Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile najwiecej dalybyscie za bluze polarowa rozpinana z kapturem

Polecane posty

Gość gość
--zbereźnik "no ale prosze was, jesli t-shirt w jakims zwyklym reserved w ktorym tyle z was pracuje kosztuje 50 zl, to o jakim wy polarze mowicie za 50???? pechowiec.gif no blagam..." Akurat ja kupuję w tym zwykłym reserved czy vero moda czy carry i w tego typu sklepach szukam wyprzedaży i promocji i kupuję, ale za 50 zł. to sukienki! Spodnie, topy czy bluzy nawet za 20 zł.

Gość seksdreams
ty chooju o wybacz, tylko przelecialam te twoje nedzne wypowiedzi, nie jestes wart wiekszej uwagi leszczu :D w kazdym razie ta 'granica' tez po cos zostala przytoczona, jeden zapamieta 250, a drugi 400, zadowolonys? to zjazd

Gość seksdreams
a tak poza tym, CIOTO, czytales temat? odróżniasz 'dałybyście" od "dalibyście" ? temat jest skierowany do dziewczyn/kobiet, wiec co tu kurvva robisz, ośle? WYPAD :classic_cool:

Gość gościówa1234
ja też raczej wolę promocje i t-shirt to za 20zł można kupić a nie za 50 ;-) wiadomo, że jak coś mi się mocno podoba to dam więcej, ale do pewnej kwoty ;-)

Gość gość
czemu wy estescie takie zawistne i zazdrosne? po pierwsze,mozlwe ze ktos moze pomyslec,ze polar tylko do sportu, bo raczej kto normalny popierdala w polarze na codzien,zamiast w jakims plaszczyki,czy kurteczce? po drugie tyle kosztuja normalne polary, nie jakies chinskie badziewia za 100 zl,czy jeszcze lepiej ,50 . a jak elegancki zakiet kupujesz za 100 zl to pozdro. tak samo mozna sie smiac,p z was biednych jak wy z tych co maja chociaz na tyle pieniedzy,zeby kupic polar i nie musiec sobie niczego odmawiac z tego powodu. ale to wy zawsze zaczynacie pluc jadem

przeciez w reserved zestaw skarpet kosztuje 20zl... :o no nie oszukujmy sie... seksdreams zrobie ci proces za publiczne nazwanie mnie ch*jem z art 212 kk... obiecuje ci to... tak dla przykladu...

Gość klamerrka
W Tesco dziś widziałam takie polary chyba kosztowały ok 60 zł.

Gość gość
T-shirty te co kupuje kosztują 30-35 zł a taki zwykły kosztuje ok 20 zł a nie 50. Co do polaru to 40-50 zł

Gość seksdreams
a ja tobie za nazwanie mnie idiotką :) po drugie nazwalam cie choojem, nie ch*jem, ahhahahaha dawno mnie tu nie bylo, wyjasni mi ktos, kim jest ten caly kozak zbereznik? zarzuca kodeksami, kolego, nie takie leszczyki tu bywały i nie takie znikały szybko jak i sie pojawiały :)

Gość gość
tak samo bylo w gimnazju, biedaki na mnie najezdzalh,bo nosilam ciuchy z zary, zwyklej ,p*********j sieciowki zary ale dla nich to juz bylo przestepstwo.smiali sie ze zamiast ciezkiego laptopa, nosze ipada w torebce i wymienialam iphony jak tylko wychodzil lepszy. ze mialam oryginalne emu a nie jakies podroby z h&mu. uzywalam podkladu nie tanszego niz 150 zl. i nigdy sie z tym nie obnosilam, po prodtu zylam na swoim poziomie,ale dziewuchy pluy jadem. na szczescie poszlam do prywatnego liceum, gdzie miesiecznie placi ci sie tyle,co wasza wypata i sa normalni ludzie. nie mam nic do biednejszych,ale k***a,czemu byc takim zawistnym i zlosliwym?

nawet nie bedziesz wiedziala jak IP z serwisu takiego jak kafe pozyskac a co dopiero zrobic mi proces... :D hahahahaha tego jeszcze nie bylo... :) ale ja ci zrobie... :P

