Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca

Polecane posty

Gość gość

Mam parę pytań: 1. O której wstajecie do pracy? 2. Ile zajmuje Wam dojazd do pracy? 3. O której jesteście w domu?

Gość gość
ktoś jeszcze odpowie?

Gość gość
nie mam pracy :(

Gość gość
Jestem bezrobotna

Gość gość
a może odpowie ktoś kto ma pracę?

Gość gość
to ja bezrobotna, ale moja mama nauczycielka: - wstaje o 6.00 - do pracy jedzie 10 min rowerkiem - w domu jest w zależności od dnia między 11 a 14.30 :-D

Gość gość
wstaje o 5.50 do pracy mam 15minut wracam o 13stej nie lubie mojej pracy ale kto lubi? malo kto chcialabym moc siedziec w domu moze gdybym robila co lubie byloby inne moje podejscie

Gość gość
myślicie że da się przeżyć wstając codziennie koło 4:15, wracając po 17stej (1,5h jazdy pociągiem w jedną stronę)? Długo tak pociągnę?

Gość gość
Ja pracuję popołudniami: wstaję ok. 7-8 (żeby zdążyć coś zrobić), wychodzę ok. 12 a wracam ok. 20 (praca trwa 7 godzin). A wcześniej pracowałam dość daleko od domu, gdzie dojazd zajmował ok. godziny w jedną stronę. Da się pociągnąć tak dość długo, nawet całe życie jeśli: a) koszt dojazdu nie wyciąga znacznej części pensji, b) dojazd jest w miarę dobry (nie czekasz godzinami na jedyny autobus), c) organizujesz sobie czas tak, żeby prace domowe/hobby/inne obowiązki mieć na bieżąco. Ja np. w drodze do pracy (pociągiem) uczyłam się języków - to był mój czas tylko na to, a w domu pewnie nie codziennie udałoby się wygospodarować godzinę.