Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina PPP

Muszę przyznać że przy bogatszym facecie robię się łatwiejsza

Polecane posty

Gość JaTakiKtoś
A mnie śmieszy ból d**y niektórych facetów usmiech.gif To oczywiste ,że każda kobieta wolała by zamożnego faceta od uboższego i co w tym nadzwyczajnego ? Podobnie jak wy wolicie ładne od brzydkich... Ilu z was drodzy Panowie skreśla dziewczynę na stracie "bo nie odpowiada urodowym standardom" ? Czemu brzydkie dziewczyny nie mają szans na miłość ? Na początku radziłabym spojrzeć na siebie a potem oceniać innych. ********** A mnie śmieszy że już od 2 dni piszesz jako niby kilkadziesiąt kobiet pod nickiem "gość" i ciągle piszesz te same głupie tezy: "faceci lecą na wygląd, facet który nie zarabia więcej niż 4000 to nieudacznik, chcecie r..chać to musicie płacić, faceci chcą sponsorki, kucharki i dz..wki" w jednym i ciągle to samo durne paplanie. Widać że jesteś bardzo futrowana życiowo skoro tak ciągle musisz spamować na kafe. Pewnie jesteś brzydka jak noc listopadowa i w dodatku oferma życiowa i zazdrościsz ładniejszym i mądrzejszym koleżankom że sobie życie ułożyły. Tobie zostaje tylko wylewanie żali na kafe, a nawet to ci nie wychodzi, bo widać że to wszystko twoje wpisy, Pani "gość".

Gość gość
na kase tez nie masz wplywu :O no chyba ze masz jakas metode zeby urodzic sie w bogatej rodzinie :O 🖐️ wyglad jest wazny bo to uwarunkowanie ewolucyjne - dobry wylad - dobre geny dlatego kreca nas atrakcyjne osoby, lubimy je podswiadomie etc...

Gość gość
"12.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość Ja przyznaję, że lecenie na kase jest prymitywne, a jestem kobietą. Taki sam atawizm jak lecenie na wygląd. Poza tym g... prawda, że kobiety lecą głównie na kasę. Przede wszystkim lecą na wygląd, identycznie jak wy." to co napisalem teraz pisala juz jakas laska wczoraj... mysle ze ten temat zalozyla i ciagnie jakas brzydula ktora nie ma szans ani na bogatego, ani na lednego, ani nawet w ogole na chlopaka. cze

Gość JaTakiKtoś
lecenie na wygląd jest jeszcze gorsze od lecenia na kasę bo wygląd to coś na co sie nie ma wpływu. Albo sie go dostaje albo nie i w tym momencie brzydkie ale fajne dziewczyny nie mają szans na miłość....a kase zawsze można zarobić, nie jest to nierealne..wystarczy chcieć. ************ To idź i sama zarób niedojdo skoro to takie proste, zamiast po raz 100-tny pisać to samo na kafeteri.

Gość gość
Dokładnie nieudacznicy myślą ,że tylko puste ,leniwe lale z solarium lecą na kasę ....ale mądre bogate kobiety też nie chcą gołod*pców frajerzy ! Nie znam żadnej , lekarki , prawniczki , czy Pani inżynier , która jest związana z magazynierem ....

Gość gość
Albo sie go dostaje albo nie i w tym momencie brzydkie ale fajne dziewczyny nie mają szans na miłość....a kase zawsze można zarobić, nie jest to nierealne..wystarczy chcieć. kasy mozna sie dorobic pewnie ale jak juz sie jej dorobic to wszystkie lepsze laski zostana wybrane. zostanie to gowno. dlatego jak masz byc bogaty to musisz sie taki urodzic. gowno ci da ze sie kaski dorobisz. po 25roku zycia mozesz sie w d*pe pocalowac - najladniejsze laski zostaly wybrane juz w liceum na studiach nawet w gimnazjum. cze

Gość gość
naljadniejsze i najnormalniesze. potem zostanie ta ladna tepota ktorej nikt nie chcial

Gość gość
na kase tez nie masz wplywu pechowiec.gif no chyba ze masz jakas metode zeby urodzic sie w bogatej rodzinie pechowiec.giflapka.gif wyglad jest wazny bo to uwarunkowanie ewolucyjne - dobry wylad - dobre geny dlatego kreca nas atrakcyjne osoby, lubimy je podswiadomie etc... ************************************************************** na kasę nie masz wpływu jak jesteś głupi i niezaradny...ile osób z zera doszło do potęgi. Multum. Tylko wy nieudacznicy winę zwalacie na biednych rodziców kasa jest wazna bo to jest uwarunkowane ewolucyjne - samica woli samca , który zapewni jej byt , bezpieczeństwo...lubimy to podswiadomie :)

Gość JaTakiKtoś
Podpisz się niedojdo życiowa pod jednym nickiem, bo już śmiech bierze jak udajesz xxx kobiet. Myślisz że nie widać że to jedna i ta sama osoba w kółko?

