co brzydkiej dziewczynie da wypinzdrzenie się jak jest brzydka ? Choćby laski podobnej do tej z przywołanego zdjęcia ? Są takie laski gdzie żadne makijaż nie zamieni ich nagle w ładne..

Gość gość
"A kto ci powiedział że nie r..chamy? usmiech.gif Są na szczęście na tym świecie jeszcze wartościowe dziewczyny " ******************************************************************** na pewno jest wartościowa skoro sie r*cha nie będąc w związku ;)

Gość gość
No właśnie. Ja chcicy w stosunku do faceta o urodzie Dżordża Kluneja czy innego Dżonego Dipa nie nazywam miłością. Ot, chuć, pożądanie, zespół reakcji chemicznych wyzwalających się na widok atrakcyjnego osobnika. Biologia & chemia i tyle.

Gość gość
Nie, nie w porządku jest lecenie TYLKO na wygląd. Napisałem że charakter jest jeszcze ważniejszy, ale to że moja ukochana jest dla mnie piękna to chyba dobrze, nie? Raczej dziwne gdyby było inaczej, prawda?

Gość gość
na pewno jest wartościowa skoro sie r*cha nie będąc w związku ******** ale ja właśnie o seksie w związku, czyli z miłości mówiłem :)

Gość gość
Chodziło o lipę, którą często odstawiacie niby tyrając w kuchni, a rosołku takiego jak mamusia facetowi nigdy nie zrobisz... zapomnij. ****************************************************************** Ja nigdy nie odstawiam lipy w kuchni...zrobienie zwykłego rosołu to tyle zachodu ,że szok i co najmniej półtora godziny stania nad garami...a jak Ci sie nie podoba to sam gotuj. Pewnie tobie i tak mamusia gotuje i tak już zawsze zostanie.

Gość gość
Ale większości facetom wystarczy uroda i seksowne ciało. Zobaczy taką Siwiec (czy innego klona jakich coraz więcej w Szoł-byznesie) i od razu chce by została jego dziewczyną. Bo co? Bo ma warki-obciągarki i fajne baloniki do macania?

Gość gość
No właśnie. Ja chcicy w stosunku do faceta o urodzie Dżordża Kluneja czy innego Dżonego Dipa nie nazywam miłością. Ot, chuć, pożądanie, zespół reakcji chemicznych wyzwalających się na widok atrakcyjnego osobnika. Biologia & chemia i tyle. ******** Jak dojdzie to tego przyjaźń to będzie miłość :). Miłość bez pociągu nie istnieje, i jest związana z chemią i biologią w nie małym stopniu

Gość gość
To już nie można się bzykać z kimś kogo się lubi i szanuje i nie nazywać tego górnolotnie miłością?

Gość gość
Nie, nie w porządku jest lecenie TYLKO na wygląd. Napisałem że charakter jest jeszcze ważniejszy, ale to że moja ukochana jest dla mnie piękna to chyba dobrze, nie? Raczej dziwne gdyby było inaczej, prawda? ******************************************************************** To ja też nie lecę TYLKO na kasę. Bo charakter i wrodzona inteligencja to dla mnie rzeczy najważniejsze...ale zawsze fajniej jak facet tą kasę ma ! Podobnie jak u Ciebie fajnie jak dziewczyna oprócz charakteru ma wygląd...

