Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakim kraju najłatwiej dostać karę śmierci za coś błahego

Polecane posty

Gość gość

Chcę umrzeć, naprawdę już nie mam po co żyć. Sama nie jestem w stanie tego zrobić i nie wiem czemu jakoś najbardziej pasuje mi to żeby zostać skazaną na kare śmierci w jakimś kraju... generalnie jestem przeciwko takim praktykom na innych ludziach, a może przy okazji to byłoby dobre, że taka sytuacja zwróciła by uwagę znających mnie osób(no nie takich, którym na mnie zależy, bo takich nie ma) na ten problem. No i może wspomniano by coś o mnie w mediach. Więc proszę o odp na pytanie w jakim kraju najłatwiej dostać karę śmierci za coś naprawdę błahego bo nic szczególnie złego nie chcę robić.

Gość gość
to lepiej jedź do Syrii i chodź sobie w "ciemnych zakamarkach" Damaszku... napewno zdejmie cie jakiś snajper albo inny bojówkarz w wiadomosciach też będziesz jako cywil polski który zginął w Syrii Ja tak chce zrobić, bo powiesić sie nie powiesze... :(

Gość gość
W Chinach za narkotyki :D

Gość gość
w islamskich krajach za obrazę Allaha

Gość gość
dokladnie, wyjedz do syrii najlepiej i nasraj na wizerunek allaha, pewnie nawet do sądu nie dojdziesz zywa

Gość gość
Assad jest tolerancyjny dla innowierców

Arabia Saudyjska (kraj wahabitów) wystarczy, że przemycisz krzyż i masz szansę na karę śmierci....

Gość gość
ścięcie mieczem trask -prask i po zawodach

Gość gość
lepiej wybierz się tam gdzie rozstrzeliwują, bo inne metody mogą być co nieco nieprzyjemne

Gość gość
Malezja i Arabia Saudyjska (między innymi). Jeśli przyjdzie komuś do głowy przemycenie chociażby pół grama jakiegokolwiek narkotyku kara śmierci jest raczej nieunikniona. Długoletnie więzienie natomiast, może grozić za przemyt alkoholu.