Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Który z tych trzech kierunków najlepiej studiować

Polecane posty

Gość gość

Rozważam: 1) UAM w Poznaniu - studia prawniczo-ekonomiczne 2) Uniwersytet w Gdańsku - international business 3) Także UG - Międzynarodowe stosunki gospodarcze Kochani, pomożecie?

Gość gość
bezrobocie or bezrobocie or bezrobocie - twój wybór :O

Gość gość
UAM Poznań, zdecydowanie

Gość Chujozord
I tak skończysz w McDonaldzie albo Biedronce. Lepiej idź na prawdziwe prawo.

Gość gość
Mam już dość słuchania o tym bezrobociu. Wbrew pozorom jak się umie zadbać o staż i przykłada się do tego co się uczy to myślę, że mam duże szanse dostać dobrą pracę. Jestem dobra z Wosu, polskiego i matematyki i z tym chcę wiązać swoją przyszłość. W liceum byłam równocześnie na dwóch profilach: humanistycznym i finansowym (czyli takim matgeo). Właśnie z tymi przedmiotami chcę wiązać swoją przyszłość:) Pozdrawiam

Gość gość
ja bym wybrała numer 1 z tych trzech

Gość gość
Nie chcę iść na prawo. Wiem na czym polega praca prawnika, bo spora część mojej rodziny to albo sędziowie albo specjaliści od prawa gospodarczego i wiem, że to nie dla mnie.

Gość gość
Wbrew pozorom jak się umie zadbać o staż i przykłada się do tego co się uczy to myślę, że mam duże szanse dostać dobrą pracę. * * oj dziecko dziecko, teraz liczą się znajomości, a nie twoje stopnie w indeksie :O

Gość gość
Wbrew pozorom jak się umie zadbać o staż i przykłada się do tego co się uczy to myślę, że mam duże szanse dostać dobrą pracę. xxxxxxxxxxxxxxxx od razu widać, że gówniara z ciebie i nie masz pojęcia o życiu!!!

Gość gość
gość Nie chcę iść na prawo. Wiem na czym polega praca prawnika, bo spora część mojej rodziny to albo sędziowie albo specjaliści od prawa gospodarczego i wiem, że to nie dla mnie. xxxxxxxxxxxxxx nie dość że leń, to jeszcze idiotka!

Gość gość
Nie wyzywajcie mnie. Uwierzcie mi, że na staż się załapię gdzies na pewno. I tak prawdopodobnie będę pracować w firmie mojego taty. Zastanawiam się tylko, który z tych kierunków jest najbardziej przydatny.

Gość gość
tylu masz sędziów w rodzinie a idziesz na marny staż? nie mogą ci załatwić etatu??? ale z ciebie kłamczucha!

Gość gość
tatuś ma firmę, tak? w takim razie niech on ci doradzi 🖐️

Gość gość
i tak skończysz w kieszeni u tatusia, więc po co ci studia, skoro z ciebie taki ograniczony matoł?

Gość gość
bo mam jeszcze jedną siostrę i muszę obciągać tatusiowi co noc, żeby mnie zatrudnił w firmie, mnie, a nie tą zdzirę moją siostrę:? kocham tatusia!!!

Gość gość
nie przesadzajcie, znajoma po ekonomii w UAM ma dobra prace i nie przez znajomosci, na studiach jezdzila na zagraniczne wymiany, ciekawe staze, fakt,ze zawsze sie bardzo przykladala do nauki

Gość gość
Dziękuję bardzo za wyzwiska. Myślicie, że ja mam wszystko pod nos podsunięte? Nikt za mnie się nie nauczy a w przyszłości ROZWAŻAM pracę w firmie taty. Prowadzi firmę ochroniarską i z pewnością będzie potrzebował zastępstwa. Wykształcenie jest chyba niezbędne?!????