Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gOsCiowkaaaaaaaa666

sloiczki baby dream z rossmana szok

Polecane posty

Gość gOsCiowkaaaaaaaa666

widzialayscie?po 4 mcu-makaron z warzywami,warzywa z wolowina(!),szpinak ze smietana truskawki z morela wolowina po 4 mcu-u nas mieso sie wprowadza w 7 i do tego kurczak.to jak to jest?kupilam malemu tylko jarzyny same z tego jakos nie jestem przekonana do tych sloikow.w ogole jestem przeciwna podawania sloiczkow ale moj synek nie chce nawet jablka normalnego.tylko ze sloiczka zje

Gość gość
bo jabłko trzeba umieć zrobić, to że coś jest napisane "po 4 mcu" tzn że musisz podać? Ja Małemu podaje chrupki które w moim schemacie są po 9 lub 10 mcu a ma 7...

chodzi mi o to ze:po 4 mcu czyli jesli dziecko tyle ma to mozna mu to podac inaczej byloby np po 5 czy 9 ale.to sa niemieckie sloiczki tam wszystko daja wczesniej inna tabela zywieniowa.tylko skoro u nas sa inne tabele to po co dopuszczaja w polsce sloiczki po 4 mcu gdzie mozna znalezc truskawki ktore u nas daje sie po roku czasu

Gość gość
to po co kupujesz w niemieckim sklepie niemieckie produkty?

Gość gość
to tak jakbyś mieszkała za granicą, poszła do polskiego sklepu i była oburzona, że do sprzedaży został dopuszczony polski chleb...

Gość gość
Gosciowka ale ty jakas dziwna jestes. Najpierw pod roznymi nickami negujesz polskie schematy zywienia,nie trzymasz sie ich i rozszerzasz diete w 3 miesiacu bo tak bylo kiedys a teraz dziwia cie niemieckie sloiczki bo sa inne? Zdecyduj sie w koncu.

ja nie widzę problemu, że na słoiczku coś jest napisane jak jest napisane po 4m oznacza to, że i w 7miesiącu też możesz podawać

Gość gość
jesteś przeciwna słoiczkom a kupujesz :O i gdzie tu logika?

Gość gość
kupuje słoiczki, bo nawet dobrze jabłka dziecku zrobić nie potrafi skoro Mały nie chce jeść

Gość gość
bo w niemieckie dzieci mają inny schemat żywienia i mięso mają wprowadzone wcześniej.

Gość gość
Dokładnie przecież w każdym państwie schemat zywienia masz inny jak i jest ze szczepionkami. Co cie oburza?!

Gość gość
chyba wy nienormalne jestescie.jak nie umie jablka zrobic?a od kiedy jablko sie 'robi'?no chyba ze wy mamusie cukru dosypujecie

Gość frrrrrrrrranca
Zapewniam cie,ze niemie kie dzieci dobrze sie maja na swoim schemacie zywienia. Nie boj sie,te kinskie zeby i nie najpiekniejsze twarze to nie od tego.

Gość frrrrrrrrranca
A jak to sie jablko robi? Bo ja biore jablko scieram na terce i podaje,co tam mozna zro ic dobrze albo zle? Chyba tylko wybrac zbyt kwasny gatunek

Gość gość
Kupiłaś słoik marki niemieckiej według niemieckiego schematu żywieniowego a tam mięso można wprowadzać już po 4 miesiącu życia . Przeczytaj dokładnie jaki jest skład procentowy tego "mięcha" bo zazwyczaj jest to tylko kilka procent na cały słoik który zwiększa się wraz z wiekiem dziecka więc nie panikuj bo mięska w słoiku po 4 miesiącu jest tyle co piąta woda po kisielu.