Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to plamienie pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

jestem w 8 tygodniu ciaży, cały czas miałam biały śluz lub lekko żółty. OD jakiegos czas wydaje mi się, ze raczej żółty. Ale dziś się przestraszyłam. Poszłam do toalety, a na wkładce średniej wielkości plama. Ani śladu krwi, kolor brudny-ciemnożółty. Dodam, ze dziś trochę bardziej pobolewa mnie brzuch. Ide jutro do lekarza. Myślicie, że powinnam się bać?

Gość gość
ktoś pomoże?

Gość gość
to może być niedobór progesteronu jutro ci lekarz powie

Gość gość
Ja tez tak miałam od 7 do 15 tyg lekarz stwierdził ze to nic takiego do dam ze ból al mnie brzuch i pracowalam . dopiero w 15 tyg zmienił am lekarza i popu kal mi do głowy ze wcześniej tego nie zrobił am dal mi d*phaston i przeszło ale co zttego teraz jestem w 24 tyg i leae z zagrożona ciąża;(

Gość gość
Czyli nie objejdzie się bez przyspieszonej wizyty u lekarza. A łudziłam się, ze to moze jakieś upławy...

Gość gość
ale czy lekarz na podstawie usg stwierdzi np. niedobór progesteronu? czy trzeba z krwi zrobić?

Gość gość
Nie to nie są uplawy żadne plamie nie w ciąży nie znaczy nic dobrego. J sie nie przejmował am bo to nie była krew tylko brązowe lekko różowe plamy. Moja rada łez i nic nie rob lekarz na pewno zapisze hormon d*phaston na pewno jeśli tęgi nie zrobi idź do innego. Nie czekaj za długo bo się nabawoisz takich problemów jak ja i ciągły strach o dziecko vo to dopiero 24 tydz

Gość gość
Stwierdzi, bo to taki robak :-)

Gość gość
ja miałam plamienie w 10 tyg.ciąży. Nie żywa krew, ale śluz brudny, ale nie jak u Ciebie tylko koloru jasnoróżowego. W efekcie szpital, kilka dni obserwacji i dostałam leki na podtrzymanie. Wszystko dobrze się skończyło. Może masz infekcje. trudno powiedzieć tym bardziej że lekarzami nie jesteśmy. Bez wizyty u lekarza się nie obejdzie. Ja bym już pewnie dzisiaj pobiegła. Powodzenia!

Gość gość
u mnie śluz był białay potem przemienił się w żółtawy a po żółtawym był brązowy, niedługo po tym poroniłam w 8 tyg

Gość gość
Witam :) ja tez miałam takie lekkie plamienie pojechałam do szpitala bo sie wystraszyłam bo 3 mies wczesniej poroniłam zbadał mnie serduszko biło dał te tab d**ashon 2x dziennie i przez 3 dni lezałam i sie nie ruszałam i przeszło a kazda wizyta w łaziece to była czy leci czy nie ! ale narazie jest ok to było w 6 tyg teraz jestem w 10 tyg ale uwazam na siebie bo sie boję. Jak mozesz to wypoczywaj jak najwiecej :) bedzie ok :)

Gość gość
Byłam dziś u lekarza. Okazało sie, że sa to upławy, bo ma infekcję. Ale dostałam d*phaston ze wzgędu na bóle brzucha przypominające miesiączkowe. Z dzidziusiem wszystko ok, serduszko bije :-) :-)