Gość piotr29lat Napisano Wrzesień 13, 2013 Szukam przygody nie jestem zadowolony z żony 13.09.13 [13:23] [zgłoś do usunięcia] piotr29lat Witam serdecznie wszystkie panie mam 29 lat jestem żonaty,woj.mazowieckie, Poszukuje dyskretnej i miłej kobiety w wiadomym celu,dyskrecja w 100 % Bez seksu ponad 6 miesięcy 13.09.13 [13:26] [zgłoś do usunięcia] piotr29lat będziesz moją drugą kobieta w życiu 13.09.13 [13:28] [zgłoś do usunięcia] pyza na polskich drozkach pisemna zgoda zony jest? 13.09.13 [13:33] [zgłoś do usunięcia] pendzior to się k****a rozejdź jak nie jesteś zadowolony. Pendzior666@interia.pl Żyj i pozwól żyć innym. Przynajmniej tym, którzy na to zasługują. 13.09.13 [13:35] [zgłoś do usunięcia] gość hahahaha Juken szuka kochanki , staremu sie nudzi 13.09.13 [13:35] [zgłoś do usunięcia] gość ile zarabiasz? 13.09.13 [13:50] [zgłoś do usunięcia] piotr29lat próbowałem wszystkiego. kwiaty,kolacja,sms z pracy,masaż a ona po 15 minutach "oki idę to zmyc" wycieczki weekendowe i nic a ona do mamusi posiedzieć, do koleżanki, wieczorem Facebook.Nikogoo nie ma sprawdziłem telefon Facebook nk mama za miedzą koleżanka naprzeciwko W domu wstawiam pranie ,jak potrzeba wyprasuję,okno umyję,dzieckiem sie zajmę przewinę,uczeszę, samochód naprawię,hydraulikę naprawię. zarabiam 3200 zł brutto żle? 13.09.13 [13:58] [zgłoś do usunięcia] gość Widziały gały co brały. jezyk.gif pogadaj prosto z mostu z żonką. 13.09.13 [14:08] [zgłoś do usunięcia] gość dogadaj się z zoną , powiedz ze masz potrzeby a nie kochanki szukasz! 13.09.13 [14:09] [zgłoś do usunięcia] Pe_eS Słuchaj, a tak zwyczajnie, po ludzku, jak mąż żonie, nie możesz jej p***********ć ? 13.09.13 [14:10] [zgłoś do usunięcia] piotr29lat Pracowałem od 14.00 do 22.00 dobrze zarabiałem zrezygnowałem z pracy znalazłem inną od 8-16 bo żona pracowała od 6-14 bo sie mijaliśmy i z córka sie nie widywałem, rano do przedszkola i to wszystko to żle. Przed narodzeniem dziecka cały dom wymalowałem zrobiłem sam remont nawet jej nie prosiłem o pomoc bo w ciąży była.W kuchni i przy sprzątaniu pomagam. Co jeszcze ? 13.09.13 [14:17] [zgłoś do usunięcia] piotr29lat oj chciałbym ją p......ć ale mieszkamy na drugiej połowie posesji tesciów po jej pradziadkach do mamusi by zaraz poleciała znam ją.Wolę bez rękoczynu i ekscesów poco mam robic głupoty i przepychać sie niepotrzebnie wolę sam odejść i się nad tym zastanawiam. Mówię jej że mam swoje potrzeby i głupi by się nie domyślił ale ona nic. 13.09.13 [14:18] [zgłoś do usunięcia] gość jeszcze rozmowa z nią, że zanikł erotyzm i Tobie tego brakuje. 13.09.13 [14:19] [zgłoś do usunięcia] piotr29lat oj chciałbym ją p......ć ale mieszkamy na drugiej połowie posesji tesciów po jej pradziadkach do mamusi by zaraz poleciała znam ją.Wolę bez rękoczynu i ekscesów poco mam robic głupoty i przepychać sie niepotrzebnie wolę sam odejść i się nad tym zastanawiam. Mówię jej że mam swoje potrzeby i głupi by się nie domyślił ale ona nic. 13.09.13 [14:22] [zgłoś do usunięcia] gość W domu wstawiam pranie ,jak potrzeba wyprasuję,okno umyję,dzieckiem sie zajmę przewinę,uczeszę, samochód naprawię,hydraulikę naprawię.