Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sukienki

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym zakupić po przecenie jakieś letnie sukienki. Ktoś cos?

Gość gość
Dzięki za info. Sprawdze co to za sklep....a szybko wysylają?

Gość wakacyjkaaa
hmm z tego co pamiętam, to chyba w dwa dni się uwineli także jak dla mnie ok. Szybciej bedziesz miala w jakims stacjonarnym sklepie. Chociaż letnich sukienek to juz chyba nie maja.Weszła jesień:P

Gość wakacyjkaaa
no moze rzeczywiście gdzieś są po 20 zl i oczywiscie jakby mi się cos takiego rzuciło i spodobalo to bym zakupila....ale ja w sumie lubię dunskie ciuchy przynajmniej wiem ze po 2 praniach będą wygladaly tak samo:P

Gość gość
masz dość proste myslenie, przeciez to wszystko produkują w chinach albo bangladeszu, niewazne czy kosztuje 10 zl czy 100zl, to taka sama szmata i po praniu tak samo sie zmechaci... po prostu jedno ma metkę znanej firmy, a drugie nie...

Gość gość
nawet fajne...takie inne:) ja to lubie nosic inne rzeczy niż większość..ta do trojkąta:P(heh dobra nazwa) i ta taka sportowa niebieska:) z tym wycięciem na plecach:P no no przemysle:P

Gość wakacyjkaaa
moze i proste myślenie...ale jak porównuje kiecke z ryneczku za 20 zl a ta ze sklepu z ta tzw metka...to widze roznice..i nie wylaza mi nitki i kiecka jest najnormalniej w swiecie lepiej skrojona i tak zgadzam sie ze wszystkie szyte sa w Chinach...ale jest szycie i szycie tak jak jest krój i kroj tak jak jest lepszy material i gorszy material i oczywiscie jak ktos ma ochote na kiecke z rynku za 20 zl to ja nikomu nie bronie i nie uwazam ze robi blad ot to jego wybor:)

Gość lilkaaaminka
a ja czasem kupuję taką za 20 zl z rynku i czasem za 100. Czy widzę róznice? Obiektywnie patrzac tak. Wiadomo ze nie zawsze mam kase na drozsza kiecke i wtedy jak jest potrzeba okazja to zakupie ta tansza. Potem moge ja bez wyrzyutow sumienia wywalić jak sie posuje, ale lubię czasem mniec leszpe jakościowo i gatunkowo rzeczy i czy cos w tym zlego? dlatego bym sie tak nie oburzała ze ktos chce kiece za 100zl jego prawo. Poza tym tez czasem kupuje rzeczy Vili i nie przejechalam sie na tej marce. No i xs maja w Vili a ja nosze xs.

Gość gość
na przyszly i na teraz urlop mam przed soba jeszcze a jade tam gdzie cieplo wiec przydaloby mi sie:)

Gość gościówkaaaaa
wakacyjkaaa a Ty zamawiałaś tam tylko sukienkę? bo ja tam widzialam fajną bluzke taka w kwiatki...ale nie jestem pewna co do sklepow internetowych. Troche sie zawsze obawiam...

Gość wakacyjkaaa
Raz kiecki 2 i wczesniej torebkę taka filcowa. No ja ze swojej strony nie moge im nic zarzucic towar zgodny z opisem wysylka szybka ciagly kontakt ze sklepem i do tego dostalam w cenie wysylki pocztowej kuriera wiec jak dla mnie bardzo ok. Poza tym jak cos ci sie nie spodoba to zawsze ustawowo ma 10 dni na zwrot wiec luzik.