Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W potrzebie 19

Jak przekonać do siebie przyszłych teściów

Polecane posty

Gość gość
Te mieszkanie jest pewnie jego rodziców, wiec aby się pozbyć pasożytnicy powinni jak najprędzej "umilić" jej życie. Synka odciąć od wszystkiego to zaraz się wszystko naprostuje. Pewnie jest młodziutki i dlatego taki głupiutki, że dał się na minę wrzucić wyrachowanej cipoodajce. Ona tępy tłumok, ale chłopak beznadziejnie głupi i naiwny, jak można sobie tak spaprać życie. Chyba bym się wyrzekł takiego syna, to wstyd.

Gość gość
Tłumok nic nie odpisuje, bo właśnie robi laskę, aby nie trafić na bruk z bękartem.

Jak komuś urodziło się dziecko PO ŚLUBIE to absolutnie nie jest śmieciem. Ale taką k***wkę, co się puściła po albo nawet i nie ukończeniu 18 lat co czym można nazwać? Szmacisko bez szkoły, warunków. Pewnie pierwszy raz przeżyłaś z jakimś pijakiem na melinie. Córeczka będzie dumna z mamusi. A teraz drugiego bękarta urodzisz. Nie potrafisz się uczyć na błędach, co? Opóźniona jesteś i to bardzo. Na miejscu teściów wydziedziczyłabym syna. Po co takie coś z pasożytem do siebie ciągnąć. 19 lat, a już ze zniszczonym po ciąży ciałem i wiadrem w gaciach. Do tego z dwójką dzieci. Co za patologia. Przegrałaś życie.

Czego można zazdrościć takiej k****e? Ja w wieku 19 lat wyprowadziłam się na stancję, zaczynałam pracę, miałam czas dla siebie. Bawiłam się z koleżankami, korzystałam z życia. A ona bawi jednego pasożyta, drugiego ma w brzuchu, robi za prostytutkę dla faceta i jeszcze zajmuje się całym domem :D

Gość ElizaElle
Ludzie uspokójcie się! Zachowujecie się jak zwierzęta jakieś! Obrzydliwi jesteście :/ Facet jest ojcem drugiego dziecka i nie powinien się dziewczyny "pozbywać" (pozbyć to się można niechcianego mebla a nie człowieka więc uważajcie jakich słów używacie, wy z wyższych sfer ponad "hołotą"). Rodzice faceta będą dziadkami drugiego dziecka i też nie powinni się jej z dzieckiem "pozbywać" tylko pomóc. Facet wiedział z kim się wiąże, więc zejdźcie z dziewczyny, on nie przeszedł lobotomii i chyba potrafi odpowiadać za siebie i swojego ptaka, którego wiedział gdzie wkłada i co się z tym wiąże. Po 2 wiele nastolatek uprawia seks tylko się zabezpieczają i nie zaliczają wpadek, ta zaliczyła i już jest "k***ą", "szmatą" itd. Jest matką tylko tyle wiecie na jej temat więc trzymajcie się faktów. Nie wygląda to najlepiej, taka sytuacja nie jest pożądana zapewne przez rodziców faceta, ani w ogóle przez większość ludzi dla swoich dzieci, ale takie są realia, dziecko w drodze. Później powiesz 18latkowi "Wiesz co pozbyliśmy się ciebie, twojej matki i siostry bo chcieliśmy ładnie wyglądać w oczach sąsiadów?" Stuknijcie się w łby. Po 3cie nie każdy uważa za najlepszy model zarzynać się w korporacji do 40stki i mieć jedno dziecko. Po 4 na tym też polega miłość że kocha się i dba o kogoś pomimo jego niedoskonałości. Może ta nastolatka przy tym chłopaku ogarnie się, pójdzie do ginekologa, weźmie tabletki, skończy szkołę i jeszcze zastąpi was w robocie za kilkanaście lat jak wy pójdziecie dzieci bawić a ona będzie miała już odchowane.

