Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MasterChef vs TopChef

Polecane posty

Gość gość
a tutaj to jest dział ciąża i macierzyństwo a nie programy telewizyjne.

Gość gość
Skandal zeby w sobote i noedziele nie bylo fajnego filmu tylko jakies master miusic szefy i inne lipy. Ogladajcie to dalej .....brawo.

Gość gość
dziwią się dlaczego Wachowicz w żiri jakby się wczoraj urodzili,jakby nie wiedzieli że polsat Slorza a Wachowicz też jego kochanka czy tam konkubina czy cuś

Gość gość
Ja już wole obejrzec na dobre i na złe niż top chefa :)

Gość gość
w masterszefie sa 2 odrazajace w******jace baby. 1- ta stara rura co p******i o kotlecie i w kazdym odc powtarza, ze 2 raz probowala, nie poddala sie i jej sie udalo, jej sposob mowienia az wola o piąchę na ryja, maria ma na imie, niedowartosciowany kupiszon. A druga to ten oblech z kwadratowym lbem beata matka chyba ja patelnia po lbie lała. caly program to scierwo ustawione, sciema totalna, dostaja pudlo ze skladnikami i w momencie uslyszenia start od razu wiedza co beda robic, albo jak robia cos pierwszy raz na nieznanym produkcie, jakos zawsze na koniec wychodzi im z******te danie, sorry jak ktos kto nigdy wczesniej nie jadl zalozmy homara i nie wie jak smakuje moze wiedziec jak go przygotowac i z czym podac, jakie smaki do tego pasuja? ale takie cuda to tylko w masterszefie:) geniusze czytajacy smak z wygladu, ciekawe jak moja kupe by ocenili i jak przyprawili

Gość gość
w minute wiedza co ugotuja i od razu maja liste skladnikow w glowie obmyslona podczas biegu do spizarni buahuahua

Gość gość
i to cie tak bawi? ktos kiedys podlapal jego przejezyczenie i teraz na sile probuja robic z tego jakis atut, kolejna osoba, ktora stala sie bardziej znana nie z tego co robi, tylko jak przekreca wyrazy i tak baaaawi publike do utraty tchu. Jakby tego bylo malo to ewidentnie widac, ze te jego wpadki sa ustawione, komentujac jedna osobie mowi bardzo szybko, wyraznie i bezblednie, a nagle przy kolejnej wypowiedzi przekreca co drugie slowo. I chyba tez nie jest taki glupi, zeby wysmiewane przejezyczenie dalej powtarzac i powtarzac nie uczac sie na bledach, no, chyba ze ktos mu zleca udawanie glupka i "rozbawianie" towarzycha, wtedy to co innego

Gość gość
Wole Top Chef załuje ze Oginśki odpadł bo był zabawny :) W jury drażni ten czarnoskóry facet ( nie ze względu na kolor skóry!) tylko ze względu na komentarze i dziwne miny, a jak czasem gotował w TVN to wydawał się miły :o

Gość gość
Oglądamy z mężem i MasterChefa (od pierwszej edycji) i TopChefa. Zdecydowanie TopChef rządzi przynajmniej dla nas. Nawet jak mój pracuje na tygodniu na wieczorną zmianę to każe mi TCh nagrać :D

Gość gość
Maz moze obejrzeć tc na serialnet.pl są na biezaco