Gość 0 Terenia 0
12.09.13 [zgłoś do usunięcia] WiemCoChcę Tereniu na prawdę tak trudno ci uwierzyć że miłość istnieje? Smutne to trochę muszę przyznać, ale może ty też kiedyś spotkasz właściwą osobę" Smutniejsze jest to, że zapomniałeś zmienić maila podając "dariaw1990@tlen.pl", skoro masz 23 lata to w wieku 17 lat wzięliście ślub? Co za kretyn :D 🖐️

Gość gość
"Ale większości facetom wystarczy uroda i seksowne ciało. Zobaczy taką Siwiec (czy innego klona jakich coraz więcej w Szoł-byznesie) i od razu chce by została jego dziewczyną. Bo co? Bo ma warki-obciągarki i fajne baloniki do macania?" ***************** I to jest właśnie częsty męski błąd którego nie popełniam. Bo co mi po takiej, jak zaraz się mną znudzi i zacznie latać za innym? Nie ma przyjaźni, nie ma zrozumienia, nie ma tego "czegoś" to nie ma miłości. Trwałego związku się na tym nie zbuduje :)

Gość gość
Cieszę się, że jakiś facet umie przyznać, że większość facetów to totalne prymitywy, kierujące się wyłącznie instynktem. Innych słów nie znajduję na tępaka, który ledwie zobaczy kobietę i już wie, że ją ,,kocha", bo... Mu stanął. Che che.

Gość WiemCoChcę
Haha to mail mojej mojej żony, którego nie usunąłem z podpisu. Nie sądzisz chyba że mam na imię Daria? :D Napisałem że znamy się 6 lat a nie że jesteśmy 6 lat po ślubie. Jak się poznaliśmy ona miała 17 lat ja 25. Ślub braliśmy jak miała 19 ja 27. Tak wiem, trudno ci będzie uwierzyć że 17-latka już wówczas była mądrzejsza od ciebie, no ale cóż :)

Gość gość
Cieszę się, że jakiś facet umie przyznać, że większość facetów to totalne prymitywy, kierujące się wyłącznie instynktem. Innych słów nie znajduję na tępaka, który ledwie zobaczy kobietę i już wie, że ją ,,kocha", bo... Mu stanął. Che che. ******* Żeby jeszcze jakaś kobieta się znalazła, co przyznaje że lecenie na kasę jest prymitywne to było by fajnie :)

Gość 0 Terenia 0
WiemCoChcę - Tak, tak macie niby tyle kasy, a wymieniacie się jednym kopem, żeby siedzieć na babskim forum 😴 Idioto, te bajeczki sobie zachowaj na zajęcia z języka polskiego 😴

Gość WiemCoChcę
A co w tym dziwnego? Mam laptopa do pracy, a peceta mamy wspólnego. Zresztą u nas wszystko jest wspólne, nie ma takich jak w twoich dotychczasowych "związkach" gdzie tylko zdrady a co za tym idzie pilnowanie, laptopa, telefonu itp. :D

Gość 0 Terenia 0
Tak, tak, tak 💤

Gość WiemCoChcę
Zapomniałem wspomnieć że moja żona też pracuje, (jako księgowa) chociaż wcale nie musi. Ale ambicja jej nie pozwala na tylko siedzenie w domu. Podziwiam ją że chciało jej się wrócić do pracy po urodzeniu drugiego dziecka. Chociaż można mówić że kasa ułatwia sprawę (opiekunka, sprzątaczka itp.) ale i tak jest to godne podziwu. Heh i pomyśleć że mogłem wylądować w związku z jakąś przysłowiową blacharą :)

Gość gość
Ja przyznaję, że lecenie na kase jest prymitywne, a jestem kobietą. Taki sam atawizm jak lecenie na wygląd. Poza tym g... prawda, że kobiety lecą głównie na kasę. Przede wszystkim lecą na wygląd, identycznie jak wy.

Gość WiemCoChcę
mam na imię arek, mam 16 lat i jestem prawiczkiem :O

Gość WiemCoChcę
oczywiście nie mam żadnej żony a piszę to wszystko bo w*****a mnie to ,że nic nie mam i żadna laska mnie nie chce przez to :/ jedyną kobietą z którą mnie coś łączy jest moja matka no ale ona nie ma wyjścia...

Gość WiemCoChcę
poza tym stresuję się jutrzejszym egzaminem z w-fu, bo nie umiem podnieść piłki lekarskiej :(:O