Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to ciaza

Polecane posty

Gość gość

Witam, Staramy sie z mezem o dziecko od kilku miesiecy . Od tygodnia zle sie czuje , odczuwam brak sil i czasem mam zawroty w glowie . Poza tym okres spoznia mi sie juz 6 dzien , brzuch mnie boli , bol podobny do tego przed miesiaczka jednak okresu brak , z pochwy wydobywa sie przezroczysta wydzielina z bialymi grudkami.Przez pierwsze 4 dni piersi mnie strasznie bolaly teraz bol sie troche zmniejszyl ale staly sie tak jakby twardsze.. Nie jestem doswiadczona w tym temacie , dlatego prosze o opinie kobiet doswiadczonych .Moglaby to byc ciaza? Czy jednak powinnam poczekac jeszcze pare dni i zrobic test?

Gość gość
no k***a logiczne ze masz zrobic test albo idz na bete czy do gina. Nie jestesmy wszechwiedzacy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
skoro spóźnia się już 6 dni to czas na test najwyższy. U mnie tak zaczynała się ciąża, ból brzucha jak na okres, a okresu brak

Gość gość
wypiertalaj!!!!!!! kurvva, ile razy dziennie mozna czytać o wydzielinach z peezdy i bolacych wymionach???????? macie od tego swoje forum, maciory!!!!!!!!

Gość gość
chcialam zasiegnac rady kobiet doswiadczonych a nie kogos kto jest "wszechwiedzacy" . Poza tym zaznacze ze mieszkam na Sri Lance trudno tu o ginekologa , i nawet testy ciazowe ktore w Polsce mozna kupic w prawie kazdym sklepie . By kupic test trzeba czekac u prywatnego lekarza w kolejce. Ale pytalam czy objawy ktore odczuwam moga byc spowodowane ciaza...

Gość gość
niektorzy ludzie sa naprawde wulgarni , jak nie chcesz to nie czytaj -proste.

Gość gość
kafeteria TO NIE JEST test ciazowy

Gość gość
Rety, a co cię na Sri Lanką zagnało? Byłam tam, mieszkałam nawet pół roku... prawdę mówisz, o gina ciężko, a o testy ciążowe jeszcze ciężej :O

Gość gość
tutaj wyszlam za maz , znalazlam prace i w rezultacie mieszkam na stale.

Gość gość
Rozumiem. Kurde, no kiepszczyzna z jednej strony. Wiesz, takie objawy mogą wskazywać na ciążę, ale wcale nie muszą. Ja urodziłam troje dzieci i w każdej ciąży całkiem różne objawy miałam. Mam nadzieję, że to ciąża a nie choroba i tego ci życzę. Współczuję ci opieki medycznej w okresie ciąży i rodzenia na Sri Lance :O Chociaż kobiety tam rodzą i żyją, ale sama wiem jak tam z ginem ciężko, całe szczęście nie musiałam tam rodzić :O

Gość gość
A w jakiej miejscowości mieszkasz na Sri Lance, jeśli mogę zapytać? Ja mieszkałam w Moratuwie :)

Gość gość
Aktualnie mieszkam w Ragamie . Ale mamy zamiar sie przeprowadzic do Kandy , bardzo przyjazna miejscowosc dla obcokrajowcow . Tutaj czasem czuje sie jak ktos kto przybyl z obcej planety tylko dlatego ze jestem z innego kraju i mam inny kolor skory . Moze znasz to uczucie gdy tutejsi ludzie spogladaja na cb w dosc dziwny sposob a niektorzy boja sie nawet kolo cb przejsc a co dopiero dotknac .