Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SCleanUp oczyszczanie

Polecane posty

Gość gość

Witam.. Co sądzicie o tym produkcie ? Chcę go zakupić w Helfixie ale mam małe wątpliwości. Nie znam dobrze składu itp. i nie wiem czy jest skuteczny.. Może podzielicie się doświadczeniami ? Będę wdzięczna.

Gość Miruusia
Ja go stosuje od niedawna i jestem bardzo zadowolona. Uważam,ze jest skuteczny. . a co do składu to po prostu Ci skopiowałam ze stronki : koncentrat soku jabłkowego*,tapioca syrop*, syrop z agawy*, pulpa z tamaryndowca* (Tamarindus indica L. – 480 mg/12 ml), koncentrat soku z czarnego bzu*, suchy ekstrakt z zielonej herbaty* (Camellia sinensis L. – 120 mg/12 ml), karczoch* (Cynara scolymus L. – 100 mg/12 ml), brzoza* (Betula pendula Roth. – 100 mg/12 ml), wiązówka* (Filipendula ulmaria (L.) Maxim. – 50 mg/12 ml), mniszek lekarski* (Taraxacum officinale Weber – 50 mg/12 ml), koper włoski* (Foeniculum vulgare Miller – 50 mg/12 ml), łopian* (Arctium lappa L. – 25 mg/12 ml), dziki bratek* (Viola tricolor L. – 25 mg/12 ml), maltodekstryna*, woda, naturalny zapach. *Z upraw ekologicznych – Kontrolowana przez Certisys BE-BIO-01 Pozdrawiam :)

Gość gość
Ja myślę nad odchudzającymi, także z ich sklepu. Słyszałam, że skuteczne.

Gość Edittor
Tez tak słyszałam ale sama nie wiem czy im wierzyć .. Musieliby jakoś mnie przekonać bo jest tyle naciągaczy .. niby wszystko pięknie a potem co do czego wychodzi zupełnie co innego ..

Gość Miruusia
Według mnie skład jest dość przekonujący ...

Gość Edittor
Moja koleżanka mówi tak samo bo ona bardziej się zna na tych rzeczach ;) No cóż spróbuje ;)

Gość gość
W jakiej cenie?