Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inmortalis

Jak mają się fantazje seksualne do inteligencji człowieka

Polecane posty

Gość inmortalis

Czy myślicie, że człowiek inteligentny częściej skłonny jest do perwersyjnych zachowań, niż mniej inteligentny? Czy inteligencja ma wpływ na otwartość seksualną? Czy im bardziej inteligentny tym skłonność do eksperymentowania w łóżku większa?

Gość gość
Nie! Nie jeden glupek bez mozgu mluci tak ze ho ho! A ten intelygent tylko o tym mysli...

Gość gość
Popatrz na mnie cały czas podnoszę kwalfikacje zawodowe mówię w 8 językach obcych a mam takie fantazje erotyczne ze sama się sobie dziwie.

Gość inmortalis
Powiedzmy, że definicja inteligencji z wiki wpisuje się dokładnie w to co mam na myśli pisząc "inteligencja". Pisząc "perwersyjne zachowania" mam na myśli skłonności do dewiacji, czy też parafilii jak kto woli.

nie wiem czy seksualność wogóle mozna zestawiać z inteligencją?:O

Gość gość
Jak ktoś "w ogóle" pisze łącznie to nie ma co się doszukiwać inteligencji :D🖐️

Gość gość
wogóle pisze sie razem lub osobno :)

Gość gość
wogóle pisze sie razem lub osobno x Następny ynteligent. :D🖐️

dziekuje za wykład pani pedagog:classic_cool: niestety musi to pani robic za darmo :O ja tak głupia nie bywam by swoją wiedze tak odsprzedawać za freee:D:D:D:D:D

Gość gość
a wogóle to jestem parafitą więc uważaj

Gość gość
v34 do kogo piszesz?

o w morde i sie zacznie sprawdzanie która bardziej inteligentna:O takze widzisz autorze sam wyciągnij wnioski 😴

Gość gość
dziekuje za wykład pani pedagogcool.gif niestety musi to pani robic za darmo pechowiec.gif ja tak głupia nie bywam by swoją wiedze tak odsprzedawać za freeesmiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif x Jesteś głupsza niż myślisz.:-o Nie da się czegoś "odsprzedać" za darmo.:D Dam Ci kolejną widzę za darmo- poczytaj trochę książek, to przestaniesz walić byki.

Gość inmortalis
I tak właśnie mój piękny temat stał się kolejną poradnią dla dyslektyków i innych dys...Już mi się odechciało z wami gadać🖐️

SM dla mnie tak czy siak nie ma to nic ze sobą wspólnego ;) jzb...nie pytaj :P ja swoje fantazje wszystkie realizuje😴

Gość gość
Za moich czasów dyslektyk to był tuman :D Ale ja starym człowiekiem jestem więc wybaczcie, takie rzeczy mnie rażą i tyle.🖐️

inmortalis---> przepraszam jest na forum taka jedna niedorozwinięta emocjonalnie niunia, którą piekielnie boli ze pomimo swojej poprawnej polszczyzny nikt na nią uwagi nie zwraca:D łazi to za mną jak nie ma właśnie zamiany na kasie :classic_cool: Myslisz "królewno" ze nie wiem czemu mnie kąsasz i kim jestes?:P

gość Za moich czasów dyslektyk to był tuman smiech.gif Ale ja starym człowiekiem jestem więc wybaczcie, takie rzeczy mnie rażą i tyle.lapka.gif xxx mnie za to razi jak dojrzała przegrana na tym forum baba nie potrafi poradzic sobie ze swoimi emocjami :classic_cool: idz strzel sobie palcówkę:classic_cool:

Gość helen zasss
Pofantazjować - dobra rzecz. Zrealizować - jeszcze lepsza.

Gość inmortalis
Dziękuję SM. Już mi się odechciało gadać. Każda moja próba mająca na celu poważną wymianę poglądów kończy się tak samo. No, ale trudno mieć do Was o to żal, głupki. Uwielbiam was wszystkich razem i każdego z osobna.😘 Serio🖐️

Gość gość
sam jesteś głupkiem:O

Gość pobudzony
V- nienawidzę Cię 😭 🖐️

Gość inmortalis
V34, nie przesadzaj "głupki" miało zabrzmieć pieszczotliwie. Nie zabrzmiało? Przepraszam.

Gość Pan Janusz Desznik
"wogóle" :O a może skoro tak to idźmy jeszcze bardziej do przodu i piszmy "wogule" :O