Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Toja40

dieta 3dchili

Polecane posty

Gość Toja40

Zaczęłam dzisiaj tę dietę, czy ktoś ją stosował. Wydaje mi się fajna, fajne przepisy, dużo przypraw przez co posiłki są smaczne i nie monotonne. Przez 28 dni można schudnąc 8 kilo, trzymajcie kciuki :-) Pozdrawiam

Gość Toja40
2 dzień diety 3d, mogę powiedzieć że nie jest żle, nie chodzę głodna, jedyne co mi najbardziej doskwiera to brak cukru we krwi :-) , jestem przez to osłabiona i boli mnie głowa cały czas, mam nadzieje że to mnie za 2-3 dni? Postanowiłam ważyć się codziennie rano, dzisiaj rano było mniej o 300g :-). Pozdrawiam

Gość Toja40
Hurrraaaa! Działa!!!! Dzisiaj rano 1,5 kg mniej :-) :-) :-)

Gość pannahikaka
ja też juz jestem na tej diecie, fajna jest bo duzo roznych rzeczy sie je, nie ma monotonii, ja tylko do tego pije dziennie jeszcze 1,5l wody i herbatki takie jak figura detox, na razie nie wwazylam sie jeszcze dopiero w srode :D

Gość Toja40
PO 6 dniu diety 2,3 kg mniej, bardzo się cięszę :-). Dzisiaj na obiad miałam leczo z kurczakiem, pycha i tak się najadłam. Póki co bardzo jestem zadowolona z tej diety. Dziewczyny, naprawdę Wam polecam, jedzenie jest smaczne, przyprawione. Codziennie jest takie urozmaicenie, że nie ciągnie mnie do podjadania i co najważniejsze- dieta w przystępnych cenach. Pytałyście skąd można wziąć dietę , no niestety tu jest jedyny minus, dietę trzeba kupić :-(. Koszt ok 40zł i dostajesz przepisy na 28 dni. Pozdrawiam serdecznie wszystkie odchudzające :-)

Gość Toja40
Ja niestety wody piję mniej, bo nie lubię, chociaż ostatnio jak dodaję miętę i cytrynę to jest dużo lepiej. Herbatki też popijam :-)

Gość obżartuch
koniecznie trzeba pic dużo wody,żeby się oczyszczać, też właśnie głęboko wierzę w moc ziół i też dużo ich piję, choć figury detox jeszcze nie znam, muszę poczytać składy. u mnie dominuje krwawnik, bratek, pokrzywa, dziurawiec, piję tak od lat i bardzo dobrze się czuję

Gość bandziorka88
o tej figurze mozesz poczytac na mojanowafigura.pl tam wszystkie informacje o ich produktach, ja dziś się ważyłam! -2 kilo yaaay! jutro mierze sie centrmetrem