Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laurnika

Pytanie do facetów czy lubicie krągłe kobiety

Polecane posty

Gość gość
okragle sa piekne i maja bardzo ciasne norki

Gość gość
prawictwo w d***e kazdy ma twoje oceny bo i tak nigdy nie z*****asz nawet takiej ,ktorej bys dal 1/10 jestes przegrancem a krytykujesz jedna z najlepszych modelek na swiecie. dz se konia zwal i nie w******j ludzi

Gość gość
Krupa jest ładna chociaż sztuczna Ale rubik jest zwyczajnie obrzydliwa, jak z obozu Rzygam jak widzę jej zdjęcia Same kości Jest jedną z brzydszych kobiet jakie w życiu widziałem Nie przepadam ani za zbyt chudymi ani za spasionymi, jak kobieta jest taka średnia to mi pasuje

Gość gość
a myslsz ze chuda dziewczyna nie ma dziury ,w ktora sie pakuje? k***sa wkladasz miedzy tluste ,z rozlazle poslady czy w specjalny otwor cwoku? o wiee estetyczniejsze i przejmniejsze jest posuwanie takie chudziutkiej d*pki, gdzie czujesz miednice i kazda kosc

Gość prawictwo pospolite125
jeszcze nigdy nie dałem 1/10 Zdaje sie ze grycanka dostała 2/10 ode mnie

akurat fascynacji Rubik nie rozumiem. Ok, świetna modelka, ale te jej nogi...koszmarnie wystają jej kolana. Nie wiem, może się nie znam, ale nie lubię podziwiać budowy szkieletu przez skórę.

Gość gość
I co z tego że jest jedną z najlepszych modelek na świecie Normalny facet to takiego wora na kości to kijem nie tknie Kobieta powinna być kobieca a nie jak kostucha K***sa se na takim dziwolągu idzie połamać

Gość gośśćć
lepiej spać na podłodze czy poduszce ? Twarde czy miękkie co lepsze ?

Gość ghhgffggf
o wiee estetyczniejsze i przejmniejsze jest posuwanie takie chudziutkiej d*pki, gdzie czujesz miednice i kazda kosc zwłaszcza jajka obijające się o twarde elementy . To nie jest przyjemne, może być wręcz czasem bolesne przy dluższym stosunku

Gość gość
normalny facet by nie wybral? bo wy zazdrosne grube brzydkie lochy macie facetow lepszych, niz jej sasha ,czy jak on ma ? czy wasi faceci sa k******o przystojnymi mialirderami? nie,wiec zamknac te brzydkie mordy i rzesta. krytykowac ludzi o niebo od was lepszych. zazdrosne prosiaki

Gość Laurnika
hm tyle że jeśli ktoś jest szczupły nie znaczy ,że nie ma krągłości. Ja jak już pisałam mam niedowage, ale mam odstający tyłek, wyróżniający się z tyłu na tle sylwetki, co osobiście mi się bardzo podoba. Z cyckami nie jest jednak tak kolorowo, ale nie mogę też powiedzieć ,że jestem deska, bo jak założę obcisłą koszulkę to się bardzo odznaczają są ok a na bank nie można powiedzieć ,że są małe(czyt. miseczka A,B)

Gość gość
Uwielbiam babki z krągłościami jak i te ogólnie krągle z lekka nadwagą. W zasadzie tylko u tych drugich mam jeszcze jakieś szansę wiec tylko do takich podbijam.