Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość piotr29lat

co zrobić odejść

Polecane posty

Gość piotr29lat

Szukam przygody nie jestem zadowolony z żony 13.09.13 [13:23] [zgłoś do usunięcia] piotr29lat Witam serdecznie wszystkie panie mam 29 lat jestem żonaty,woj.mazowieckie, Poszukuje dyskretnej i miłej kobiety w wiadomym celu,dyskrecja w 100 % Bez seksu ponad 6 miesięcy 13.09.13 [13:26] [zgłoś do usunięcia] piotr29lat będziesz moją drugą kobieta w życiu 13.09.13 [13:28] [zgłoś do usunięcia] pyza na polskich drozkach pisemna zgoda zony jest? 13.09.13 [13:33] [zgłoś do usunięcia] pendzior to się k****a rozejdź jak nie jesteś zadowolony. Pendzior666@interia.pl Żyj i pozwól żyć innym. Przynajmniej tym, którzy na to zasługują. 13.09.13 [13:35] [zgłoś do usunięcia] gość hahahaha Juken szuka kochanki , staremu sie nudzi 13.09.13 [13:35] [zgłoś do usunięcia] gość ile zarabiasz? 13.09.13 [13:50] [zgłoś do usunięcia] piotr29lat próbowałem wszystkiego. kwiaty,kolacja,sms z pracy,masaż a ona po 15 minutach "oki idę to zmyc" wycieczki weekendowe i nic a ona do mamusi posiedzieć, do koleżanki, wieczorem Facebook.Nikogoo nie ma sprawdziłem telefon Facebook nk mama za miedzą koleżanka naprzeciwko W domu wstawiam pranie ,jak potrzeba wyprasuję,okno umyję,dzieckiem sie zajmę przewinę,uczeszę, samochód naprawię,hydraulikę naprawię. zarabiam 3200 zł brutto żle? 13.09.13 [13:58] [zgłoś do usunięcia] gość Widziały gały co brały. jezyk.gif pogadaj prosto z mostu z żonką. 13.09.13 [14:08] [zgłoś do usunięcia] gość dogadaj się z zoną , powiedz ze masz potrzeby a nie kochanki szukasz! 13.09.13 [14:09] [zgłoś do usunięcia] Pe_eS Słuchaj, a tak zwyczajnie, po ludzku, jak mąż żonie, nie możesz jej p***********ć ? 13.09.13 [14:10] [zgłoś do usunięcia] piotr29lat Pracowałem od 14.00 do 22.00 dobrze zarabiałem zrezygnowałem z pracy znalazłem inną od 8-16 bo żona pracowała od 6-14 bo sie mijaliśmy i z córka sie nie widywałem, rano do przedszkola i to wszystko to żle. Przed narodzeniem dziecka cały dom wymalowałem zrobiłem sam remont nawet jej nie prosiłem o pomoc bo w ciąży była.W kuchni i przy sprzątaniu pomagam. Co jeszcze ? 13.09.13 [14:17] [zgłoś do usunięcia] piotr29lat oj chciałbym ją p......ć ale mieszkamy na drugiej połowie posesji tesciów po jej pradziadkach do mamusi by zaraz poleciała znam ją.Wolę bez rękoczynu i ekscesów poco mam robic głupoty i przepychać sie niepotrzebnie wolę sam odejść i się nad tym zastanawiam. Mówię jej że mam swoje potrzeby i głupi by się nie domyślił ale ona nic. 13.09.13 [14:18] [zgłoś do usunięcia] gość jeszcze rozmowa z nią, że zanikł erotyzm i Tobie tego brakuje. 13.09.13 [14:19] [zgłoś do usunięcia] piotr29lat oj chciałbym ją p......ć ale mieszkamy na drugiej połowie posesji tesciów po jej pradziadkach do mamusi by zaraz poleciała znam ją.Wolę bez rękoczynu i ekscesów poco mam robic głupoty i przepychać sie niepotrzebnie wolę sam odejść i się nad tym zastanawiam. Mówię jej że mam swoje potrzeby i głupi by się nie domyślił ale ona nic. 13.09.13 [14:22] [zgłoś do usunięcia] gość W domu wstawiam pranie ,jak potrzeba wyprasuję,okno umyję,dzieckiem sie zajmę przewinę,uczeszę, samochód naprawię,hydraulikę naprawię.