Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tygrys31

Czy kobiety preferują Anal

Polecane posty

Gość gość
żadna lewatywa, żadne pachnidła nie zabiją smrodu gówna. Radzę po lewatywie wsadzić palec do duupy i momentalnie pod nos. Jeśli się nie porzygacie, to znaczy, że macie uszkodzony zmysł węchu. Notabene, tylko bezmyślne zwierzę wącha i żre gówno niczym kiełbasę.

Gość gość
Gdyby anal był lepszy od normalnego/waginalnego seksu, to Stwórca by umieścił macicę w duupie, prawda? Ale pewnie obawiał się, że mogą rodzić się śmierdzące dzieci, buaaahhhhaaa

Gość gość
ale debile!! powtarzam jeszcze raz... dla mnie osobiscie seks analny jest boski a Ty idiotko usrałaś się, że d*psko smierdzi po lewatywie i dokladnym przygotowaniu! zamiast mózgu masz kupę gówna:) :):) widać,że nikt Ci dobrze nie zerżnął sraki...

Gość gość
cyt. ale debile!! powtarzam jeszcze raz... dla mnie osobiscie seks analny jest boski a Ty idiotko usrałaś się, że d*psko smierdzi po lewatywie i dokladnym przygotowaniu! zamiast mózgu masz kupę gównausmiech.gifusmiech.gifusmiech.gif widać,że nikt Ci dobrze nie zerżnął sraki... HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ww. tekst jest krzykiem rozpaczy, pewnie kalekiej kobiety, która ma uszkodzoną waginę i wspłógrające narządy. Moja droga swoim wulgaryzmem tylko potwierdzasz swoją bezsilność i głupotę, potwierdzając, że duupa jest od srania a nie od j******a

Gość gość
p*****l,p*****l...ja poczytam:) z moją wiaginą jest wszystko ok kolezanko:) desperacko to Ty sobie tłumaczysz swój zamknięty umysł...

Gość gość
cyt. pieerdol,pierrdol, ja poczytam, z moją wiaginą jest wszystko ok. kolezanko desperacko to Ty sobie tłumaczysz swój zamknięty umysł... KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK Trafiłaś jak "kulą w płot", wcale je jestem tfojom kolezanką, tylko dojrzałym mężczyzną i znam fizjologię człowieka, w tym seksu i to, przed czym ostrzegam ma pokrycie w patologii. Swoimi postami nie ośmieszaj się dalej, tak jak dałaś duupy z kolezanką przez"z" zamiast "ż.

Gość gość
dla ciemnogrodzkiej baby mającej zamiast pochwy wiaginę:

Gość gość
jakiś cieć obciął wiele emotikonek: 👄🌼🖐️

Kobiety nie preferują. :) Kobiety płyną za potrzebami facetów. I za modą. :) Jest moda na anal, już nadstawia duupę. Nie ważne czy się jej to podoba cz nie, byle by samiec, którego sobie upatrzyła był zadowolony. Nikt normalny nie zastanawia się by rżnąć w duupę. Laska zniszczona a ja spocony jak świnia, nikomu w głowie jakiś anal :O To dobre dla zasuszonych pryków, którzy swoje życie erotyczne, w końcu raczyli sobie "udoskonalić". O analu chyba lepiej podyskutuj z gejamii.

Gość A co wam do tego
A gówno prawda,że kobiety to robią,żeby facetowi zrobić przyjemność :) Jeśli facet bardzo mocno podjara kobiete,to nie boli :P jest bardzo przyjemne ;) lubie raz na jakiś czas i raczej nic w tym złego :] Bo mam dużo przyjemności:)

Gość gość
czyli jesteś infantylnym star****m:) dobrze Ci radze, spróbuj anusa. sprobuj sam w d*pke:) zmienisz zdanie:P

Gość gość
i mam prośbę . . . . odp*****l się ode mnie:) pogrążasz się swoimi wypowiedziami Panie dojrzały doktorze:) nie jestem na forum dla polonistów, nikt mnie nie musi rozliczać z braku kropki czy przecinka... ,moje zdanie jest takie, że kobietom to również sprawia niebanalne doznania i nie mam zamiaru utwierdzać Ci w przekonaniu, że tak jest...

Gość gość
znów sie drapią dziewczyny?:) czemu nie można zaakceptować ze jedne lubią drugie nie i tyle:)

Gość cygan78
Moja była żonka najpierw nie chciała mówiąc że ta dziura służy do czego innego a ona zawsze była cholernie zazdrosna i wie że mam nową i młodszą od niej kobietę ale stwierdziła że zawsze byłem dobry w łóżku,mam duży sprzęt a ona póki teraz nie ma nikogo to pozostaje jej wibrator ale wibrator to nie to samo co prawdziwy członek więc się łaskawie zgodziła.Najlepsze jest to że ja posuwam moją nową kobietę bez gumy w c*pkę i tyłek a kilka godzin później moja nieświadoma była żonka robi mi loda :)

13.09.13 [zgłoś do usunięcia] goscssssssssssssssssss--dokładnie masz racje.Tylko wyjątkowe wyuzdanie moze doprowadzać do anomali seksualnych.

Gość gość
Pierniczycie glupoty. Co wam do tego ze jakas dziewczyna czy chlopak lubi anal. Wy tego nie lubicie to wasza sprawa. Ja i moja dziewczyna akurat lubimy anal bo sprawia nam przyjemnosc. I co mamy z niego zrezygnowac bo jaka banda idiotow na forum mowi ze to ochydne, ze to tylko taka moda itp itd. Walcie sie z tymi swoimi opiniami. Niech kazdy robi to co lubi i koniec.