Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

raaaaaatunku pomoooooocy

Polecane posty

Gość gość

cześć, mam problem dziś powinnam dostać okres, jednak go nie ma, kochałam się 21 lipca miesiączke miałam 13 lipca, potem 13 sierpnia ta miesiączka była mniej obfita ( pierwszy drugi dzień ok były skrzepy) potem coraz mniej trwała w całości 5 dni. Zrobiłam 13 testów ciążowych , ostatni 7 tygodni po stosunku wszystkie były negatywne.Śluz miałam że tak powiem książkowy jak w normalnym cyklu, czułam owulacje(owulacja przypadła 2 września) bo bolały mnie jajniki i śluz był rozciągliwy jak kurze białko. Czuje się jak na okres, bolą mnie troche jajniki i kręgosłup.Czy mogę być w ciąży?

Gość gość
W ciązy nie, ale na pewno możesz być p******a.

Gość gość
skoro testy negatywne to raczej nie, jak się nadal obawiasz zrób badanie krwi.

Gość gość
taaa, w ciąży urojonej, psychiatra się kłania

Gość gość
Przecież nie tak dawno pisałaś na ten sam temat, nie można mieć owulacji jak się jest w ciąży. Zrobiłaś tyle testów i wyszły negatywnie , więc nie jesteś w ciąży.

Gość gość
ale czy test po 7 tygodniach od stosunku da już wiarygodny wynik?

Gość gość
Test daje wynik po 6 dniach od zapłodnienia, a po 7 tyg jest w 99,9% wiarygodny

Gość gość
99,9% czyli jednak nie 100%

Gość gość
kuuuurfffa ale nuda, nie zakładaj już tej prowokacji, bo już nie chce mi się wchodzić na kafe, odpuść sobie

Gość gość
Ale ja naprawde sie martwię :(:(

Gość gość
Poproszę o normalne odpowiedzi :(

Gość Patelenka
Nie jesteś w ciąży, po prostu jeszcze nie dostałaś, ja mam czasami 3 dni wcześniej, czasami 3 dni później, to zależy od wielu czynnikow. Masz książkowe objawy zbliżającego się okresu. To chyba normalne ze boli Cię kręgosłup w okolicach lędźwiowych, podbrzusza, a 7 tyg po stosunku już miałabyś pierwsze objawy ciąży (wymioty, złe samopoczucie, mdłości, biegunkę lub zatwardzenie, wzmożony apetyt lub jego brak, zaparcia, i wiele innych) a przede wszystkim BRAK OKRESU, warto zapamiętać też , że każda kobieta inaczej przechodzi cykle i ciążę. Trochę nienormalne, że zrobiłaś 13 testów ?!! Zazwyczaj robi się 2 no może 3 dla pewności ,ale nikt o zdrowych zmysłach nie robi 13, no chyba , że ma jakąś maniakalną przypadłość. A poza tym wydałabyś na nie jakieś 120-150 zł, kto normalny tyle pieniędzy wydaje na testy ciążowe? Nie lepiej pójść na prywatną wizytę do ginekologa za 70-80 zł i mieć 100% pewności?

Gość gość
Ja czasem tak mam że po obfitym posiłku zaraz musze iść do toalety nie jest to biegunka , nie wiem czy to nerwy , cały czas chodzę do toalety i sprawdzam czy może już dostałam..Od tamtego czasu nie współżyłam wiec chyba nic w tych testach zmienić się nie może?

Gość Patelenka
Dziewczyno wpadasz w paranoje.

Gość gość
Jako jedyna normalnie ze mną rozmawiasz, powiedz czy ja mogę być w ciąży, ja wiem ze stosunek przerywany to zadne zabezpieczenie ale szanse są mniejsze niz przy zakończeniu we mnie

Gość Patelenka
W zasadzie ciężko jest zajść w ciąże, wbrew pozorom to nie taki proste. Sa zdrowe pary, które pomimo "wspomagaczy" starają się miesiącami. Powiem Ci szczerze, ze u nas stosunek przerywany to często się zdarza, zazwyczaj używamy prezerwatyw, z tabletek zrezygnowałam, gdyż planujemy starać się o dziecko jakoś w przyszłym roku i muszę "przygotować" swój organizm. Ale stosunek przerywany to żadna antykoncepcja, chociaż szanse są mniejsze.

Gość gość
Ja w swoim życiu stosunków przerywanych i nie martwiłam sie jakoś, a teraz nie wiem dlaczego chyba wariuje,,bolą mnie jajniki

Gość Patelenka
Bo pewnie na dniach dostaniesz miesiączkę, mnie tez bolą od wczoraj, a miesiączke wlasnie powinnam dostać. Nie martw się !! Na pewno nie jesteś w ciązy, tylko popadasz w skrajną paranoje, a ile masz lat, ze się tak martwisz?

Gość gość
21 lat, ale narazie nie planuje ciąży, boje się strasznie:(:( nerwy mnie zjedzą ale przecież 13 testów ciążowych chyba nie może się mylić

Gość Patelenka
Jestes w moim wieku. Na pewno nie, a jak tak się boisz idź do lekarza na badanie, będziesz miała 100 % pewności.

Gość gość
Ale zbieg okoliczności :) 13 testów ne mogło sie chyba pomylić?

Gość Patelenka
Już Ci odp na to pytanie.

Gość gość
cały czas latam do wc i sprawdzam :(:(:(:(

Gość gość
cały czas latam do wc :(:(:(