Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jednak nadwaga przeszkadza w życiu

Polecane posty

Gość gość

5 Lat temu ważylam 55 kg przy wzroście 176. Byłam baaardzo szczupła aż za chuda, chciałam trochę przytyć ale nie na siłę.Tak się akurat wydarzyło, że zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne... no i po roku zaczęło się przytyłam do 58 . Wtedy wyglądałam znakomicie. Każdy mi mówił że wyglądam zdrowo, mam piękne włosy i ogólnie wyładniałam..Czułam się świetnie, ale ani się obejrzałam a na wadze miałam już ponad 66 kg... wtedy się zaczęło.... Ale przytyła, uuu przybrało ci się, patrz jak przywaliła.... Non stop komentarze, Jako że byłam zawsze szczupła to bardzo widoczna była ta waga ( boczki, brzuch uda twarz ramiona, cellulit) Tylko mój chłopak nie komentował. Byłam przygnębiona..od razu odstwaiłam tabletki, jednak nic to nie dało, dopiero 2 lata pozniej waga zaczęła sie powoli normalizowac, Teraz podjęłam nową pracę więc chudnę dalej... Znowu jestem zadowolona ze swojej figury. I nikt mi nie powie że ,,puszyste'' panie są szczęśłiwe

Gość gość
Aa i przestzegam wszystkie młode dziewczyny przed braniem tabletek anty bez wcześniejszych badań krwi , hormonów, itp... NIE WARTO!!!!!!!!!!!!

Gość gość
chlopas musial cie pukac bez kondoma, bo przeciez jak zalozy kondom to mu sie krzywda dzieje, wiec musialas sie poswiecac i brac pigulki anty...

Gość gość
hahaha. nie sama zdecydowałam że ta forma zabezpieczenia będzie dla nas najlepsza ponieważ 2 razy zdarzyła się wpadka z gumką... nie wiesz to się nie wypowiadaj ;)) a teraz uprzedzam młode dziewczyny przed tą formą antykoncepcji :) aaa i nie chłoptaś :P bo to dorosły i odpowiedzialny mężczyzna jest :P :)

Gość gość
hahaha. nie sama zdecydowałam że ta forma zabezpieczenia będzie dla nas najlepsza ponieważ 2 razy zdarzyła się wpadka z gumką... nie wiesz to się nie wypowiadaj ;)) a teraz uprzedzam młode dziewczyny przed tą formą antykoncepcji :) aaa i nie chłoptaś :P bo to dorosły i odpowiedzialny mężczyzna jest :P :)

Gość olaaaaaaaan
zgadzam się jak ja bylam gruba bylo to samo ludzie wytylaki mie ze przytylam, postanowilam sie nie poddawac wzięlam sie za siebie basen bieganie i juz po miesaicu byl efekt...... co to tabletek to tez racja moja kumpela tak sie przez nei roztyła i nie wrocila do wagi do tej pory porazka

Gość gość
Bo tabletki antykoncepcyjne to nie są cukierki... wiele młodych dziewczyn tak je traktuje a pozniej żałują... Lekarze też nie lepsi . Mi przepisał takie jakie ja chciałam, bo je kolezanka polecila. a sie okazalo że to najmocniejsze tabletki( najwiecej hormonow) na rynku

Gość gość
i szczupłe dziewczyny są bardziej atrakcyjne nawet jeśli mają mniejsze cyccki.... taka sytuacja

Gość gość
czy ja wiem czy to przez tabletki, ja biore tabletki juz 3 lata mam 179cm wzrostu i waze 63kg, waga jest stała i nie wydaje mi sie aby tabletki na to jakos wplynely

Gość gość
bo na tabletkach jesli sie chce brac to nie ma co oszczedzac i no jak to bywa na poczatku trzeba poeksperymentowac i dobrac odpowiednie. I nie chodzi o to ze facet nie chce w gumie, sa przypadki kiedy nie moze a poza tym ja tam wole czuc mojego faceta we mnie niz kawalek lateksu, chyba logiczne. Tylko z tym wszystkim tez nie trzeba byc takim "chop siup do przodu" bo naprawde wszytsko jest dla ludzi ale z glowa, pozdrawiam:)

Gość gość
wszystko * przepraszam - literowka

Gość gość
bo to zalezy jakie tabletki dla kogo, moja kolezanka bierze te same co ja bralam juz 8 rok i nic nie przytyła, nalezy pamietać że kazdy organizm reaguje inaczej na pigułki. A ja przytyłam na 100 % od nich bo jadlam tyle samo co przed braniem pigułek i ruszlaam sie tyle samo, poza tym nie moglam schudnąć ćwicząc

Gość gość
dokladnie. należy zorbic wszystkie badania i dokładnie dobrać rodzaj tabletek, nie brać najtańszych , pierwszych z brzegu

Gość gość
popieram Was dziewczyny, ja swego czasu wydawalam miesiecznie po 300zl na gina + tabletki. Juz teraz nie pamietam nawet ich nazwy bo juz dluzszy czas ich nie biore

Gość gość
a tez przytyłas?