Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shamiramida

śniło mi się

Polecane posty

Gość shamiramida

że przyszłam z koleżanką do twojego domu.przytrzasnąłeś mnie drzwiami jak w supermarketach. byłeś strasznie speszony ja też. twoja ona tam była a ja grzecznie powiedziałam jej i jej koleżankom "dzieńdobry". i była tam masa dziecięcych plecaków. okazało się, że w waszym domu inscenizowane jest jakieś przedstawienie dla dzieci. nie mogłam wytrzymać napięcia wyszłam i chciałam iść do domu, ale okazało się, że nie ma moich butów a jest zima i pełno śniegu. wyszedłeś za mną, a ja mówię, że nie ma moich butów a ty, że musiałeś je wyrzucić bo tyle tu tego stoi. podszedłeś jakby prowokująco na niewielka odległość, zapragnęłam cię pocałować musnęłam cię ustami, ty jakby nie odwzajemniłeś i tu zaczyna się dziać bez sensu: kazałeś zrobić mi kolczyk w pępku a ja pomyślałam, że nie da rady żeby aż tak mi odwaliło w moim wieku i tak skończył się sen. najciekawsze jest to, że przed laty gdy mi się śniłeś, to traciłam zmysły gdy tylko dotykałeś mojej dłoni, teraz musnęłam twoich ust i to co potem czułam....chyba się z ciebie wyleczyłam. :)

Gość shamiramida
choć sen cały dzień po głowie mi kołacze to eh jak cudnie jest nie kochać, nie nienawidzić a obojętnieć :)