Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna mloda i Pan mlody

wystroj sali

Polecane posty

Witajcie forumowiczki, Mam problem, nie wiem jak przystroic sale weselna. Slub bierzemy w Zakopane - oboje pochodzimy z dwuch innych regionow PL, ale zdecydowalismy sie na to miejsce bo jest piekne plus tam wlasnie sie poznalismy. Wesele bedzie w stulu wiejskim/goralskim i nie wiem jakie kwiaty dobrac i jakie dekoracje. Moze ktoras z was poda mi jakis pomysl. Z gory bardzo dziekuje.

upupup

Prosze o odpowiedz- nie wierze ze na kafe nikt nie siedzi

Gość gość
A tak ciezko wpisac w google dany temat i popatrzec i poczytac?

szukalam wiele propozycji na google ale niestety nie znalazlam. x x Dziekuje za propozycje knajpy ale my juz mamy knajpe i wszystko zalatwione poprostu nie wiem jak przystroic sale - myslalam o slonecznikach ale mojemu narzeczonemu ten pomysl nie zabardzo sie podoba.

Gość gość
W jakim miesiacu masz zaplanowany ślub i wesele? Moze wpisz w googelki ozdoby na stoł weselny i cosik znajdziesz,ja tak zrobilam i powiem Ci ze naprawde tanim kosztem mozna zrobic fajne dekoracje stolu i nie tylko:) A wiesz jaki kolor ma byc kolorem przewodnim? Hmmm sloneczniki....są ładne ale jakos tez bym ich nie chciala;)

Gość gość
krepina tafta i balony, wieś tańczy wieś śpiewa i wszystko gra :D

Gość gość
a musisz koniecznie przystrajać salę? Jeśli jest ładna sama w sobie to wystarczy, że stół będzie ładnie nakryty. U mnie kolory przewodnie to biel i fiolet i w takich kolorach będzie udekorowany stół tzn.biały obrus i zastawa, kwiaty cięte w tych kolorach z przewagą fioletu, białe świece i tyle. Przystrajanie sali balonami czy innym gównem to totalne bezguście i wiocha rodem z remizy.