Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załąmana

Upokorzenie i trauma

Polecane posty

Gość gość
po ile godzin pracujesz? jak mialam praktyki w terenie to nie bylo sie gdzie wysikac od 7.30 czasem i do 16 i caly czas sie chodzilo i czasem siadalo, ale jakos szlo przetrzymac te pare dni,

Gość Załąmana
Tylko że szef kazal przyjsc mi w poniedzialek. Ma mi zapłacić dopiero na koniec września.

Gość Załąmana
Nie wiem, dla mnie 5-6 godzin bez toalety to jest b. dużo (za dużo) do tego dochodzi presja ludzi, czasu, odpowiedzialność, stres

Gość gość
nie wiem jak to zrobisz ale musisz chociaz raz dziennie zrobic sobie przerwe!.. w trakcie jak inni bede w sklepie juz powiesic kartke ze przerwa i zamkniac dzwi niech na chwile odstraszy innych obsluzyc tych co zostali i wypuszczac jak wyjda wszyscy to sie wysikac i otworzyc

Gość Załąmana
Niestety to jest niemożliwe jak jest na zewnątrz ta wielka lodówka. Przecież jej nie schowam! Wtedy wszystko by ukradli, a ja musiałabym bulic. Tylko z czego?

Gość gość
może założ jakiś fartuch jak się posikasz albo jakas tunike

Gość Załąmana
Nie mogę mieć fartucha. A nawet jeśli bym mogła, to nie mogę być codziennie po kilka godzin w mokrych spodniach. Zapalenia pęcherza sie nabawie

Gość Załąmana
Po za tym nikt do slepu nie wchodzi tylko stoją przed okienkiem-ladą, a przed nią jest ta lodówka. A ja przy tej ladzie chodzę pomagać przy lodówce ludziom dokładam towar, pakuję, kroję licze pieniądze, wydaje resztę. Nie ma chwili wytchnienia.

Gość gość
po kilka godzin? zsikasz sie od razu po przyjsciu i siedzisz tak 5-6h ? chyba wiedzialas w jakich warunkach bedziesz pracowac? chyba wiedzialas ze musisz robic siku czesto? nie jestes dzieckiem

Gość gość
co mamy ci powiedziec? podpaska przepuszcza, majtek nie zalozysz.. kibla z wiaderka nie ma gdzie ustawic.. wyjsc nie mozesz.. wytrzymac nie mozesz.. nie widzę zadnego sensownego rozwiazania oprocz zmiany pracy zwolnienia sie, lub wsadzania nie 2 ale 5 podpasek

Gość Załąmana
NIe siedzę tak 5-6 godzin, bo przecież nie zsikuję sie od razu, tylko po wielu godzinach, ale jednak nie mogę tyle wytrzymać. Nie wiem jak zmieszczę tyle podpasek i czy to nie przepuści? Po za tym jest mi wtedy też mokro.

Gość Załąmana
Nie mogę zmienić pracy, bo on mi nie zapłaci wcześniej, a gdzie dostanę pracę? Muszę się utrzymywać z czegoś:-(

Gość gość
przeciez zrobienie siku w lazience to minuta czasu. w minute ci wszystko ukradna ?

Gość gość
Ale się ktoś nudzi haha :D Nie szkoda dnia? :D

Gość gość
sprobuj wsadzic wiecej podpasek, posikuj po trochu od razu nie trzymaj... przeschnie bedziesz mogla siknac od nowa znowu przeschnie, znowu sikniesz

Gość gość
boze kochany, jesli to prawda,... dziewczyno nie mozesz u niego pracowac!

Gość Załąmana
Wy chyba nie wiecie jak to jest mieć bez przerwy ludzi przez kilka godzin. Nie mam łazienki na miejscu, najbliższa toaleta (płatna) z 200m dalej i zamknięta w soboty. Przeczytajcie co napisalam dziś o 16.41.

Gość gość
zatkaj dziurke watą, przebij pęcherz szpilka i wsadz rureczke odprowadzaj mocz bokiem do kubeczka znajdującego sie w kieszeni twoich spodni.. innnej rady nie ma, czego ty oczekujesz

Gość Załąmana
Przestańcie sobie żartować z mojego upokorzenia. Jestem naprawdę załamana i nie wiem jak mam sobie dalej radzić.

Gość Załąmana
Czy któraś w Was też ma lub miała tak kiedyś?

Gość gość
idż do lekarza urologa po tabletki na wstrzymanie albo załóż cewnik (mnóstwo ludzi tak chodzi!!!!) i nie p*****l ze nie dasz rady bo nudna jesteś. mój dziadek nosi stomie od 30 lat i nawet nie widać ani nie czuć i też pracuje a nie narzeka

Gość Załąmana
NIe bede sie cewnikować to bolesne, i jak ja mam chodzić, z cewnikiem? Mowy nie ma . On wtedy każe mi jeszcze robić więcej rzeczy

Gość Załąmana
A co to są tabletki na wstrzymanie i czego? Gdzie to się kupuje? Jakie to daje skutki?

Gość gość
jak to jak:D a jak chodzą miliony osób na świecie????? i skąd wiesz, że boli???:D:D:D właśnie że nie boli! a worek ukryjesz pod koszulką lub w nogawce i NIKT nie zauważy. jak nie chcesz cewnika to idż do urologa po tabletki na wstrzymanie moczu

Gość Załąmana
Czy takie tabletki sąwydawane bez recepty no i czy to zdrowe tak na codzien

Gość Załąmana
A może są jakiej ekstra chlonne podpaski? Takie co wchloną całe siku

Gość Załąmana
No dobra, robiłam was w konia, przyznaję się :D Mam wyobraźnię, no nie ;)

Gość Załąmana
Co to za głupie żarty. Kto sobie kpi z moich problemów?

Gość Załąmana
Spadaj podszywaczu, przyznałam się już, że to prowo 🖐️