Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość777

jak zrobic ten krok

Polecane posty

Gość gość777

witma. zalezy mi na jednej dziewczynie, wiem ze jej tez choc troche tez zalezalo jeszcze miesiac temu, pozniej jak zaproponowalem spotkanie powiedziala ze musi brata pilnowac (od razu wyczulem odrzucenie), okazalo sie ze mowila prawde bo przyszla z nim na boisko gdzie ja czesto gram w kosza i usiadla na chwile na lawce i patrzyla jak gram. dzien pozniej zaproponowalem znowu spotkanie to powiedziala ze ma dendyste i tego samego dnia zobaczylem ja ze znajomymi i byl tam tez chlopak ktroy do niej kreci. od tamtej pory zachowalem sie jak glupek bo zaczalem udawac, ze mi juz nie zalzy, nie mowielm jej nawet "czesc" jak ja mijalem. dzisiaj mielismy razem lekcje i ciagle sie na mnie patrzyla czy ja na nia patrze.jak mijamy sie na korytarzu to czasami jak ja nie patrze to ona sie patrzy, na nastepnej jak ja patrze to ona nie (wiem, ze to choro brzmi). nie wiem co teraz mam zrobic, w sensie jak sie do niej odezwac, co dokladnie powiedziec, czy lepiej zapomniec co bedzie trudne?

Gość gość
Musisz patrzeć, czy czasem ona nie patrzy, a jak patrzy to nie patrzeć... :-) Urocze te wasze problemy. Takie młodzieńcze i niewinne. Nie narzucaj się. Odpuść. Ale tylko do czasu, aż ona da ci jakiś sygnał. Wtedy pogadacie. I zacznij jej mówić "cześć". Natychmiast! Nie bądź chamem, człowieku...

Gość gość777
jaki sygnal np. ?