Gość gość
przez wa ten kraj wyglada jak wyglada,zakompleksieni, zapatrzeni w swoja buede, krytykujacy kazdego, komu cos wychodzi, albo lubi lepsze rzeczy.

z reszta co ja bede czas tracil na taka oslice :D (zrob mi proces za to napewno umiesz:) :D ale gdybys moja fote tu zamiescila bylby pozew... :)

Gość gościówa1234
ale tu nie chodzi o żadną zazdrość tylko o zwykły polar i o to ile pieniędzy jest wart. to czy kogoś stać czy nie to odrębna sprawa bo to, że mnie stać na polar za 1000zł to nie znaczy, że jestem na tyle głupia żeby nie wiedzieć, że nie jest tyle wart...

Gość seksdreams
a ty bys umial? no, to nawet fajnie by bylo... szkoda tylko, ze zachowujesz sie jak c**a i jarasz sie kasą i drogimi ciuchami :) to dopiero flop kolego, no ale działaj, działaj

dobra spoznie sie przez was... :D eh a ty seksdreams masz :* bo brak seksu ci uszami wychodzi... :P :D

Gość gość
Ale autorka pewnie chciała wiedzieć ile kosztuje polar w normalnej cenie a nie ile kosztują ubrania dla bogaczy

Gość seksdreams
jaka fote koniobijco? myslisz, ze jestes cwany, bo mnie straszysz? tez cie moge postraszyc, przeciez nie wiesz, kim jestem i co umiem, to ze nie zgrywam ważniaka jak ty,nie znaczy, ze nim nie jestem? i jaka fote ja sie pytam? jestes nowa gwiazda co zamiescial foty na kafe? ps - oslico? naprawde? nie stac cie na wlasną inwektywe?

w d***e mam kase! :P dobra zgodnie z poleceniem wykurwiam... :D hahaa bo jeszcze bys sie posikala ze szczescia gdybys mogla mnie spotkac na sali sadowej... :D:P

Gość gość
jak nie chodzi, jak facet napisal prawde. ze za ok 400 zl mozna kupic dobry polar to zaczelyscie go bluzgac , rzucilyscie sie jak jakies hieny

Gość seksdreams
LOL

Gość gość
"przez wa ten kraj wyglada jak wyglada,zakompleksieni, zapatrzeni w swoja buede, krytykujacy kazdego, komu cos wychodzi, albo lubi lepsze rzeczy." Kwestia gustu, co jest lepsze. Być snobem? Każda bluza za 400 bedzie ładniejsza niż za 50? Nie sądzę. To kwestia metki, jednym potrzebna, innym nie. Autorka pytała, czy to drogo. Większość uważa, że drogo. I to ta większość jest wyśmiewana, że jest biedakami :O Żałosne.

Gość gość
bo ja wiem, w carrefourze dalabym za nią z 30 zl :P mam kilka takich bluz kupionych wiele lat temu, wyglądają jak nowe, to że tanie to nie znaczy że gorsze

Gość gościówa1234
nikt go nie bluzgał, chodziło o jego podejście i pogardliwy sposób wypowiedzi (podobny do Twojego), bo jak chce to może sobie kupować polarek za 400zł ale bez wmawiania głupot o jakichś sportowych bo każdy wie, że akurat polar to jeden z najtańszych materiałów i można kupić za parę złotych a lepszą bluzę to koło 100zł...

Gość seksdreams
pytanie - w jakies roli bys wystepowal na rozprawie :) bo obawiam sie, ze nie taka, jaka bys chcial, widac przeciez, ze masz umysl 15 latka, ktos taki nie moze miec powaznego zawodu :) zegnam

Gość gość
"jak nie chodzi, jak facet napisal prawde. ze za ok 400 zl mozna kupic dobry polar to zaczelyscie go bluzgac , rzucilyscie sie jak jakies hieny" tylko, że ten facet pisze o polarze dla wyczynowców, sportowców. Chyba nie jest zbyt inteligentny, żeby się domyślić, że chodzi o zwykłe ubranie :P