Gość gość
Tylko ten tłuk nie wie co to jest miłość, dla niej to zwykłe pieprzenie się. Jak w klasycznej patologii. Jakby siebie szanowała i kochała swojego bachora nr 1 to by się wzięła do nauki i do roboty, a nie fundowala sobie bachorka nr 2, aby udvpic frajera - proste. Zbłądzić każdy może, ale nie 2 razy w takim odstępie czasu. Chłopak tez jest chyba głupi, bo związał sie z takim hołociarskim pomiotłem. Najprawdopodobniej miał za dużo w dvpie i sam nie wie w co się wpakował, ponieważ wczesniej by ją już przedstawił rodzinie, nie zamieszkałby z nią po cichaczu i byłoby po sprawie.

Pancerna.... ty dwulicowa suko która p******i pały za przysłowiowe piwo!!!! Sama jesteś obrzydliwym śmieciem. Ja przynajmniej jestem matką a nie wywłoką z pod latarni. Taka jest prawda. Nie macie prawa nazywać mnie w tak okrutny sposób. Kim wy jesteście?

Gość snajperka11
W potrzebie 19 - ale co to za osiągnięcie "bycie matką"? Nie jesteś jakąś matką roku bo, wybacz, zamiast się ogarnąć, zacząć się uczyć, pracować i starać się zapewnić dziecku jak najlepsza przyszłość rozłożyłaś nogi przed następnym facetem (dalej nie myśląc o antykoncepcji) i jesteś na jego łasce i nie łasce. Serio, pomyśl o dzieciach i zacznij coś robić ze swoim życiem - dla nich. Nie będę Cię wyzywać od szmat i dziwek bo to nie tak, większość nastolatek uprawia seks... ale błagam Cię jak można być tak bezmyślnym, żeby dwukrotnie zajść w ciążę bez żadnych perspektyw? No jak?

Gość gość
Zgłoś się 19letni tłuku do odebrania pokojowej nagrody Nobla, za wybitne osiągnięcia, bo jesteś matką. HEHEHEHE G0wno obchodzisz kogoś tY i tWOJE bękarty. Skoro jesteś matką to trzeba było zadbać o swojego pierwszego bachora. Też tą mała wychowasz na puszczalską ścierwuchę?? zwykłą dvpodaję?

Gość gość
Ciemniaczka bez wykształcenia, biedaczka bez majątku, pochwogościnna z dwoma już bękartami - faktycznie, wymarzona partnerka dla syna. Tfu. Takiego śmiecia to by nawet jej patologiczna rodzinka nie chciała, taka prawda.

Gość gość
wy wszyscy tu opluwający autorkę czujecie się teraz lepiej? - ulżyliście sobie? skoro nie potraficie się wypowiadać spokojnie , to nie wyżywajcie się na tej dziewczynie bo pewnie sami sobą nic nie reprezentujecie...

Gość gość
Poziom waszych wypowiedzi to mniej niż zero, tylko na kafeterii potrafia tak gnoic czlowieka, ten brak szacunku i kultury pokazuje jakimi malutkimi czlowieczkami jestescie!!! Autorko czas zaczac uczyc sie na wlasnych bledach,zrobić cos z własnym zyciem,powodzenia.

Gość gość
Wszyscy co ja bronicie - tak szczerze - chcecie takiego śmiecia na członka swojej rodziny, partnerkę syna, a może córkę???

Gość gość
przekonałaś?? jak? też bym chciała wiedzieć. Jestem młodociana szmatą, daje na prawo, lewo, wzdłuż i wszerz. Szukam frajera co przygarnie mnie i moje bękarty.

Gość gość
W potrzebie 19 Spójrz na siebie!!! Nie jestem wywłokom głupia szmato! Jestem matką i dla ciebie to obce słowo. Ty nie będziesz mnie oceniała. xxxxxxxxxxxxxxxx żebyś nie wiem jak zaprzeczała dla nas i dla TWOICH PRZYSZŁYCH TEŚCIÓW jesteś wywłoką i nic tego nie zmieni!!!