>>> ja jako zona tez to robie, a sprzatasz jeszcze lazienke, kuchnie, myjesz podlogi???? Umyles wlasny kibel chociaz raz???? 13.09.13 [14:22] [zgłoś do usunięcia] piotr29lat wiesz romantycznie na plaży założyłem ręcznik na nas i zacząłem się z nia całować namiętnie po 2min wypowiedz weż przestań mamy prawie po 30 lat i co ty na to 13.09.13 [14:24] [zgłoś do usunięcia] gość ty p*****lcu, udajacy meza, ty nie masz pomgac w domu, bo twoj dom, to nie hotel, tylko twoj dom, tywoj obowiazek o niego dbac tak samo jak zona, a nie mowic, ze pomagasz, zasrancu. Za duzo czasu masz I za bardzo wypoczety jestes. Zona powinna wyjechac na jakis miesiac zostawiajac ci dziecko do opieki I caly dom, odechce ci sie jej zdradzac. Powiedziales jej ze chcesz ja zdradzic, czy robisz jej rogi za jej plecami, gownojadzie...? 13.09.13 [14:26] [zgłoś do usunięcia] gość bo jestes do d**y w lozku... Jak twoja wlasna zona nie chce z toba spac, to znaczy, ze kochanka jedynie co z ciebie bedzie miala to kasa, bo w lozku tacy jak ty sa dno... 13.09.13 [14:28] [zgłoś do usunięcia] piotr29lat kużwa tez tez to robię mamy zmiany tydzień ona sprząta dziecka pokój salon kuchnię i nasz(kurze lustraitp, a ja przedpokój, kibel, łazienkę, taras potem ja odkurzam wszystko a ona zmywa podłogi a za tydzień odwrotnie a jak ktoś jest chory to ta inna osoba sprząta wszystko.W soboty ja jadę na zakupy z dzieckiem po spożywcze .W soboty i niedziele ja robię obiad i na poniedziałek.Ona na zakupy np: po kurtkę to z mamusia. 13.09.13 [14:30] [zgłoś do usunięcia] piotr29lat Kużwa d**a ze mnie tak, jeszcze rok temu w noc 5 orgazmów.Najpierw w pipe 2 anal 2 i mineta 1 żle? 13.09.13 [14:33] [zgłoś do usunięcia] piotr29lat 1 h rżnięcia bez przerwy d**a ze mnie co? 13.09.13 [14:42] [zgłoś do usunięcia] Pe_eS Złapała Cię na r****nie smiech.gif . Zaobrączkowała, koniec z przyjemnościami lapka.gif 13.09.13 [14:55] [zgłoś do usunięcia] gość ja mam męża też nie jestem z niego zadowolona 13.09.13 [15:09] [zgłoś do usunięcia] gość Nie złapała 11 lat razem 6 lat po slubie. od roku zauważyłem że jest mniej seksu przedtem jak kruliki w autobusie ,na weselu w kiblu,w samochodzie na autostradzie itp co jest ze mna nie tak nie mówię że to mo cała jej wina kłócimy sie teraz częściej zazwyczaj o jej starych. MA do mnie pretensje że teściowi powiedziałem że jest alkoholik bo całymi dniami pije i miga sie od roboty i liczy tylko ze ktoś mu ja załatwi to mnie wyzwał i od tamtej pory nie chodzę do niego a on do mnie. Powiedział że mnie nie przeprosi a ja powiedziałem żonie że nie będę do niego chodził bo jak ktoś mnie wyzywa od pier.......... ćwoków i kur.. oraz chu........ to ona ma pretensję że on to powiedział po pijaku a na to to tym bardziej powonień przeprosić tylko że honor mu nie pozwala i płaszczeni się przede mną.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować