Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z tym sexem

pytanie całkiem serio do ciezarowek

Polecane posty

Gość co z tym sexem

jak to jest z tym sexem w zagrozonej ciazy? stosunek oczywiscie odpada, bez wzgledu na to czy jest plamienie czy nie ma ale czy sexoralny tez odpada? czy tutaj chodzi o sama penetracje czy skurcze podczas orgazmu, troche glupio pytaclekarza o to, wiem zadna z nas nie jest dzieckiem, ale momo to jakos tak glupio, wiec rezygnuje z tego a moze nieslusznie sie mecze, bo dziecko jest dla mnie NAJWAZNIEJSZE i jesli bedzietrzeba to wytrzymam spokojnie, no ale uwielbiam pieszczoty meza i dlatego siezastanawiam czy kroras z Was pytala lekarza o to????

Gość gość
wydaje mi sie ze zabroniony oral w ciazy ;0

Gość gość
Ja robie mezowi loda, on mnie troche piesci ale nie dochodzi do orgazmu u mnie, skurcze podczas orgazmu moga byc niebezpieczne w zagrozonej ciazy.

Gość gość
ja tez swojego rozpieszczam;) to ja tak nie dam rady, to zadna zabawa bez orgazmu, tylko humor sie pogorszy:(

Gość gość
chodzi o skurcze macicy podczas orgazmu. Dlatego niestety nie można. My mieliśmy z mężem dłuuugą przerwę. Nie mogłabym pieścić ciągle jego a sama bardzo chcąc- niczego nie otrzymać. On sobie i tak sam radził a ja i tak nic nie mogłam...beznadziejna sytuacja ale jak mus to mus.

Gość gość
to jest sprawa indywidualna - u mnie chodziło o brak penetracji a orgazmy do woli u innych może chodzić zarówno o penetrację jak i o skurcze dlatego trzeba się zapytać LEKARZA bo on będzie wiedział najlepiej.

Gość gość
nie mam problemu z robieniem jemu dobrze,ale masakra nawet nie mysle o sexie, omijam sceny w filmach bo mnie to mega podnieca,to samo internet, byle co mnie mnie podnieca, ale zawszelubilam sex trudno matka natura jest okropna dla kobiet czasem mysle ze my mam y ze wszystkim pod gorke miesiaczki porody oczywiscie maciezynstwo jest najwspanialsza rzecza dla kobiety, ale czasem sie zastanawiam jak moj maz wytrzyma bez sexu tyle miesiecy wiecie jacy sa faceci tylko sex i sex a tu tyle bez chyba mi hormony do glowy uderzaja

Gość gość
nie rozumiem was kobiet. czemu robicie z siebie męczennice? mnie by podniecał sam orgazm u mojego męża i bym się już męczyła.Jeśli ja się męczę to czemu on też nie może? Czemu nie może być sprawiedliwe? A już najśmieszniejsze jest to, jak argumentem dla "poświęceń" jest to, że znajdzie sobie inną, bo nie będzie seksu...no ludzie....chyba faceci mają coś więcej niż penisa...owszem! rozum! Normalny facet nie zostawi swojej żony w ciąży, bo ta nie może uprawiać z nim seksu ale i też nie chce go zadowalać bo sama będzie się przy tym męczyła mając na niego ochotę. Normalny facet to rozumie i jedzie brzydko pisząc "na ręcznym". I nie przesadzajmy, że jest aż tak źle....robicie z tych facetów takie duże dzieci, którym trzeba dać tu i teraz "cukiereczka", bo jak nie to pójdą do innej...

Gość gość
zycia nie znasz dla scislosci ja uwielbiam sex i uprawiam go dla przyjemnosci a nie po to zeby nie znalazl innej, ale ja juz troche przezylam i wiem zegdyby odmawiac dluzszy czas sexu to znajdzie inna nie mowcie mi ze nie, nie mowiac o ciazy bo bylby swinia ale slyszalam rowniez o takich przypadkach wkurza mnie czasem ze my sie wiecznie musimy martwic czy nas nie zdradza, nie znajda innej, no ktora z was o tym czasem nie mysl,i tylko szczerze???? ja mam bardzo przystojnego meza podoba sie bardzo kobietom i czasem mam obawy ze jakas moze go podrywac wiem ze mnie bardzo kocha a mimo to roznie moze bycczy tak naprawde mogemiec gwarancje ze nie zdradzi???

Gość gość
ale ja pisałam o ciąży zagrożone, wtedy partnerka nie może a nie, że nie chce. Bo to dwie różne sprawy. Ale jak zdradzi to zdradzi. Ja nie będę robiła wszystkiego(np. zmuszała się na seks na który nie chce),żeby go zatrzymać. Jeśli da niego wazniejsze od rozwiązania probemu,dlaczego nie ma seksu, będzie pojscie na łatwiznę, czyli do innej, to ja nie chcę takiego męża. Powiem do widzenia i tyle. Wolę być sama niż żyć w przeświadczeniu, że muszę to zrobić, bo mnie zostawi. Sytuacja ogólnie mnie nie dotyczy, bo na seks mam zawsze ochotę ale i zdarzało się, że odmawiałam ale nie miałam żadnych wyrzutów czy czegoś takiego. Pisze tu o kobietach, które zgadzają się chociaż nie chcą.