Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do DOJRZALYCH mezczyzn

Co mysla DOJRZALI i DOROSLI mezczyzni o kobiecie 27 letniej ktora

Polecane posty

Gość pytanie do DOJRZALYCH mezczyzn
1. A czy mezczyzna nie probowalby sie we mnie doszukiwac, dopatrywac czy moj stosunek do mezczyzn jest 'prawidlowy', bo o to raczej mi chodzi w tym wszystkim, czy nie uwazalby mnie za oziebla, oschla, odpychajaca go bez pociagu seksualnego i pozadania kobiete, ktora odsuwa od siebie mezczyzn badz moze ma jakis wstret do seksu co za tym idzie relacja z antyseksulana kobieta to strata czasu dla dojrzalego mezczyzny??? 2. Dodam, ze do brzydali wg mezczyzn nie naleze, wiec nie uznalby mezczyzna, ze mam jakies wymagania wybujale, ze zaden mi 'nie odpowiadal' skoro nawet chlopaka nie mialam?? PROSZE O ODP. TYLKO MEZCZYZN.

niedobrze wam sie robi!!! alez jestescie zaklamane!!! :P ja mam 28 lat, pszyszlo mi na maila jakies zdjecie z badoo z zaproszeniem. no i tak mi sie laska spodobala z tego zdjecia ze chcialem zobaczyc inne no i musialem konto zalozyc (k****, no napalony bylem wiem... :) w ciagu jednego dnia, mimo ze dalem tylko jedno z d**y zdjecie napisalo ponad 100 lasek, i paru facetow. wiek rozny... 17 tez... ;o najlepsze jest to, ze wy nawet nie umiecie maila napisac... :o

Gość gość
a skąd możemy wiedzieć co sobie dany facet pomyśli ? zależy od faceta czemu od razu tak negatywnie na to patrzysz ? same negatywy znam dziewice które mają duże potrzeby seksualne ale nie każda idzie do łóżka jak ma potrzebę bo potrzebuje np iść z facetem do którego coś czuje co nie? a jak nie przytrafił jej się taki to co ? miała iść z byle kim ? facet sobie może myśleć co chce ale jak zacznie ciebie pozanwać to się przekona jaka jesteś czy od razu masz chodzić z biustem na wierchu żeby to swiadczylo że nie jesteś oziebła? dobre sobie, nie widzę związku

Gość gregorjj84
idealna laska ma 20 lat, ale jak mam zakres poborowy 17-25.Nie mam brata,może jestem niedojrzały ale dobrze mi z tym.Potrafię też zadowolić kobietę.Robię to dorywczo z pewną 24 latką :) No i to prawda że kazda matka i ojciec powinien na smyczy trzymac swoje corki przed takimi gnojami jak ja.Dobrze ze na forum jest się anonimowym to można się przyznać do wielu rzeczy.Dla otoczenia zakladam maskę zaradnego i pewnego siebie samca alfa.Dzięki temu głupie lecą jak karaluch w pułapkę.Przykro mi to mówić ale większość pań jest poprostu głupia, patrzą głównie na wygląd i kasę.Jest to dość prymitywne zachowanie samicy w okresie godowym.

ja widze odwrotnie. jak sie ubiorej jak lump to spoko nie boja sie gadac, jak sie ubiore tek jak lubie, garniaczek, koszula itp... to sa troche zawstydzone... :o ch*j wie o co chodzi... :o

Gość taki jeden facet 1984
Hej autorko Moja obecna dziewczyna była dziewicą ,gdy ja poznałem ,a miała wtedy 28 lat. Co sobie pomyślałem ? Wszystko na raz. Z jednej strony byłem zdziwiony bo była ładna. Z drugiej trochę zaniepokojony bo dlaczego tak długo ? ...Z trzeciej strony czułem w niej pokrewną duszę bo ja sam byłem długo prawiczkiem i wiem dlaczego tak się dzieje. Po prostu niektóre osoby później dojrzewają do spraw seksualnych. Ważne ,że dogaduję się z nią dobrze , czuje się z nią dobrze ,a w łóżku jest nam super. W zasadzie ja przed nią miałem tylko jedną kobietę w łóżku i to na krótko wiec sam jakiś doświadczony nie byłem wielce. Więc odpowiedź jest taka ,że musisz po prostu trafić na odpowiedniego faceta z którym się będziecie po prostu rozumieli i dobrze czuli w swoim towarzystwie wtedy i w łóżku będzie wam dobrze.

