Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

co jets gorszą hipokryzją wg was

Polecane posty

1) pisanie słodko i miło na czarno (niebiesko), a potem zrzucanie czarnego nicku by na pomarańczowo pisać obelgi i prowo 2) pisanie z czarnego wszystko co leży na sercu- rzeczy miłe i niemiłe, wszystko bez ukrywania się

Gość gość
wez wyluzuj to tylko forum dla wariatow

Gość mamcia zatroskana
2

Gość Werronnikka
jedni robia jak w pk 1 inni jak w pk 2

ale dlaczego 2 , do pioruna? w przypadku 2 przynajmniej wiesz w pełni z kim masz do czynienia, a punkt 1 to osoby, które pozwalają, by tylko poznać ich z tej dobrej strony, a potem zakładają kominiarę i szaleją. nie rozumiem waszej logiki....

kafe to gówno...do takiego dochodzę wniosku...wiem, że bardzo szybko ale noramlnie jestem w szoku- zarzucacie ludizom hipokryzję,a sami jesteście hipokrytami. wolicie gadać ładnie z kimś zaczernionym, a potem czytać pomarańcze i ich złośliwości nie mając pewności czy to nie ta sama osoba, z którą przed chwilą wymienialiście uśmiechy. nikt z nas nie ma takiej pewności. a ja myslałam, że tu można od tak sobie pogadać. ja nie wiem po co i od czego jest to forum naprawdę...

Gość gość
albo napiszesz temat o sexie to ci pisza o nicowaniu d**y w wiezienie, jestem zdania ze zdrowy czlowiek nie jest nastawiony na wariactwa czy to w internecie czy zyciu poza

Gość gość
o sexie z 13ka, lub stado moim zdaniem oblesnych bab robi z ciebie zboczenca

straciłam cały szacunek do kafe, resztki, jakie miałam, wsyztsko poszło! banda hien czyhających na czyjąś wpadkę, zarzucający hipokryzję, a sami mający właśnie dwa oblicza, bo z dwóch nicków piszecie w zależności co chcecie napisać, a ja uzywam jednego. i to ja okazuję sie być kłamczucha. jezu....co za gówno...internet to chłam, zawsze tak czułam