Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Magda1991a2

Problem z facetem

Polecane posty

Gość Magda1991a2

Witam, zdecydowałam się założyć ten temat by poprosić o rady i dowiedzieć się czegoś o waszych związkach.:) Chodzi o to iż mam problem z moim wybrankiem. Zaczęło się cudownie: czułe słówka, komplementy, kwiaty wspólne wieczory i kolacje. Zawsze miał dla mnie czas chciał spędzać ze mną każdą wolną chwilę, ciągle czymś zaskakiwał. Bardzo szybko się w nim zakochałam nigdy nie wyobrażałam sobie, że kiedyś coś nas rozdzieli. Niestety, po 2 latach mój facet diametralnie się zmienił, stał się zimny i jedyne co potrafi powiedzieć to 'kocham Cię' wymamrotane pod nosem dla świętego spokoju. Nie czuje już od niego tego co dawniej, przestał sie starać nasz związek stał się nudny i monotonny a przecież to dopiero 2 lata... nie mamy ślubu, dzieci... skoro już teraz tak jest to aż strach pomyśleć co byłoby kiedyś. Próbowałam z nim rozmawiać wyjaśnić, że czuję się zaniedbywana jednak on nie widzi w niczym problemu i twierdzi, iż przesadzam. Nie wiem już co mam robić, dlatego proszę o jakieś rozsądne rady. I powiedzcie jak to wygląda w waszych związkach. Będę wdzięczna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować