Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odmowa pojscia na rozmowe o prace przez Up

Polecane posty

Gość gość

Wlasnie dostalam telefon z Up ze potrzebuja do pracy. Praca biurowa w sadzie. Powiedzialam ze boje ze sobie nie poradze. moga mnie wykreslic z listy?

Gość gość
Mogą- bo możesz iść na rozmowę a jak sobie nie poradzisz to najwyżej pracodawca Cię nie przyjmie

Gość gość
no chyba, że ta praca jest poniżej Twoich kwalifikacji- wtedy możesz upierać się, że poszukujesz pracy w zawodzie

Gość gość
zawsze chcialam isc do pracy biurowej ale boje sie. niewiem czego.

Gość gość
Jak można nie iść na rozmowę ze strachu?

Gość gość
nie rozumiem, praca jaką byś chciała i taki powó- że si eboisz? wiesz ile osyb by chcialo taka robote!!!

Gość gość
za 1 odmowa maja takie prawo wykrelic odrazu.

Gość gość
boisz się, czy jesteś lebrem?

Gość gość
jakas tam wiedze mam. niewierze w swoej mozlisoci. ze cos umie ze sobie poradzilabym w takiej pracy. mam problem ze soba.

Gość gość
wykresla cie na 3 miesiace

Gość gość
idź, tam jest dobry socjal!!!! ja tez mam lęki, ale takiej rozmowy bym nie przepuściła warto

Gość gość
Idź,praca w sądzie dobrze wygląda w c.v ,nawet jakbyś tam miała przepracować miesiąc to i tak to możesz wpisać.

Gość gość
możesz pójść na rozmowę, a nie muszę Cię przyjąć po tej rozmowie.

Gość gość
Największą życiową porażką jest zrezygnować z czegoś ze strachu.

Gość gość
ale juz tej pani z up ze nie.

Gość gość
I takich bezrobotnych jest na pęczki. Wypisz się z tego UP bo co tam się zapisałaś dla ubezpieczenia pewnie. K...a wszystko źle, nic nie pasuje jak już zadzwonią to ta się boi...dorosła baba. Co do kamieniołomów idziesz, na produkcję nie do czystej, suchej pracy biurowej w normalnych godzinach pracy i co jeszcze nie pasuje? Mają Cie na kolanach prosić. Nawet jeszcze nie poszłaś a już płaczesz że się boisz. Oj biedulka a tak by chciała. Inna weźmie i dobrze na tym wyjdzie. W każdej pracy są stresy nikt Cie nie zatrudni żebyś siedziała za biurkiem i się bała. Trzy razy odmówisz i Cie wykreślą teraz nie pamiętam chyba na pół roku czy rok i bardzo dobrze. Sama poszukasz to przejrzysz na oczy. Ale tam muszą mieć bekę z takich telefonów :)

Gość gość
musze byc ubezpieczona. rok czasu zadnej oferty nie bylo dla mnie. a tu taki telefon nie spodziewalam sie. i dlatego tak zareagowalam. ona dzownila do kilku osob i ustawiala na jutro na spotkanie.

Gość gość
i tak nie mialabym zadnych szans na taka prace.

Gość gość
Przez rok sama sobie nic nie znalazłaś a jak ktoś Ci proponuje pomoc jeszcze nosem kręcisz.... Mogłaś chociaż iść na rozmowę zobaczyć jak tam jest. Uzyskałabyś informację co właściwie miałabyś robić i nawet jakby Cie chcieli to mogłabyś odmówić. Przecież na siłę Cię za biurkiem nie posadzą. Może to była praca polegająca na odbieraniu telefonów, pisaniu prostych pism, ustalaniu terminów no chyba, że masz wykształcenie prawnicze to może coś więcej by od Ciebie chcieli.

Gość gość
jagbym miala lęki przed pojsciem do pracy to bym wiedziala dlaczego sie boje. ja nawet w normalnych sytuacjach zyciowcyh rezygnuje z wszystkiego ze strachu lęku. od wszystkiego sie wykrecam. i nie wiem jak to zmienic.

Gość gość
To się zapisz do lekarza a nie do UP chyba logiczne, że będą dzwonić z propozycjami.

Gość gość
tyyle lat pracowalam az 6. mialam 1,5 roczna przerwe ze wzgledu na dziecko( wychowawczy), a zebym ja terazsie do pracy bala pojsc.

Gość gość
jakby mi zaproponowali taka prace to bym pod sufit skakala ze szczescia, nawet gdyby mi mieli placic najnizsza krajowa. tez jestem zarejestrowana w urzedzie.

Gość gość
a masz w sobie takie zachowania jak ja?????????? nie boisz sie. a ja sie boje. a wczesniej tego nie mialam. ostanie 2 lata pracy mnie tak zniszczyly psychicznie.

Gość gość
O matko dziewczyno taki problem (że się boisz) to h.. nie problem. Kobiety mają większe życiowe tragedie i jeszcze musza pracować bo kasy nie mają i nie wydziwiają. Moim zdaniem powinni Cię wykreślić za taką akcje. A potem pracy nie ma w kraju bla bla bla. No ale lepiej jak ktoś utrzymuje co tu dużo pisać. Dorośnij trochę i wtedy zacznij się za pracą rozglądać.

Gość gość
nie czytasz co ja pisze. ja pracowaslam wczesniej tyle lat. i nie mialam zdanych ze soba problemow. ale takie leki przed praca zaczely sie po ostaniej pracy. boje sie takiej pracy gdzie musze siedziec z ludzmi. bo napewno tam sama w pokoju nie bede.

Gość ZNAM TEMAT
mozesz 2x odmowic, za 3 zostajesz wykreslona a swoja drogą w sadzie super praca:)

Gość gość
owszem, jestem niesmiala i malomowna, i zawsze jak mam isc miedzy ludzi to mi serce bije, ale bym sie przemogla. taka praca to marzenie wiekszosci.

Gość gość
gdybym taka prace miala sznase dostac zanim poszlam do poprzedniej pracy nie balabym sie niczego. a teraz nie jestem w stanie tego leku przelamac. 2 miesiace temu tez bylam na romzowie o prace. stresa mialam, wyszykowalam sie ale nie dostalam sie. a po za tym mam prace tylko ze na czarno. pracuje 2-3 razy w tyg. ale nie mam sznas na umowe. no ale nie mam za bardzo stycznosci z ludzmi co mi bardzo odpowiada.