>>> ja jako zona tez to robie, a sprzatasz jeszcze lazienke, kuchnie, myjesz podlogi???? Umyles wlasny kibel chociaz raz???? 13.09.13 [14:22] [zgłoś do usunięcia] piotr29lat wiesz romantycznie na plaży założyłem ręcznik na nas i zacząłem się z nia całować namiętnie po 2min wypowiedz weż przestań mamy prawie po 30 lat i co ty na to 13.09.13 [14:24] [zgłoś do usunięcia] gość ty p*****lcu, udajacy meza, ty nie masz pomgac w domu, bo twoj dom, to nie hotel, tylko twoj dom, tywoj obowiazek o niego dbac tak samo jak zona, a nie mowic, ze pomagasz, zasrancu. Za duzo czasu masz I za bardzo wypoczety jestes. Zona powinna wyjechac na jakis miesiac zostawiajac ci dziecko do opieki I caly dom, odechce ci sie jej zdradzac. Powiedziales jej ze chcesz ja zdradzic, czy robisz jej rogi za jej plecami, gownojadzie...? 13.09.13 [14:26] [zgłoś do usunięcia] gość bo jestes do d**y w lozku... Jak twoja wlasna zona nie chce z toba spac, to znaczy, ze kochanka jedynie co z ciebie bedzie miala to kasa, bo w lozku tacy jak ty sa dno... 13.09.13 [14:28] [zgłoś do usunięcia] piotr29lat kużwa tez tez to robię mamy zmiany tydzień ona sprząta dziecka pokój salon kuchnię i nasz(kurze lustraitp, a ja przedpokój, kibel, łazienkę, taras potem ja odkurzam wszystko a ona zmywa podłogi a za tydzień odwrotnie a jak ktoś jest chory to ta inna osoba sprząta wszystko.W soboty ja jadę na zakupy z dzieckiem po spożywcze .W soboty i niedziele ja robię obiad i na poniedziałek.Ona na zakupy np: po kurtkę to z mamusia. 13.09.13 [14:30] [zgłoś do usunięcia] piotr29lat Kużwa d**a ze mnie tak, jeszcze rok temu w noc 5 orgazmów.Najpierw w pipe 2 anal 2 i mineta 1 żle? 13.09.13 [14:33] [zgłoś do usunięcia] piotr29lat 1 h rżnięcia bez przerwy d**a ze mnie co? 13.09.13 [14:42] [zgłoś do usunięcia] Pe_eS Złapała Cię na r****nie smiech.gif . Zaobrączkowała, koniec z przyjemnościami lapka.gif 13.09.13 [14:55] [zgłoś do usunięcia] gość ja mam męża też nie jestem z niego zadowolona 13.09.13 [15:09] [zgłoś do usunięcia] gość Nie złapała 11 lat razem 6 lat po slubie. od roku zauważyłem że jest mniej seksu przedtem jak kruliki w autobusie ,na weselu w kiblu,w samochodzie na autostradzie itp co jest ze mna nie tak nie mówię że to mo cała jej wina kłócimy sie teraz częściej zazwyczaj o jej starych. MA do mnie pretensje że teściowi powiedziałem że jest alkoholik bo całymi dniami pije i miga sie od roboty i liczy tylko ze ktoś mu ja załatwi to mnie wyzwał i od tamtej pory nie chodzę do niego a on do mnie. Powiedział że mnie nie przeprosi a ja powiedziałem żonie że nie będę do niego chodził bo jak ktoś mnie wyzywa od pier.......... ćwoków i kur.. oraz chu........ to ona ma pretensję że on to powiedział po pijaku a na to to tym bardziej powonień przeprosić tylko że honor mu nie pozwala i płaszczeni się przede mną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach