Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do DOJRZALYCH mezczyzn

Co mysla DOJRZALI i DOROSLI mezczyzni o kobiecie 27 letniej ktora

Polecane posty

jest nadal dziewica i nie ma zadnych doswiadczen z mezczyznami i nigdy nie miala chlopaka. Czy zwiazalibyscie sie z taka kobieta i dlaczego ?? Prosze o NIE WYPOWIADANIE sie prawiczkow i chlopcow ponizej 27 r. z. !!!!

Gość gość
ty masz poziom umysłowy 17 latki a nie 27latki... ja też bylam dluugo dziewicą do 30tki prawie ale nie trąbilam o tym na forach i nie interesowalo mnie to co ktos o tym mysli

Nie trabie, chce tylko wiedziec to, co szczerze mi zaden nie powie, jak widzi zwiazek ze mna np mezczyzna 30paro letni po wielu zwiazkach.

Gość gość
a co ma myslec? to jest jakas zasada kiedy trzeba stracic cnote? moze jeszcze na sile jak wybije komus 20 lat bo inaczej wstyd? daj spokoj, tylko baran zrobilby oczy, moze byc szczesliwy ze nie jestes puszczalska i nie ma co sie tlumaczyc

Gość gość
Liczy się przede wszystkim twój charakter. To, że jesteś dziewicą stanowi dodatkowy atut.

Gość gość
durnowate pytanie - jak sie w tobie zakocha to ma sie nie wiazac z toba bo jestes 27letnia dziewica? na glowe upadlas czy popilas juz cos? to teraz doczekalismy czasow ze dziewice wstydza sie swojego dziewictawa a dzieci z podstawowki puszczaja sie na wycieczkach szkolnych i sie tym obnosza :o

Gość gość
Ważne jest to jaką jesteś osobą, co sobą reprezentujesz, wówczas nie ma znaczenia czy miałaś cały tabun kochanków czy nigdy nie widział Cię nago żaden facet. Tylko taki mężczyzna będzie Ciebie wart.

Gość gość
Moj znajomy zrobil takie oczy: OO, a pozniej mial ogromnego banana na twarzy, nie smial sie, ale byl rozbawiony i zdziwiony ;d Szok;)

Gość Zuzanna Amelia ææ
Twoje pytanie indukuje odpowiedz. Czy jak ci ktos napisze ze uzna Cie za dziwadlo to znaczy ze nie jest dorosly ? Bo jesli tak to nie wiem po co w ogole pytasz. Poza tym mysle ze jednak wiekszosc normalnych , zdrowych , doroslych facetow zacznie sie zastanawiac dlaczego tak jest i czy moze cos jest z Toba nie tak. Masz negatywne nastawienie do seksu? Jestes oziebla ? Masz fatalny histeryczny charakter ?

Gość gość
gość Moj znajomy zrobil takie oczy: OO, a pozniej mial ogromnego banana na twarzy, nie smial sie, ale byl rozbawiony i zdziwiony ;d Szokoczko.gif Co o mnie mysli? Chyba same dobre rzeczy;)

Gość gość
szczerze? jak wygladasz normalnie to beda myslec raczej dobre rzeczy ze sama nie chcialas z jakis wzgledow a jak wygladasz niezbyt dobrze to moga myslec ze nikt nie chcial z toba a madry koles tak czy siak po prostu bedzie zadowolony jesli cos do ciebie poczuje

w ogole w to nie wnikamy.... :o prawda jest taka ze jesli cos nie jest dla ciebie problemem to i dla nas nie jest. jesli podswiadomie nie uwazasz ze jestes gruba, albo masz odstajace uszy to i dla nas nie bedzie. ale jesli tak uwazasz, to podswiadomie to wylapiemy...

Gość gość
zbereżnik ma rację i myślę ,że już nie ma co dedukować więcej na te temat.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Tak czy inaczej - na podstawie postawionego przez ciebie pytania wnioskuje, ze koles ktory chce zyskac sobie punkty w Twoich oczach nie ma prawa powiedziec ze posiadanie cnoty w tym wieku to jakis minus badz mozliwosc ze jestes oziebla czy nie lubisz seksu.

Gość gość
Ale tu same baby odpowiadają ,jak zawsze

Gość Zuzanna Amelia ææ
Bo to babskie forum.

Gość gość
Zuzanna ja tez uwazam, ze koles ma prawo tak myslec, ze cos jest nie tak. Jak moj kumpel sie odwiedzial to jego mina byla bezcenna ;)

Gość Zuzanna Amelia ææ
A jak na pewno wiesz - taka "bezcenna mina" moze wiele zrekompensowac

Gość gość
ma prawo tak myśleć, bo w dzisiejszych czasach PORZĄDNOŚĆ zadziwia tak że kopara opada a nie zdziwiło by was to ze ktos znajduje na ulicy portfel ze sporą gotówką i odnosi go na policję? nie zabierając ani grosza ze środka? ZDZIWILO by was, pozwólcie że odpowiem i pomyslelibyscie ze ktoś ma nierówno pod sufitem tak samo zdziwi was 27letnia dziewica i pomyślicie że jest szalona, ale to moze wy jesteście dziwni?

Gość gość
nie ma to jak wyskoczyc z takim wyznaniem i obserwowac czyjs szok;D

Gość Zuzanna Amelia ææ
A jak ten szok opadl to co bylo dalej ?

a dlaczego no dobrze powiem jesli ta osoba bylaby no na tyle hmm taka kobieta ktora potafilaby mnie kochac za to jakim jestem to :) ja bardzo chetnie bym cie poznal

Gość gość
Po szoku byl szeroki usmiech i subtelna docinka;d nigdy wiecej nie wrocilismy do tematu :d

Gość Zuzanna Amelia ææ
Wiesz, pierwszym to kazdy chcialby byc. Ale czy w zwiazku z tym bedzie staly zwiazek ?

Gość gregorjj84
mam 29 lat i co myślę? Wolę dziewice ale takie 17 letnie.Kobieta 27 lat już trąci myszką,a to czy dziewica to jej sprawa.

Gość gość
Mnie nigdy moje dziewictwo nie przeszkadzalo ;) a tymbardziej co ktos pomysli :) Aczkolwiek nie zwierzam sie kazdemu, tamtemu koledze musialam.

Gość gość
27letka nie będzie chciała 29latka i dobrze o tym wiesz, bo trącisz gówniarzem dodatkowo jak cię interesują dziewczynki córeczki twojego brata i tylko dlatego piszesz ze 17 bo nie wypada się przyznać że wolałbyś 13 bo prawo zabrania i mogliby cie namierzyc to wiesz co my o tobie wiemy? masz gigantyczne kompleksy, jestes niedojrały i nie zadowolisz zadnej, nawet nie 27latki ale nawet 20latki jestes gnojem a kazda matka i ojciec powinien na smyczy trzymac swoje corki przed takimi gnojami jak ty

Gość gość
niedobrze mi sie robi jak czytam ze jakis palancik pod 30stke slini sie do 17letnich gimnazjalistek/licealistek gnój!!!