Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niemowlakofobia

Stosowanie pigułek i wyjęcie przed wytryskiem a wpadka

Polecane posty

Gość gość
autorko - piszesz o maśle maślanym... jak się bierze pigułki i występują niesprzyjające okliczności pigułki nie działają i występują dni płodne... faktycznie rozmowa z Tobą mija się z celem... rozmawiamy o sytuacji kiedy dziewczyny stosujące pigułki zachodziły w ciąże bo TE NIE DZIAŁAŁY powodując występowanie DNI PŁODNYCH i w konsekwencji ZAJŚCIE W CIĄŻĘ... przeczytaj moje wpisy kiedy pisałam co innego... ile masz lat moge wiedzieć ??? bo myślę że to wiele rozwiąże choć dla mnie Twoje poświęcanie się z seksem dla partnera jest już dziwne ale to Twoja sprawa wyłącznie... Tak - ja brałam pigułki 20 lat i uważam że podczas ich brania MOGĄ WYSTĄPIĆ DNI PŁODNE :)

Gość Katiiikaa
Zalozylam temat, ale nie uzyskalam konkretnej odpowiedzi. Moze tu dostane. Jak zacznr brac tabletki nie w pierwszym dniu miesiaczki, to od ktorej tab bede zabezpieczona? Boje sie gumek, a mam teraz taka sytuacje, ze moge nie miec okresu jeszcze z dwa miesiace

Gość Niemowlakofobia
Kolejna, która nie raczy przeczytać ulotki. Jak nie wzięłaś w 1 dzień miesiączki to możesz to opakowanie brać aby było śmiesznie. W ulotce napisano, że trzeba wziąć wraz z 1 dniem okresu - czego tu nie rozumiesz? Weź to opakowanie do końca choć nie daje ci ono żadnego zabezpieczenia, zrób 7 dniową przerwę i dopiero od kolejnego opakowania będziesz zabezpieczona. Ginekolog ci przepisał to mogłaś jego spytać podczas wizyty. To jest własnie ta beztroska...

Gość Katiiikaa
Jeszcze nie zaczelam ich brac.

Gość Niemowlakofobia
No to teraz nie bierz bo zmarnujesz opakowanie. Wez w 1 dzien miesiaczki i od tego dnia jestes zabezpieczona (Zgodnie z ulotka).

Gość gość
czy jest mozliwosc ciązy po pettingu jak facet wprowadzil na palcu troche nasienia, mam zalozona spirale miedziana ale dopiero 1,5 miesiaca