Gość gość
tylko duren by to polaczyl z aseksualnoscia, mam 25 lat, ladna jestem, szczupla itd, mam normalna potrzebe bliskosci i seksu, mialam 3 chlopakow ale nim zdecydowalam sie z nimi, to sie rozpadalo dlatego ze nie dobralismy sie, wiec nie zaluje ze nie stracilam cnoty, mam normalne potrzeby i tego nie da sie ocenic po wygladzie, mam kolezanki super odstrelone, ladne, sexy ubrane i co? okazuje sie ze one sie zmuszaja do seksu bo wcale nie czuja tego,a faceci sie ogladaja za nimi i mysla ze sa sex bombami, i mam tez kolezanki takie szarobure ktore jak opowiadaja co robia z chlopakami w łozku to galy staja w poprzek, po porstu nie da sie ocenic po takich wskaznikach, jaki ktos ma temperament

No nie da się. Za to mogę napisać ,ze moja "dziewica" się rozkręciła w łóżku ;) pierw była taka bardziej skryta , nieśmiałą ,ale stopniowo powoli otwierała się coraz bardziej. Czasem sobie rozmawiamy ze sobą o tych sprawach i dlaczego tak późno zaczęliśmy to mi opowiadała ,że w liceum np to była taką outsiderką bo nie natrafiła na odpowiadającą jej ekipę. Rozkręciła się trochę bardziej na studiach ,ale tam było na zasadzie ,że jak ktoś się jej podobał to potem nic z tego nie wyszło ,a co co się za nią uganiali to jej nie pasowali i tyle. Z resztą ja miałem podobnie w LO to mnie dziewczyny nie interesowały tylko byłem zajęty grami ..Potem na studiach to tylko od iprezy do imprezy od tak do potańczenia czy tam jakieś całusy po pijaki max. ,,miałem kilka okazji ,żeby "z******ć" ,ale nigdy nie miałem z tymi dziewczynami takiej ochoty na 100% tylko mi zawsze nie pasowało coś.

Gość gość
i co? wolałbyś żeby nie była dziewicą wcześniej mimo tych jej 28 lat? fajnie się zgraliście i to ty ją wielu rzeczy nauczyłeś fajne to jest i twoje podejście też że nie leciałeś na byle jaką , to się chwali, dobrze że tacy faceci są

Gość Zuzanna Amelia ææ
Madralo- ale to ze tak swietnie wychodzi to najczesciej w duzym stopniu sprawa podejscia a nie tylko dopasowania.

"i co? wolałbyś żeby nie była dziewicą wcześniej mimo tych jej 28 lat? " owszem ma to swoje plusy i uroki ,ale gdyby nie była dziewicą ,a była taką samą osobą jaką jest to pewnie i tak bym z nią był. Druga sprawa to nie da się tego tak analizować. Bo sam suchy fakt bycia bądź nie dziewicą o niczym nie świadczy. Ważna jest raczej przyczyna tego stanu ,co w pewnym sensie widać po zachowaniu takiej osoby. Jak mi moja powiedziała ,że "nigdy nie była blisko z facetem" to nic nie mówiłem po prostu przytuliłem ją i tyle i powiedziałem chyba " zaopiekuję się Tobą" ...owszem miałem trochę stracha ,że może będzie teraz tego seksu unikała jak ognia ,ale dałem nam szanse i sprawdziłem w "praniu" jak jest naprawdę. ...zapewne ,gdyby "migała" się przed seksem dajmy na to przez pół roku to bym uznał ,że "coś jest jednak nie tak" w związku i byśmy sie pokojowo rozstali. No ,ale ona tez chciała seksu tylko się bała ...zaakceptowałem to, byłem wyrozumialy i było ok.

Gość Zuzanna Amelia ææ
No i co ? Pasuje Ci taka odpowiedz ?

Gość gość
Rozumiem zeby dziwic sie ze np. facet 30 lat i nie spal z kobieta, ale kobieta? Od razu podejrzewana o ozieblosc? A jak by miala 24 lata i byla dziewica to juz by nie znaczylo ze jest oziebla? A co to za roznica? Jak przez 6 lat nie poznala faceta z ktorym by to chciala zrobic to musi isc z kims na sile do lozka zeby nie byc podejrzewna o najgorsze? Seksualnosc kobiet jest inna. Oczywiscie to sie zmienia pod wplywem mediow i propagandy. Kobiety w nieszczesliwych zwiazkach malzenskich czesto latami utrzymuja abstynencje seksualna. Tak samo mlode wdowy. Czy to jest cos dziwacznego wg was? Kobieta nie moze pol roku zyc bez seksu bo zostanie okrzyknieta antyseksualnym dziwolagiem??

