Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ALLEGRO czemu nie moge sprawdzić co kupiłam x lat temu

Polecane posty

Gość gość

jakies 2-3- lata temu kupiłam świetne dresowe spodnie. teraz mam taką prace, że po 12 h śmigam w wygodnych spodniach. kiedyś kupiłam u kogoś tylko na jogę i musze powiedziec, ze sa rewelacyjne. chciałam sprawdzić u kogo je kupowałam i zakupić kilka sztuk, ale niestety mogę sprawdzic tylko te zakupy, które mieszczą się na 5 stronach na moim koncie :-O a że kupuje dużo to na tych 5 stronach sa zakupy sprzed ostatnich 6 miesięcy :-O czy wy tez tak macie? istnieje jakakolwiek mozliwość sprawdzenia wcześniejszych zakupów?

Gość gość
ale pewnie dalas jakis komentarz temu sprzedawcy wiec po prostu wyszukaj po komentarzach z tego okresu i w ten sposob znajdziesz nicka sprzedawcy

Gość gość
zobacz jakie komentarze wystawiałaś, i po tym możesz dojść do sprzedającego, albo po numerze aukcji.

Gość gość
nie mam żadnych teczek :-O bez przesady, prowadze firmę i mam milion róznych teczek jeszcze by brakowało, zeby robiła teczki na spodnie dresowe. skoro kupowałam to powinno być w historii sprzedazy. a po komentarzach nie znajdę, pzreciez w komentarzach nie ma słowa o t, jaki pzredmiot sie kupowało :-O piszecie jakbyście nigdy komentarzy nie widzieli, a poza tym nie pamiętam dokładnie kiedy kupowałam te spodnie, jakbym pamiętała, to nie byłoby problemu. problem jest jednak w tym, ze ja moge sprawdzić co kupiłam tylko na 5 stronach, a to jest jakieś pół roku moich zakupów

Gość gość
ja tak nie mam

Gość ExKrzystofAsiC
Ja archiwizuje wszystkie maile od allegro i nie mam takich problemów :classic_cool:

Gość gość
czyli nie sprawdze tego w aden sposób na allegro? bez sensu, pzreciez mam tam konto, kto to kasuje z mojego konta

Gość gość
też mnie to wkurza; ponad rok temu kupiłem amplituner KD za prawie 3 tysiące. Paragon zaginął w czasie przeprowadzki i nijak nie mogę dojść tego od kogo go kupiłem, a oczywiście się zepsuł i nie mam jak na gwarancji naprawić :(

Gość gość
ja w tamtym roku kupiłam perfumy na allegro a była taka promocja ,ze jak sie kupi jedne to ma sie potem iles zniżki na kolejne, ostatnio kupowałam znów te perfumy i przypomniało mi sie o tej zniżce ale nie mogłam sobie przypomniec kiedy kupowałam i napisałam do allegro,napisali mi nr aukcji, date, cene , no ale ja pamiętałam jaki był sprzedawca, jak Ci bardzo zależy, poprzeglądaj stare komentarze, poświęc troche czasu, ja czasem odkopuje komentarze sprzed lat, bo np chce znów kupic u tego samego sprzedawcy pościel po 3 latach, bo wiem, ze dobry gatunek, a jak nie pamietam jego nicka, to sprawdzam wszystkie nicki w komentarzach,co sprzedaje dany sprzedawca i w końcu trafiam :) a czasem w komentarzu piszemy ze np"pościel super, polecam "czy coś w tym stylu, to byś łatwo znalazła, jak poświecisz jeden wieczór, to znajdziesz!

Gość gość
nie znajdę tak :-( ja kupuję na allegro wszytsko! pracuję po 12 h i nie chodze po sklepach, kupuję tam wszytsko od jedzenia po, śrubki, młotki, folie , ciuchy na meblach kończąc. Niestey nie pamiętam roku nawet, musiałabym sprawdzac chyba ze 2 miesiace non stop, zeby wszystko przejrzeć, a w komentach nigdy nic nie piszę, bo nie mam na to czasu, wysyłam to, co jest napisane , ze ok i już