Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to ciaza

Polecane posty

Gość gość

Witam, Staramy sie z mezem o dziecko od kilku miesiecy . Od tygodnia zle sie czuje , odczuwam brak sil i czasem mam zawroty w glowie . Poza tym okres spoznia mi sie juz 6 dzien , brzuch mnie boli , bol podobny do tego przed miesiaczka jednak okresu brak , z pochwy wydobywa sie przezroczysta wydzielina z bialymi grudkami.Przez pierwsze 4 dni piersi mnie strasznie bolaly teraz bol sie troche zmniejszyl ale staly sie tak jakby twardsze.. Nie jestem doswiadczona w tym temacie , dlatego prosze o opinie kobiet doswiadczonych .Moglaby to byc ciaza? Czy jednak powinnam poczekac jeszcze pare dni i zrobic test?

6 dni bez okresu i testu nie zrobiłas? :) gratulacje za wytrwałosc :) idz po test i zrób! powodzenia

Gość gość
może być ciąża, ja miałam objawy bardzo podobne do tych przed miesiączką - ból brzucha itp. Mnie od początku drazniły zapachy - czułam się jak pies, miałam taki wyczulony węch - po tym poznałam. zrób test w dzień spodziewanej miesiączki - mi wyszłą blada kreska, jak zrobiłam 2 dni przed to nie było 2 kresek dlatego lepiej poczekać :) mozesz też iść do najbliższego laboratorium na badanie krwi beta hcg u mnie to kosztuje 40 zł - będziesz wiedzieć na 10000% :) warto wiedzieć szybciej żeby np. nie pić alkoholu, nie palić, uważać na siebie od samego początku.

Gość gość
aha okres spóżnia ci się 6 dni to leć po test, jak wyjda dwie krechy to idz zaraz na badanie krwii beta hcg i jak wykaże ciąże umów się do gina ;) powodzenia

Gość gość
problem w tym ze mieszkam na Sri Lance trudno tu o ginekologa a jezeli chcialabym test musialabym czekac u prywatnego doktora w kolejce dlatego tak zwlekam. Chcialam sie upewnic tutaj czy to co odczuwam mogloby byc skutkiem ciazy...

Gość gość
raczej tak, no ale nie wierzę że w aptece nie można kupić testu? albo zamówić przez internet?

Gość gość
spokojnie mozesz juz zrobic test i umowiwc sie do lekarza, polecam tez zrobic bete hcg

Gość gość
nie na Sri Lance jak chcesz cos kupic z apteki musisz miec ten lek podpisany przez lekarza dlatego musialabym czekac w kolejce do niego to nie Polska gdzie w kazdym sklepie mozna kupic test ciazowy.

Gość gość
moim zdaniem to na 100% ciaza takze jak musisz czekac dlugo to juz sie zapisz