Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój chłopak sie ru chał z dziewczynami

Polecane posty

Gość gość

jestem z chlopakiem miesiac, znamy sie dwa. On ma 22 lata a ja 20, dzis rozmawialismy o naszych bylych, mowil ze uprawial seks z 5 dziewczynami z czego 3 to jednonocne przygody...ja nigdy tego nie robilam. Zdziwilam sie, nie wiedzialam ze jest taki puszczalski, zniesmaczylam sie i obrzydzilam...powiedzial mi ze kazdy facet skorzystalby z napalonej laski na imprezie...dla mnie to jest obrzydliwe, mysle zeby z nim teraz zerwac jesli on mial takie doswiadczenia. Mogl sie nie przyznawac juz do tego, ale jest szczery wiec w sumie chyba dobrze ze sie przyznal... Co wy o tym myslicie?

Gość gość
Nie wiedzialam ze on jest taki puszczalski hahaha dobre. Chlopak korzysta z zycia a ty niewydymka co sie oburza tym haha ja jestem w twoim wieku i spalam juz chyba z 15 albo i wiecej

Gość gość
Ten cytat powinien dac Ci do myslenia:"Powiedzial mi ze kazdy facet skorzystalby z napalonej laski na imprezie" A teraz sobie odpowiedz co zrobi na imprezie jak na taka trafi bez Ciebie :classic_cool:🖐️

Gość gośćówa
niby cie to, tak jak mowisz, obrzydzilo i odrzucilo, a moze to bylo zszokowanie i zazdrosc, ze ty sama niczego wczesniej nie przezylas? Albo ewentualnie moze byc ci przykro, ze brak ci doswiadczenia i obawiasz sie, ze wasz seks, przez twoja niewiedze, bedzie kiepski, ale gadanie, ze facet jest puszczalski bo r*****l 5 panienek i brzydzenie sie tym,jest nielogiczne, to tak jakbys brzydzila sie nim samym i nie akceptowala jego meskiej natury, bo taka wlasnie ona jest, ciesz sie, ze nie trafilas na 25letniego prawika z kafe :classic_cool:

Gość gość
nie byłam zazdrosna ani nie myslalam ze nie podołam poprostu mnie brzydzi jakos seks bez uczuc, wydaje mi sie ze jest to cos wielkiego, zarezerwowane dla ukochanych osob

Gość gość
to witamy na ziemi

Gość plmjuyvcdewa
Z jednej strony, to wszystko mialo miejsce zanim zwiazal sie z Toba, a beda z kims musimy pogodzic sie z tym, ze przeciez kazdy z nas ma jakas przeszlosc, byle dziewczyny itd.Z drugiej jednak strony, rozumiem ze szukamy partnerow, ktorzy sa jakos do nas podobni i dziela nasz swiatopoglad.I naprawde nie kazdy mezczyzna korzysta z okazji na imprezie.Musisz sie zastanowic.

Gość gość
młode p***y to jednak głupie i durne jak but ,nie mówie o autorce