Gość gość
Mnie np nie pociagaja faceci do ktorych nic nigdy nie czulam i co za tym idzie pojscie do lozka z takim bylo by katorga. Moze byc przystojny, czysty i pachnacy ale jak nic nie czuje to nawet te usta mnie obrzydzaja nie wyobrazam sobie pocalunku. Moze dlatego niektorzy uwazaja ze pocalunek jest bardziej intymny niz zetkniecie sie genitaliow. Dlatego jesli ktos bedzie sie na Ciebie dziwnie patrzyl z tego tytulu ze jestes dziewica, to tylko bedzie swiadczylo, ze taka osoba jest ograniczona. Bo osoba z szerokimi horyzontami - pyta i rozmawia, obserwuje innych, a nie zaklada od razu, ze cos jest dziwne i podejrzane. Tak robia malo inteligentni ludzie,tzw. prostaki.

Gość dobre dobre dobre dobre
ale wydziwiasz..... i nie mowimy o zadnym pol roku tylko o 30 latach zycia. jak kobieta przez prawie 30 lat nie znalazla nikogo kto jej pasuje to ja zaczynam myslec czy nie jest oziebla.proste?

Gość gość
pytanie do DOJRZALYCH mezczyzn jest nadal dziewica i nie ma zadnych doswiadczen z mezczyznami i nigdy nie miala chlopaka. Czy zwiazalibyscie sie z taka kobieta i dlaczego ?? Prosze o NIE WYPOWIADANIE sie prawiczkow i chlopcow ponizej 27 r. z. !!!! xxxx Sama dyskryminujesz kogoś Twojego pokroju czyt. prawiczka czy kogoś młodszego a chcesz by Ciebie akceptowano :P

Gość gość
Jejku ja jestem pozna dziewica i jak powiedzialam o tym znajomemu to sie zdziwil;) normalna reakcja:)

Gość gość
cześć trala

Gość gość
"ale wydziwiasz..... i nie mowimy o zadnym pol roku tylko o 30 latach zycia. jak kobieta przez prawie 30 lat nie znalazla nikogo kto jej pasuje to ja zaczynam myslec czy nie jest oziebla.proste?" vvvvvvvvv To ja ci odpowiadam, ze nie. A czemu od razu nie pomyslisz, ze nie spotkala kogos z kim by chciala to zrobic? Tylko od razu ozieblosc. Znasz seksualnosc kobiet? Wiesz, ze nie wystarczy tylko dotknac tylek albo piers zeby sie rozpalila? Mam kuzynke, fajna dziewczyna 29 l. i tez jest dziewica. Rozmawiamy na te tematy, wiec wiem jak to jest. Ona tez by chciala, ale spotykala samych matolow i nie miala ochoty tracic cnoty z nimi bo ja nie krecili. A jak kogos spotykala co by chciala, to np. byl zajety. I tak mozna nawet do 40 zyc i to nie znaczy, ze to jest dziewczyna albo kobieta ktora nie ma potrzeb seksualnych.

Gość Quiten
Powiem tak kobieto wchodzisz w taki wiek ze cipka bedzie domagac sie bolca coraz czesciej i albo puscisz sie z jakims pierwszym lepszym facetem albo spotkasz w koncu swoja wielka milosc i oddasz mu ten skarb

Gość gość
Że nie związałabyś się z 27-letnim prawiczkiem, gdyby przyszło mu konkurować z doświadczonym trzydziestoparolatkiem . ;)

Gość gość
hahaha :D z tym z ten prawiczek to ma wiekszy power , starszemu juz tak nie stoi :D ale doswiadczenie doswiadczeniem :D

Gość gość
"gość hahaha smiech.gif z tym z ten prawiczek to ma wiekszy power"> To jakiej marki są te akumulatorki? :-D

Gość gość
marki "mlodosc" , no po prostu mlodemu facetowi BARDZIEJ stoi :D :D

Gość gość
Ha, ha! A jak ten młody żyje w ciągłym stresie? Wtedy marka tego starszego może okazać się bardziej niezawodna. :-D :-D :-D

Gość gość
dobra ale stres wczesniej-pozniej odpusci i wtedy tez juz bedzie ten ex-prawiczek doswiadczonym trzydziestoparolatkiem, a ten 30paro- kim bedzie... ? ;)

Gość gość
i czemu starszy mialby nie zyc w stresie? 30pare to wcale nie taki stary zeby sie nie miec czym stresowac :D ot chocby ta slabsza potencja :D :D :D

Gość gość
i tak oto od dziewictwa przeszlismy do 'twardosci' meskich wzwodow hehehehe