Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biorę rozwód chce koscielny

Polecane posty

Gość gość
poczytaj wczesniej, napisałam, ze maż był na badaniu DNA i widział to dziecko, rozmawial z ta kobieta , zapewniala go, że jego dziecko, sad ma prawo dać alimenty osobie, która nie zrobi w czasie testów DNA( ma na to chyba z tego co pamietam 3 miesiące, maż na to nie reagowal bo nic o tym nie wiedział, zapytajcie kazdego prawnika to wam powie, nic sie nie dozywał i nie robił testów, bo nic o tym nie wiedział, sad działał sam, k***a mac ja wiem, że to dziwnie wyglada i sama jestem zdenerwowona bo moje zycie legło w gruzach, naprawde sie tak stało.teraz załozył oddzielna sprawe w sadzie i sad nakazał kolejny raz DNa i to robił maz.

Gość gość
Jak to " kolejny raz " test DNA przecież piszesz ze nic nie wiedział o tym dziecku i dopiero teraz zrobił test , to jak nie było jego próbki wcześniej to jak mogli robić testy ? Pisz dokładnie bo nie wiadomo o co chodzi , a tez nie podejmuj żadnych decyzji w takich nerwach :-(

Gość gość
A czy to pewne, ze to jego dziecko? Wystąpił mąż o badania? Bo może dziewczyna leci na niego i pogrywa nieczysto. On potwierdza, ze to jego? Zaczekaj, spokojnie, niech się to wyjaśni. Podstawą są badania DNA.

Gość gość
gość zdrada nie jest powodem, bo każdy miałby to unieważnienie xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx teraz unieważnienie może dostać każdy, kto dobrze zapłaci!!! Pazura już dwa razy dostawał unieważnienie kościelnego ślubu!!!