Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój syn skończył dziś 18lat

Syn mi dziś powiedział że jestem cudowna i jest ze mnie dumny

Polecane posty

Urodziłam go kilka miesięcy po 18 urodzinach. Nie był planowanym dzieckiem. Byłam z chłopakiem na imprezie,trochę wypiłam,a on "skorzystał z okazji". Gdy dowiedziałam się o ciąży byłam w szoku. Powiedziałam rodzicom i... usłyszałam,że mam usunąć,bo mnie wyrzucą. I wyrzucili jak tylko brzuch stał się widoczny. Przygarnęła mnie moja nauczycielka z liceum. Dzięki jej i jej mamy pomocy udało mi się skończyć szkołę i znaleźć pracę. Dziś moje życie jest w pełni poukładane. Nauczycielka z liceum jest obecnie jak starsza siostra a jej mama jest moją mamą. Syn mi powiedział,że cieszy się,że dałam radę i go nie zostawiłam. W zeszłym tygodniu odwiedził moich rodziców i chciał ich zaprosić na urodziny,ale usłyszał,że oni mają czworo wnuków i on nie jest jednym z nich :(

Gość gość
to tylko współczuć rodziców. nie rozumiem jak można wyrzucić córkę w ciąży. każdemu zdarzają się błędy młodości, ale ciesz się że masz cudownego syna. wszystkiego dobrego Wam życzę :)

Gość gość
wspolczuje, ja zaszlam w ciaze majac 20 lat, dzis syn ma 13, ale rodzice mi pomogli, poki co maja jedynego wnuka:)

Tak to naprawdę wspaniały chłopak. Jestem z niego dumna i cieszę się,że wtedy nie uległam rodzicom. Bo choć moje życie nie było usłane różami,to mam skarb w postaci syna,którego wychowałam na dobrego człowieka.

Gość gość
mozesz byc z siebie dumna kobieto. a tacy rodzice to tak naprawde nie rodzice, masz prawdziwa rodzine i ludzi ktorzy cie kochaja to najwazniejsze! :)

Ja z siebie dumna nie jestem,bo wiem,że przeze mnie syn ma niepełną rodzinę. Dzieci mojego rodzeństwa mają po dwoje rodziców i dziadków. Niestety moi rodzice to ludzie z tzw. wyższych sfer i dla nich wyznacznikiem było to co ludzie powiedzą o córce z nieślubnym dzieckiem. A ludzie? Trochę pogadali i znaleźli sobie nowy obiekt do plotek. Ale my relacji już nigdy nie odbudujemy. Żal mi też tego że ojciec nie wykazuje zainteresowania synem. W końcu to był jego świadomy czym. Ale on założył nową rodzinę i nawet alimentów od dobrych 4lat nie płaci.