Gość gość
"na kasę nie masz wpływu jak jesteś głupi i niezaradny...ile osób z zera doszło do potęgi. Multum. Tylko wy nieudacznicy winę zwalacie na biednych rodziców kasa jest wazna bo to jest uwarunkowane ewolucyjne - samica woli samca , który zapewni jej byt , bezpieczeństwo...lubimy to podswiadomie usmiech.gif" pieniadze nie sa uwarunkowane genetycznie - czy kazdy niemiec ma dobre geny? :classic_cool: chodzi mi o to ze albo urodzisz sie bogaty albo pacaluj sie w d*pe chyba ze jestes zakompleksionym gownem, to kasa by sie przydala

Gość gość
dziwne ja jakoś znam osoby z biednych domów , które dzięki własnej inteligencji i pracowitości dorobiły się majątków...

Gość gość
"...ile osób z zera doszło do potęgi. " 0 (zero) albo masz uklady albo w c***a sie pocaluj. musisz miec w rodzinie "kogos" bo jak nie to zaganiaj pracowac na burzujów

Gość JaTakiKtoś
na kasę nie masz wpływu jak jesteś głupi i niezaradny...ile osób z zera doszło do potęgi. Multum. Tylko wy nieudacznicy winę zwalacie na biednych rodziców kasa jest wazna bo to jest uwarunkowane ewolucyjne - samica woli samca , który zapewni jej byt , bezpieczeństwo...lubimy to podswiadomie ********* O tej metodzie na wielkie pieniądze co jest takie proste tylko umiesz pisać. Sama pewnie nawet grosza nie umiesz pewnie zarobić. Sama jesteś nieudacznikiem i musisz szukać kogoś kto cię przygarnie, w przeciwieństwie do większości kobiet które same potrafią pracować. Jak ty im musisz zazdrościć hahaha

Gość gość
pytanie po co im ta kasa

Gość gość
kasa = osoba ktora zarabia 10tys zl + te3 czy 4tys to sb w doope wsadz c***a za to kupisz

Gość JaTakiKtoś
10 tys to ty na oczy w życiu nie widziałaś, hahaha jak ty musisz być sfrustrowana życiowo i widzę że nadal boisz się podpisać pod jednym nickiem haha skąd się tacy żałośni ludzie biorą?

Gość pravvvictwo 22
kobietyyyy to kur wwwwwwyyyyyy niech pozdychają wszystkie !

Gość gość
na raka :classic_cool: ale nie pisze tego z zawisci tylko po prostu nigdy zadnej nie bede mial to moga i na raka zdechnac :classic_cool:

Gość JaTakiKtoś
Dokładnie nieudacznicy myślą ,że tylko puste ,leniwe lale z solarium lecą na kasę ....ale mądre bogate kobiety też nie chcą gołod*pców frajerzy ! Nie znam żadnej , lekarki , prawniczki , czy Pani inżynier , która jest związana z magazynierem ********* A ja znam wiele par typu: on pracuje w biurze, ona w butiku albo on jest kierowcą, ona pracuje w piekarni albo on pracuje w Castoramie, ona jest kosmetyczką i są SZCZĘŚLIWI bo mają siebie. Pieniądze to nie wszystko, ale co smutni materialiści którzy siedzą tylko przed kompem i marzą o fortunie co spadnie z nieba mogą o tym wiedzieć :P

Gość JaTakiKtoś
w życiu nie będę miał ładnej mądrej kobiety bo jestem za głupi i za leniwy ,żeby zdobyć dobry zwód :( Swoje nieudacznictwo muszę usprawieliwaić biedą z domu :( Zazdroszę bogatym facetom na , których leca fajne laski :(

Gość JaTakiKtoś
teraz bawi się w podszywanie buahahahahahahahahahhahahahahahaahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhaahhaahahhaahahahahahaha. jaka ty jesteś żałosna hahahahahahahahhahahahahaha

Gość gość
ja tez. mam nadzieje ze jak juz zdechne, to moze jezeli istnieje dalsze zycie to urodze sie jako ktos bogaty :classic_cool:

Gość gość
aaa to podszyw :classic_cool: myslaem ze mysli tu ktos tak jak ja

Gość JaTakiKtoś
ale ja tak myśle :/ zamówiłem na alegro dmuchaną lale (bo tylko mogę r*chać) ale teraz patrze w śwince ,że może kasy mi nie wystarczyc...chyba muszę podkraść matce :(

Gość JaTakiKtoś
Spróbuj się podszyć z mailem haha, to już będzie dla Ciebie za trudne niedojdo :D

Gość gość
Dobra przepraszam wszystkich po prostu jestem brzydka i durna i nikt mnie nie chce więc tyko hejtowanie na Kafe mi zostało :(

Gość JaTakiKtoś
Przyjmujemy przeprosiny ale i tak wiemy że jesteś niedojdą życiową :D

Gość JaTakiKtoś
trolololo

Gość JaTakiKtoś
Mam pretensje do dziewczyn ,że oceniają facetów przez pryzmat kasy ale sam wyzywam dziewczyny od brzydul i czekam aż spadnie mi z nieba modelka..ale chyba sie nie doczekam :(