Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brakujacy element

chlopak z

Polecane posty

Gość brakujacy element

Z tradzikiem walcze juz 8 lat. Wizyty u dermatologow,masci,kremy,zele,tabletki i bez wiekszej poprawy. Mimo iz nie wygladam jakos tragicznie to i tak wstydze sie samego siebie,samoocena bardzo niska. Brakuje mi odwagi by spotykac sie z dziewczynami a tak bardzo chcialbym obdarzyc którąś uczuciem. Nie chce byc sam tylko daltego ze mam to swinstwo. Mam prace, jestem kulturalny,mily a moj charakter jest doceniany przez wiele osob, jedank co z tego skoro ja sam nie widze szansy na to by w koncu znalezc dziewczyne ktora zaakceptuje mnie takim jakim jestem. Zycie towarzyskie u mnie istnieje ale staram sie zawsze siedziec z boku by nikt nie zwracal na mnnie swojej uwagi :( Wiem jedno ze jesli znajde dziewczyne ktora mnie zaakceptuje to zrobie wszystko by byla szczesliwa, beda ja kochal,szanowal,opiekowal i wspieral. Ale to chyba nie jest mozliwe...

Gość gość
Wiesz jaki ja miałem kiedyś trądzik? Pryszcz na pryszczu takie głębokie pod skora wielkie grube na 1cm a nawet po trzy takie w jednym takie przetoki wręcz czyraki i nic nie pomagało. Tez się kiedyś tym przejmowałem ale nie ma co bo ludzie na ulicy tak nie zwracają na to uwagi bo są zajęci swoimi problemami. Co najwyżej mogą zwracać uwagę na to jakieś puste nastolatki ale te to nie maja nic w głowie bo najłatwiej kogoś ocenić po wyglądzie a liczy się wnętrze człowieka. Wychodź więcej do ludzi i nie myśl o tym a na pewno problem zniknie tylko musisz siebie zaakceptować bo przecież nie masz na to wpływu. STaraj się zyc normalnie na pewno się z czasem zmieni twoje postrzeganie siebie a pielegnowac cere nie zaszkodzi. Może trochę zarostem da rade przykryc zaskórniki?

Gość gość
zażywaj cynk

Gość brakujacy element
te pajace co się wypowiadają tam wyżej to kozaki w necie jestescie. Nie dotyczy was taki problem to nie komentujcie w sposob tak niski ze pewnie pies ma większe IQ. Moj tradzik wystepuje wlasnie glownie w miejscu zarostu czyli tam gdzie zwyczajnie rosnie broda i na szyi. Staram sie wlasnie to w jakis sposob ukrywac w ten sposób. Mozesz mi kolego powiedziec jak wyleczyles sie z tej choroby? A cynk zazywam obecnie jade na kolejnym antybiotyku tetralysal a na izotek chyba sie boje zdecydowac...