Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ILE MIESIECZNIE PLACICIE ZA PRĄD I JAKI METRAZ MACIE

Polecane posty

Gość gość

duzo sprzetu uzywacie?

Gość gość
za darmo bo podpielismy sie pod sasiada

Gość gość
od 150 w lecie do 250 w zimie, metraz 80m kw

Gość gość
za prąd płacimy 160-230 zł tak w tych granicach latem mniej ,zimą więcej ,mieszkanie ma 88 m2.

Gość mamamijaaaaa
210 m-cznie, 128m2, wszystko mam na prąd

Gość gość
100zł, 42metry mieszkanie

Gość gość
Kurcze a u mnie mieszkanie 45 m2 wiekszosc dnia nas nie ma i rachunek nie schodzi ponizej 150 zl choc mam prad na karte ze podaje stan licznika drukuja mi paragon i place.

Gość gość
240zł miesiecznie, dom 240m

Gość gość
90zł, metraz 70

Gość gość
Nam wychodzi ok.130zł na 2 m-ce, 40m mieszkanie.

Gość gość
ok 100-120 zł na miesiac - 60 m jestesmy póki co w dójkę.

Gość gość
120 zł miesięcznie, telewizor, dwa laptopy, pralka, kuchenka indukcyjna, pralka 55 metrów

Gość gość
Ok. 500 zł miesięcznie cały rok (średnie rachunki). Woda i ogrzewanie na prąd, mieszkanie wysokie- 3,5 m. i praktycznie obniżyć można 10-15 cm bo okna wysokie, wody idzie duuużo, w kuchni przepływowy ogrzewacz wody dodatkowo i szlag mnie trafia, dojrzewamy do tego żeby mieszkanie wynająć albo sprzedać.

Gość gość
no to maskara u was

Gość mamamijaaaaa
19:53] [zgłoś do usunięcia] mamamijaaaaa 210 m-cznie, 128m2, wszystko mam na prąd xxxxxxxxxxxxxx 2x w tyg pralka, 3 laptopy, piekarnik i mikrofala 1x w tyg, ale mamy mega lodowke,ktora pewnie nieźle ciagnie prądu, zmywarka codziennie, plyta indukcyjna i światła punktowe-cale mieszkanie

Gość gość
120zł miesiecznie, 80m

Gość 16 zl
:P 52m2.Wszystko na prad,oprocz plyty gazowej. Oswietlenie punktowe w mieszkaniu-halogenki,piekarnik elektryczny,mikrofala,komputer,tv,laptop non stop. Ale mamy znizke pracownicza ;) Wczesniej placilismy ok 60,tylko oswietlenie bylo normalne. A tak to j.w.

Gość gość
130 zł 56 metrów mieszkanie codziennie chodzi pralka, zmywarka.

Gość gość
120 zł miesięcznie ale mielismy nadpłatę i przez 3 mc nic nie płaciliśmy kuchenka, czajnik, laptop, zmywarka, tv nie mamy

Gość 16 zl
Zapmnialam o pralce i zwlmywarce :P

Gość gość
aa i pralka:)) 40m2

Gość gość1000
ok 50zł miesiecznie 48m2, ale moim zdaniem metraż nie ma kompletnie nic do rzeczy, istotna jest ilosc mieszkańców;) no chyba że ktoś ma w zimie ogrzewanie elektryczne albo oświetla cały czas wszystkie pomieszczenia:o

u nas średnio wychodzi licznikowo za miesiąc jakieś 50-80zł zależy od zużycia. Pralka, telewizor, laptop x2, mikrofalówka, kuchenka elektryczna, TV, piecyk gazowy i chyba tyle

Gość gość
80 zł misięcznie- mieszkanie 65 m2 lodówka (cały czas) 2x tv (jedn chodzi przez pół dnia a drugie jakies 2h dziennie) 2x laptop (używane są przez kilka h dziennie, myślę ze w sumie każdy po ok.3h) 2x tablet (nie są używane codziennie, obydwa ładuje raz na 2-3 dni) 3x tel kom (każdy ładowany co drugi dzien) pralka (4 pralki na tydzien) piekarnik (2x w tyg) mikrofala (nie wiem, ze 2-3 x w tyg) zmywarka (codziennie) żelazko (używane 1x raz w tyg przez ok 1h) no i w sumie jest jeszcze ekspres do kawy używany codziennie, suszarka do włosów używana okazjonalnie, prostownica do włosów używana ze 2x w tyg, golarka ele. męża używana co 3 dni, toster ze 2x w tyg, opiekacz do kanapek 1x w tyg, sokowirówka 3x w tyg, odkurzacz 2x w tyg, taki robot/maszynka do mielenia 1x w tyg, parowar 1x w tyg. No i oczywiście oświetlenie :)

Gość gość
80 zł na miesiac ,mieszk 60 m, 3 osoby

Gość gość
230 zł miesięcznie 55metrów kwadratowych 2 osoby dorosłe + 2 dzieci

Gość gość
My mamy za 2 miesiące 430 zł. Za samo zuzycie płacimy 320 zł a reszta to dodatkowe opłaty typu: za dystrybucje, za obsłyge handlową itd. Enea jest starsznie droga. Dobrze że własnie mielismy odbiór domu to moze ze 100 zł taniej będzie w innej taryfie. Dom 130m2. A sprzęt to: lodówka, piekarnik, płyta indukcyjna, zmywarka, pochałniacz, TV, pralka.

Gość gość
Aha, do tych 430 zł - to jeszcze na prąd mamy czajnik i maszyne ciśnieniową do kawy. Nie mam komputera czy laptopa.

Gość amazonkaaa
Latem około 150 zł, zimą więcej 180zł. Dom 240 m.2. Mam tv plazma, lodówka klasy A, to samo pralka klasy A, 2 laptopy, internet na prąd( livebox), natlenienie w oczku wodnym. Mam same żarówki energooszczędne.