Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mam 2 chłopców i córki

Polecane posty

Gość gość

Witam kochane czy zaplanowałyscie płec zenską? Jesli tak to jakie są wasze metody. Jak jest z tą owulacją? ja np. miałam monitoring i wychodzi na to, ze owu. miałam w tym cyklu w 13dniu. W nastepnym cyklu chce spróbowac zaplanować córkę. W którym dc. mam najlepiej współżyć, zeby zwiększyć szanse na córkę ?Ile razy w ciągu jedneg cyklu? Powiem wam mój plan..chce wspólżyc w 10dc. tylko jeden raz w ciągu całego cyklu. Powiedzcie , czy któraś z Was zaszła w ciaże w 10 dc. i po jednym stosunku? Z góry dziękuję.

Gość gość
Mężulo i tak pokrzywdzony nie będzie, w pozostałych dniach cyklu uda się do kochanki Głupie baby a potem beczycie

Gość gość
Do poprzedniczki. Bazujesz na własnej autopsji? No cóż...w sumie nie dziwię się mężulowi ;)

Gość gość
To ja autorka. Mój mąż nie ma kochanki, a po drugie zawsze mogę go w inny sposób zaspokoić...

Gość gość
Moja znajoma ma dwóch synów i teraz urodzi się trzeci synek. Nie ma na to skutecznego sposobu ale wiadomo że plemniki męskie nie lubią kwasnego odczynu pochwy więc można spróbować ją maksymalnie zakwaszać stosując globulki dopochwowe z witaminą C i zaaplikować sobie też taką na kilka godzin przed stosunkiem. Lepiej też kochać się co dwa dni, zaczynając już w 10 dniu cyklu , kończąc na 12 tym i nie leżeć po stosunku zbyt długo ale energicznie wstać by utrudnić męskim plemnikom szybki start i wyrównać szansę dla żeńskich plemników.

Gość gość
Autorko masz bardzo dobry plan. Ja chcac zajsc w ciaze z dziewczynka tez ostatni stosunek mialam 4 dni przed owu i mamy cudna coreczke.

Gość gość
do gosc 11:20 No i tak chyba zrobię, a napisz mi czy to był jeden stosunek? czy to ma jakieś znaczenie?

Gość gość
No to ja Cię załamię. Mam cykle 28-dniowe, regularne jak w szwajcarskim zegarku. Stosunek był tylko jeden 9dc (nie planowaliśmy wtedy ciąży). No i wyszedł nam cudny chłopak :D

Gość gość
Co zrobiłam by zwiększyć szanse na córeczkę: - dieta bogata w Ca i Mg - starania 2 dni oraz 1 dzień przed owulacją - witamina C 1000 mg dziennie - B-Complex B-100 z dawką witaminy B6 100 mg - Ca w postaci cytrynianu wapnia 600 mg dziennie - Mg 300 mg dziennie

Gość gość
jak chcesz mieć córeczkę to musisz współżyć codziennie od zakońćzenia miesiączki do ok. 2 dni przed owulacją, albo: całkowicie unikać stosunków i odbyć tylko jeden stosunek ok 12. godz po owulacji. bardzo ważna jest dieta opisana wyżej!!