Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgmkumjyhntgfersw

Sa w związkach a nie wierzą w miłość

Polecane posty

Gość dfgmkumjyhntgfersw

lecz w coo? w kase parnterki czy nieruchomości :D

Gość gość
nie wierza w milosc czy sa w zwiazkach bez milosci?

Gość Anna Walentynowicz
Tia...moze jeszcze mi powiesz ze Walesa mnie kochal?

Gość cgyujnhbgvfcdsxa
w związkach i nie wierzą w miłość mówią że nie ma miłość tylko przyzwyczajenie, skoro tak to współczuje takiej wegetacji

Gość gość
a co to jest twoim zdaniem miłość ?

Gość gość
Bo miłości nie ma to jest pojęcie wymyślone przez romantyków! To co nazywamy miłością to jest pociąg fizyczny i przyzwyczajenie ! Ludzie sie wiążą bo tak jest na tym świecie, trzeba sie rozmnożyc aby gatunek przetrwał!

Gość gość
odezwał się mądrala a do matki też czujesz pociąg fizyczny nie kochasz dziadka babci kota? bzdurki

Gość gość
małżeństwo z rozsądku? horror - ja już wole iść na wojaczkę niż pchać sie w taki syf nie ma nic gorszego

Gość gość
a ska ty mozesz wiedzieć jak wyglada małżeństwo z rozsądku ,ze nazywasz je syfem ?

Gość gość
taaaa, małżeństwa z miłości ... Wszyscy sie teraz tak kochają że .... po 3 latch rozwód . Pewnie z tej wielkiej miłości :D

Gość Linda E_
jakby ci ktos pokazal swoim zyciem jak wyglada milosc to glodne kawalki na ten temat tez wysylalabys po 3 latach do psychiatry

Gość gość
tylko młodym panienkom wydaje sie , miłość to tylko namiętność i pasja . A przecież miłośc w małzeństwie ma tyle kolorów, tyle odcieni ...

Gość gość
wiem bo bylem w paru zwiazkach z rozsadku - koszmar jak poznalem milosc to widze roznice nie do opisania, chce sie zyc, jestesmy razem 7 lat, 2 po slubie, mam 36 cos jeszce chcesz wiedziec w tym temacie? :o

Gość Linda E_
napisz lepiej co wydaje sie smarkaczom w wieku dowolnym ktorzy przy pierwszych problemach umywaja raczki... :classic_cool:

Gość gość
smarkaczom w związkach wydaje sie ,ze pierwszy probleem który siepojawai to koniec świata i koniec małżeństwa . Nie warto o nic walczyć bo to jest poniżąnie isebie , najlepiej sie rzwieść . A poźniej płacz ..

Gość gość
2 lata po ślubie i wydaje ci ise że to taki spektakularny sukces ?:) człowiku , wypowiaedz sie jak edizesz 20 lat po ślubie . Ale teraz ?:D

Gość gość
najlepiej to jest kochać - i wówczas z rozsądku wziąć ślub, pasi? sami nieszczęśliwi się tu rozpisują, oni nie kochaja to i innym wmawiac bedą że szczęście nie istnieje, zlosliwe polaczki

Gość gość
co ma do tego narodowść ?:D brak ci innych argumentów ?

Gość gość
to ma ze nie ma tu dyskusji tylko obsmiewanie innych ktorzy maja odmienne zdanie, to mi pokaz czy jaki amerykanin tu siedzi i pisze? nie, polacy, widac, slychac i czuc pytam: kochasz swoich rodzicow czy co do nich czujesz? wiec nie piszcie ze nie ma milosci rozzaleni sa niektorzy bo im nie wypalily zwiazki malzenskie i chca widziec ze inni tez tak maja, a ja widze jak ludzie po 50tce sie kochaja i ida za soba w ogien, sa tacy faceci co po 50tce nie szukaja kobiet kiedy umrze im zona, bo ja bardzo kochali i nie chca innej to ze to rzadkosc to fakt - bo kazdy teraz idzie na latwizne byle bylo wygodnie - dom, posprzatane itd a jak ludzie z milosci sie wiaza to znaczy ze maja sie rozwiesc albo ze ten zwiazek bedzie "nierozsadny" i sie nie dogadaja - milosc to nie zakochanie, nie mylcie pojec

Gość gość
ty weż przeczytaj co napisałaś i napisz to jeszcze raz . BO TEGO BEŁKOTIU ZRZUMIEĆ NIE IDZIE .

Gość gość
"ty weż przeczytaj co napisałaś i napisz to jeszcze raz . BO TEGO BEŁKOTIU ZRZUMIEĆ NIE IDZIE ." ja ze zrozumieniem twojego belkotu nie mam problemu i co tu wiecej mowic? jak masz problemy z czytaniem i pisaniem i rozumieniem to co ty mozesz wiedziec o zabijaniu? :D dzieci zencie sie bo was pisior zaswedzi i trza gdzie wepchnac a potem na forum piszcie ze wszyscy tak robia

no proszę a tak sie ładnie dyskusja zapowiadała a teraz juz nie wiadomo kto jest kim :) nie potraficie sklecić 3 liter nawet na pomarańczę ,zeby się odróżniać?:) A w temacie - uważam ,ze niepotrzebnie demonizujecie małżeństwa , bo rozumiem ,ze o nich mowa z tzw rozsądku .