Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna

Polecane posty

Gość gość

ktos doswiadczyl?

Gość gość
opiszcie cos! nikt nie ma przyjaciol?

Gość gość
ja próbowałam kilka razy, ale mi sie nie udało utrzymać takiej przyjaźni

temat stary jak swiat :D mnie by nawet bardziej interesowalo dlaczego pytasz? ;) . pewnie, ze mozna doswiadczyc takiej przyjazni, ale nie bez mniejszej lub wiekszej dozy pociagu zwanego pozadaniem ;) czasem tylko aby-ciut, czasem jest to milosc do ostatka dni.

Gość gość
Dlaczego sie nie udalo ;)?

Gość gość
Ja mam przyjaciela i to całkiem przystojny. Bardzo lubię głaskać go po głowie :P Szkoda, że jest sam bo fajny facet z niego.

Gość gość
Pytam bo jakbym miala miec przyjaciela to bylby to facet ktoremu chcialabym rodzic dzieci;p

Gość gość
"franca" o właśnie :) mniejsza lub większa doza pożądania. dlatego sie nie udało, przy mniejszej to przyjaźń wychodzi tylko trzeba uważać żeby zbytnio tego pożądania nie rozbudzić.

Gość gość
przyjaźń jako podstawa i jeden z elementów związku to się sprawdza

Gość gość
Jestem napalona na faceta, ale on nie chce ze mna byc w zwiazku. Za to traktuje mnie jak przyjaciela. Buuu Co robic?

Gość gość
hej. miałam podobnie, kręcił mnie facet, on nie chciał związku tylko przyjaźń i seks

przyjazn jako podstawa zwiazku - jak najbardziej! wrecz, bym powiedziala, koniecznosc. . ale przyjazn kolezenska to juz trudniejszy temat. moze, gdyby byly to dwie osoby zakochane na zaboj w kims innym, to taki facet i babka mogliby rozmawiac jak dwie kolezanki. no i zdarzaja sie pary przyjaciol, ktorzy faktycznie nie czuja do siebie zadnej miety. ale najczesciej, to pod pozorem tej "przyjazni" ktos chce sie z kims sie spotykac, z kim nie moze lub nie powinien, ale lepsze "to" niz nic ;) no i bywaja sytuacje, ale o tym wszyscy wiemy, ze jest przyjazn, a jedna osoba sie zakochuje, zaczyna na cos liczyc i potem sa najrozniejsze perypetie. no i zazdrosc partnerow o przyjazn z osaba plci przeciwnej, a zazdrosc wynika wlasnie z mozliwosci tego, co napisalam w poprzednim zdaniu.

Gość with us until you are dead
Ja doświadczam, z dwoma przyjaciółkami. Jest fajnie :-)

Gość gość
No i co ja mam robic:( On mnie lubi, czuje to, ale nie chce zwiazku:( Bawic sie w przyjazn>?

Gość gość
"lepiej żebyś był moim przyjacielem niż nie było Cię w ogóle" jeśli uważasz że tak by bylo dobrze i wytrzymasz tylko w przyjaźni to możesz zaryzykuj, ale uważaj z pożądaniem do niego bo możesz sobie skomplikować jeszcze bardziej sytuacje.

Gość gość
Nie wiem sama:( On wczesniej mnie chcial a ja nie moglam teraz ja chce go a on mnie nie. Ale chce mnie miec w zyciu. Buuu zle zle zle. I oboje twierdzilismy zgodnie, ze nie ma przyjazni miedzy mezczyzna a kobieta. Nie wiem trwac w takim kontakcie? Praktycznie codziennym - codziennie sie odzywa. To taka znajomosc troche na odleglosc. Dziewczyny prosze o rady :(

Gość gość
Pomozcie :( doradzcie:(

Gość gość
widzę trochę podobieństwa z moją sytuacją, jak o mnie kochał to ja jego nie, a potem na opak. zabiegałam o jego przyjaźń bo nie chciałam go stracić i mieć chociaż jako przyjaciela, niestety nasze drogi się rozeszły

Gość gość
Dlaczego sie rozeszly?:( Ja nie zabiegalam o przyjazn, on bardziej zabiega o kontakt ze mna - on jest motorem tej relacji

Gość gość
rozeszły się bo ja byłam bardziej szczera niż on, a zakładałam że przyjaźń na szczerości się opiera, możne umiałam do niego dotrzeć. kontakt mamy nadal, ale na poziomie zwykłej znajomości.

Gość gość
Aha, kurcze a ja nie wiem co robic, w glebi duszy licze, ze sie zejdziemy. Nie wiem, nie potrafie o nim zapomniec.

Gość gość
też nie umiałam, wspominam czasem to co było, i mało pocieszające jest to ze to mija z czasem. obserwuj swoje uczucia do niego i jego reakcje, nie roztrząsaj sprawy, proste rozwiązania są dobre

Gość gość
Po co on chce ze mna kontaktu, ciezkie to wszystko i niezrozumiale

Gość gość
doradzcie cos:(

Gość gość
a pytałaś go otwarcie czemu nie chce związku tylko przyjaźń?

Gość gość
Bo zwiazki nie sa dla niego i nie chce nikogo miec.