Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy tak mozna

Polecane posty

Gość gość

Niedawno wykreslili mnie z up, poniewaz nie przyjelam oferty pracy. Zaproponowali mi sprzatanie ulic albo sprzatanie w szkole. Ta praca jest ponizej moich kwalifikacji. Mam wyksztalcenie srednie zawod technik hotelarz. Czy maja prawo mnie wykreslic skoro odmowilam pracy ponizej kwalifikacji?

Gość truskava90
niestety tak, miałam to samo

Gość gość
Po jednej odmowie nie mają raczej prawa ,i też powinni raczej bliżej twojego wykształcenia celować a sprzątanie ulic to grubo poniżej ,natomiast sprzątanie w szkole to zle nie jest ,

Gość gość
oni z up to naprawde pogłupieli,żeby ludzią dawać taka robote sprzatanie ulic niech taka pani urzedniczka idzie sobie zamiatać ulice

Gość gość
Ale wydaje mi sie to troche nie fair. Nie po to sie uczylam zeby zamiatac ulice. Wiem ze zadna praca nie hanbi ale zeby zamiatac ulice to az tak potrzebujaca nie jestem. Sama na wlasna reke tez szukam pracy ale bezskutecznie

Gość gość
Sprzatanie w szkolr nie iest zle? Chyba sie mylisz. Grupa rozwydrzonych gimnazjalistow ktora pluje na podloge a ty musisz to znosic i posprzatac. Pozatym jakbym chciala zostac sprzataczka to bym nie uczyla sie zawodu

Gość gość
U mnie w urzędzie pracy, osób wykształconych, pytają się czy szuka się pracy w zawodzie czy jakiejkolwiek. Ja mówiłam, że interesuje mnie w zawodzie i nigdy nie dali mi innej propozycji więc myślałam, ze nie mogą zmuszać do podjęcia zajęcia zupełnie nie związanego z wykształceniem

Gość gość
Moja ciotka sprzątała w szkole ,zabierała mnie ze sobą i pamiętam nigdy nie narzekała ,miała ,sama szkoły nie sprzątała były też inne panie ,moja sąsiadka również sprząta starsza pani już to mówi że ze świecą takiej pracy szukać bo całe życie pracowała jako kasjerka w sklepie .Nie mówię ze Ty masz iśc skoro skończyłaś szkołę jaką wybrałaś masz wykształcenie ,ale myślę że ulicy sprzątanie a szkoły jest jak niebo a ziemia i widać nie masz aż tak źle ,szukaj dalej sama a nie liczysz że w urzędzie znajdą ci pracę .

Gość gość
koleżanka sprzątała w szkole, po jakimś czasie na emeryturę poszła pani z sekretariatu i ona wskoczyła na jej miejsce

Jeśli trzy razy odmówisz podjęcia pracy o wtedy Cię wykreślają. Nie mogli zrobic tego po 1 razie.

Gość gość
słuchaj a skąd jesteś autorko ?