Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile najwiecej dalybyscie za bluze polarowa rozpinana z kapturem

Polecane posty

Gość gość

czy 80 zl to duzo?

Gość brzózzzzka
20 zł

Gość gość
Dużo! Zależy jakiej firmy?

Gość gość
maksymalnie 60 zł, więcej to za drogo i bez sensu, skoro taniej można kupić nawet firmowe na wyprzedażach czy promocjach.

Gość gość
drogo. To też zalezy jaką bbym miała sytuacje finansową. Ja nie chodze ubrana na sportowo więc na tego typu ciuchy nie wydaje dużo.

nie wiem gdzie wy bluzy za tyle kupujecie. dobrej jakosci polar, albo jakies windstopery czy goretexy kosztuja miedzy 250 d 400zl, natomiast bardzo dobra jest tez welna i wcale tansza niz 250 tez nie jest...

Gość kiciaaa22
najwiecej? to bedzie we wtorek jak jest nowy towar- bluzy sa za 8 zł...czasem za 10 zl z kapturem...w czwartek jest za 50% to bedzie 4-5 zł...no a jak zadna p***a nie nosi XXXL i nikt nie lubi jaskrawych kolorow to sie ostanie poalrek do soboty i bedzie za calutkie 2 zł :classic_cool:

Gość gość
Tak tak zberezniku a majtki kupujesz sobie tylko u Diora natomiast skarpety U chanel a papier do podcierania doopy tez masz drogi co by ci nic nie podraznił przed namietnymi nocami z sasiadem

Gość gość
20 zł o, widzę że to nie tylko moja wycena

Gość gość
--zbereznik gdzie kupujemy? w normalnych sklepach, nie żeby się chwalić metkami, żeby było stać jeszcze na rachunki, jedzenie i kosmetyki.

jakie 20zl??!??!?! przeciez t-shirt kosztuje wiecej!!! dobra nie gadam z wami bo ja mowie o ciuchach kupowanych w sklepie a nie na wage...

Gość gość
no nic nie zrobisz:) musisz urobic na ten drogi papier do doopska :)

Gość gościówa1234
polar myślę do 50zł, ale ja się nie ubieram w tym stylu i też zależy jaka bluza - oceniłabym grubość, kolor (czy jednolity, czy jakiś wzór, aplikacja), wykończenia itp. A jak ktoś kupuje BLUZĘ za 400zł to nie komentuję... Ja wolę za 400zł kupić coś porządnego lub 2-3 ciuchy w to miejsce, a nie wydać tyle kasy na bluzę, która w następnym sezonie będzie nie modna...

Gość gość
No i co z tego, że niemodna? Ty chodzisz tylko w modnych rzeczach? czyli co? wyrzucasz wszystkie niebieskie majtki bo nie modne i kupujesz wszystkie w kolorze obłednej sliwki bo taki kolor został uznany przez modowe blogerki? Akurat jeżeli komuś zalezy na dobrym polarze bo np potrzebne mu to jest doo uprawiania jakiś sportów lub wspinaczki to ma W DOOOPIE TO CZY COS JEST MODNE CZY NIE!

Gość gość
A skąd wy wiecie, jaką chce autor/autorka tematu? Może chce modną, a może nie, a wy tu na siebie naskakujecie bez sensu.

Gość trochę_dziwna
Po co takie badziewie kupować. Gdzie taką szmatę z polaru nosić ?

Gość gościówa1234
jak ktoś wydaje 400zł na polar to podejrzewam, że liczy się z modą - inaczej kupiłby jak większość śmiertelników taki do max 150zł (za 150zł można kupić już super jakości polar, a nie oszukujmy się, jest to jeden z tańszych materiałów ubrań). Ja akurat nie liczę się z modą tylko z tym co mi się podoba ale też racjonalniej wydaję pieniądze, i nie chodzi o to czy kogoś stać na kupienie polara za 400zł tylko czy jest to rozsądna cena.

Gość gość
ostatnio kupiłam świetną bluzę, nie polarową, ale też bardzo ciepłą, taką nieco dłuższą, a la parka za 40 zł. podoba mi się, jest fajna, cieplutka i praktyczna. niespecjalnie noszę ciuchy sportowe, więc więcej niż 50 zł bym w życiu nie wydała na coś takiego, nie ma szans. ale jeśli się lubi taki styl, to moim zdaniem 80 zł i więcej to nie jest jakoś bardzo drogo. zależy, ile masz zamiar w tym chodzić i jaki masz budżet na ciuchy.

Gość gość
akurat ubrania sportowe nie znają mody. no wybaczcie, bluza to bluza, dresowe spodnie to dresowe spodnie. czy to za 50 zł, czy za 1000 od projektanta. pola do popisu tu nie ma. także kupujcie co wam się podoba i w czym będzie wygodnie.

Gość gość
400 zł to nie jest racjonalna suma, 80 bardziej, ale moim zdaniem - drogo. Za taką sumę (do 100 zł) to mogłabym kupić extra sukienkę czy elegancki żakiet. Bluzy czy spodnie kupuję do 50/60 zł. Uważam, że w dobie przecen i promocji to są rozsądne ceny. Nie kupuję w lumpeksach i nie kupuję w sklepach dla bogaczy. W przeciętnych firmowych sklepach można upatrzyć tańsze niż 80 zł. Chyba że ktoś musi kupić już i teraz, a nie szukać i czekać na okazje. Ja bym za 80 zł. jednak nie kupiła.

dobra to jeszcze adwocem bo musze juz zmykac. akurat polar ma najmniejsze znaczenie ale ciuchy do sportow kosztuja i to duzo. np windstopera szukalem szukalem i nie ma taniej jak za 350-400, a tez malo firm robi dobre. i potem co bede lecial na moto i dygotal sie z zimna bo kupilem szajs za 50zl... ;P dzieki... tu wcale nie idzie o mode. modne to ja moge marynarki kupic. jak sie kupuje ciuchy typu bluzy do wspinaczek, polary, goretexy, i inne tego do sportu to przede wszystkim liczy sie tkanina i jakosc wykonania, ktora kurde co tu sie oszukiwac, kosztuje!!!

Gość gościówa1234
haha tak, bo autorka to na pewno sportowiec i kupuje bluzę do uprawiania sportu ;-) zbereźniku chyba nie odróżniasz tu zwykłej bluzy polarowej od profesjonalnego ubioru ze sklepu sportowego ze specjalnych materiałów...

Gość gość
Polar to tak do 50 zł

Gość seksdreams
myslisz, 'zberezniku', ze chodzilo zalozycielce tematu o jakas sportowa bluze? myslisz czasem? albo dobrze wiedziales, ze nie chodzi o jakas specjalistyczna odziez, ale, jak to typowy kafeterianin, musiales sie pochwalic, jaki jestes bogaty (co w realu jest GÓWNOPRAWDĄ), jak szastasz kasą i jak to ludzie są dziwni, ze za polar chca dac max 60 zl, jezu, rzygac sie chce

no ale prosze was, jesli t-shirt w jakims zwyklym reserved w ktorym tyle z was pracuje kosztuje 50 zl, to o jakim wy polarze mowicie za 50???? :o no blagam...

Gość seksdreams
wiadomo, ze specjalnie z tym wyskoczyl, teraz sie ebdzie tlumaczyl, ze naprawde myslal, ze chodzi o sportowa bluze (choj wie czego), rozgrzeszy sie, ale wazne, ze juz wiemy, ze ON ZA POLAR DAJE 400 ZL! cudownie :D a teraz skurvviaj