Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Karcia98266

klątwy przekleństwa

Polecane posty

Gość Karcia98266

Hej jestem Karcia i mam 15 lat. Jestem ładna, zgrabna chodź nie mam pełnych kształtów. Nie miałam chłopaka i nie mam. Od 3 lat zauważyłam razem z przyjaciółką, że zwracają na mnie uwagę tylko starsi mężczyźni lub chłopcy, którzy mają jakieś problemy psychiczne (upośledzeni i w ogóle dziwni). Miałam przykre doświadczenia ze zboczeńcem oraz pedofilem, stwierdził, że chce mieć ze mną dzieci, zastanawiał się ile mam głębokości i inne takie głupoty. Gonił mnie... Następna historia jest podobna, tyle że idąc sobie ulicą zaczepił mnie ok. 50-letni facet pytając czy nie chcę sobie szybko zarobić.. patrzył się obleśnie, proponował mi 400 zł miesięcznie. Oczywiście odmówiłam. Innym razem poznałam chłopaka (17 lat) ale okazało się, że jest niezrównoważony psychicznie. Znaliśmy się zaledwie dzień a on wydzwaniał co godzinę i wręcz żądał wyjaśnień gdzie jestem, z kim, co robię, o której wstałam i o której będę w domu. Powiedziałam mu, że nie chcę z nim dłużej pisać i rozmawiać, był bardzo nachalny i już po dwóch dniach stwierdził, że na 100% będziemy razem. Zawsze jak jestem w towarzystwie koleżanek to gapią się na nas faceci i wychodzi na to, że jestem przeklęta. Nie piszcie, że sobie to wymyśliłam. Wiecie może o co chodzi i jak to zmienić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować