Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mam wrócić do normalnego życia

Polecane posty

Gość gość

Witam Was serdecznie. Piszę tu bo nie wiem jak sobie radzić :( Od 3 lat siedzę w domu. Takiego wybrałam sobie partnera żyliśmy wjego mieście ja nie miałam dokąd wyjść i to tak trwało i trwało. Obecnie od roku siedzę z naszym synem, tylko z nim. Rok temu zapisałam się do szkoły, uciekłam z 1 lekcji powiedziałam, że zadzwonili z pracy i więcej nie wróciłam. Przeszedł czas, że już jestem zmuszona nadrobić szkolne zaległości. Za 2 dni, muszę wyjść z domu. Nie wiem jak mam się przemóc jak to pokonać. Wyć mi się chce :(. Czy któraś z Was tak miała,? Jak to pokonać? Mój facet ma mnie kompletnie w tyłku ciągle poniża przyczynił się do mojego stanu psychicznego :(. pomóżcie mi :(

Gość gość
a próbowałaś jakichś psychotropów? Chociaż na początek żeby się przzełamać?

Gość amazonkaaa
Przede wszystkim musisz się wyprowadzić od faceta, bo on Ciebie dobija a nie pomaga, po drugie szukać pomocy w swojej rodzinie, albo u przyjaciół. Masz kogoś takiego? Jest jeszcze dom samotnej matki i tam uzyskasz fachową pomoc < tuli>. Nie załamuj się, całe życie przed Tobą kochana.

Gość amazonkaaa
Ile Ty masz lat kochanie?

Gość gość
wybaczcie, ze teraz odpisuje. mam 21 lat. a facet ... zawsze dla niego byłam nie taka. nie raz słyszałam, że jestem wstrętną gówniarą, obiad niedobry wszystko robie nie tak. boże nie wiem co mam robić :(. do tej szkoły zapisałam się ze swoim przyjacielem. ciężka sytuacja. wyjechałam za nim do jego miasta, prosiłam żeby wziął mnie choćby na spacer gdziekolwiek jego to nigdy nie obchodziło. mówiłam mu o moich lękach jego to nie obchodzi bo twierdzi, że sama sobie jestem winna . bo miałam w obcym mieście wyjść do ludzi i szukać znajomych ...