Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jak pojde prywatnie do dentysty to przepisze mi ten jebany ketonal

Polecane posty

Gość gość

zakladalam tutaj juz chyba z 3 tematy i tak wiem jestem monotematyczna, ale doslownie chodze i czkam z bólu. biore te solpadeine i kuzwa nic nie pomaga. czytam na necie, ze ten ketonal pomaga. no musze sobie ulzyc chociaz na troche, bo nie spie od 3dni. moze powiem, ze mi dentystka kazala wrocic po ketonal jak solpadeine nie pomoze, ale mam stomatologa strasznie daleko (to akurat prawda) i jestem po 3 nieprzespanych nocach i boje sie tam jechac teraz, bo pewnie wypadek spowoduje.

Gość gość
ale wiecie no w****ie sie jak wydam znow 50zeta i nic mi to nie pomoze. w ogole to to jest k***a chore. mialam w tym roku operacje, ból był nieporownywalnie mniejszy i dostawalam dolargan domiesniowo (pochodna morfiny) a tutaj bol najgorszy jaki mnie w zyciu spotkal (zapalenie okostnej) i k***a nie chca mi w zaden sposob ulzyc. wez i mecz sie czlowieku :o poparzenie mialam 2go stopnia na calej nodze i tez mnie az tak nie bolalo a dostawalam silne leki, a tu k***a nic no nic. oc***eje zaraz przysiegam

Gość gość
ale masz tego zęba w trakcie leczenia?

Gość gość
Wątpię. Desperatom z bólem nie przepisuje się ketonalu, ze względu na to, że mogą przedawkować. Nie wiem dlaczego tak cierpisz, ale jeśli to po ekstrakcji, to całkiem możliwe że dostaniesz, jeśli przez to, że zaleczasz skutki tabletkami przeciwbólowymi, to niekoniecznie.

Gość gość
przyjdz do mnie to ci dam

Gość gość
ketonal dziala, mialam wyrywana osemke,dlutwana dokladniej i akurat u mnie to byla ciezka sytuacja,szczekoscisk przez 2 miesiace, opuchlizna przez 4 miesiace,powaznie. a przez pierwsze 2tyg bol nie do zniesienia.naszczescie rodzice sa lekarzami i od razu ketonal wzielam (chirurg tez mi nawet nie przepisal) jechalam na nim 2tygodnie i bardzo mi pomogl

spróbuj nurofen forte, mi na zapalenie okostnej pomagał... na jakiś czas oczywiście, trzeba sobie wyliczyć dawki na podstawie dobowej dawki maksymalnej i koniecznie zostawić coś na noc, żeby chociaż trochę pospać

Gość gość
dostalam aulin

Gość gość
ale jak przeczytalam skutki uboczne, to chyba go nie wezme. pokruszylam i wtarlam odrobine w dziaslo. pomogle na tyle, ze chyba zasne, albo i kojfne ze zmeczenia

Gość gość
na necie mozna kupic bez recepty

Gość gość
wspolczuje, zycze szybkiego pozbycia sie bolu bo sama tak niedawno mialam