Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość agatawelpa

Warszawa Profesjonalny makijaż ślubny wieczorowy

Polecane posty

Gość agatawelpa

Witam! Nazywam się Agata Wełpa, wizażem profesjonalnie zajmuje się od 2009 roku. Jestem absolwentką wydziału Charakteryzacji Filmowej Warszawskiej Szkoły Filmowej Bogusława Lindy i Macieja Ślesickiego, ukończyłam także kurs Wizażu i stylizacji z elementami charakteryzacji filmowej w ośrodku szkoleniowym Omnia w Szczecinie. Oferuję profesjonalne i trwałe wykonanie makijażu: *wieczorowego, *dziennego – okazjonalnego, *ślubnego Panny Młodej, osób z otoczenia Panny Młodej (makijaż mamy, świadkowej) *fotograficznego, *na studniówkę/bal gimnazjalny *charakteryzacje (np. na Halloween itp.) Swoje umiejętności rozwijałam podczas licznych sesji zdjęciowych. M.in.: -współpraca z wydawnictwem Infopolis (sesje zdjęciowe do magazynów "Ślubne fryzury i makijaże", "Makijaże i fryzury do ślubu" -charakteryzacja aktorów na planie etiud WSF -charakteryzacja na potrzeby sesji wizerunkowej firmy Mercedes Benz Mojsiuk, -wizaż na potrzeby bilboardów/ulotek/plakatów kampanii szczecińskich polityków -makijaże modeli i modelek do pokazów fryzjerskich Wella -charakteryzacja modeli do sesji katalogowych hurtowni odzieży Konitex (2010-2011) -charakteryzacja zespołu ChocolateCity do sesji na okładkę płyty -wizaż do reklam salonu kosmetycznego EstheticArt. Pracuje na kosmetykach marek Kryolan, ArtDeco, Inglot, M.A.C. itp. Niektóre zdjęcia moich makijaży można obejrzeć na stronie www.agatawelpa.com Zapraszam na stronę www oraz facebook! www.agatawelpa.com www.facebook.com/awelpacharakteryzacja

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować