Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biorę rozwód chce koscielny

Polecane posty

Gość gość

Byłam z mężem dwa lata, 2 miesiące temu okazało się, że jakaś dziewczyna twierdzi, że 3 lata temu zrobił jej dziecko( sama bardzo je chciałam mieć), nie dam rady wziąć tego na swoje barki, kocham go i ciężko mi , ale nie widze innego rozwiązania, wiem, że w chwili słabości będe mu to wymawiała, jestem zdołowana, załamana psychicznie, jednego dnia jestem pewna rozowdu a drugiego przypominam sobie nasz ślub, nasze plany, co ja mam robić...doradźcie mi co mam robić, bo jestem w takim stanie, że nie wiem co robię. Dodam, że chce rozwód koscielny, to dla mnie wystarczający dowód na to, że to koniec małżeństwa z winy męża.

Gość gość
Możesz sobie chcieć, nikt ci w kościele pistoletu przy głowie nie trzymał, wybrałaś k****arza to teraz ponoś tego konsekwencje a nie jęcz że ty tak nie chcesz 😠

Gość dziewczyna z łiłą
ale ona przecież nie wiedziała że to k****arz.

Gość gość
Mnie mąż nie zdradził, to było 3lata i 9 miesicy temu, nie jest k****arzem, sam dobija się tą sytuacją. Dziewczyna coś kręci , ale ja nie umiem z tym żyć.

Gość gość
nie ma rozwodu kościelnego, jest unieważnienie małżeństwa, poczytaj w necie, jakie są powody,by dostać unieważnienie, trwa to kilka lat, są 2 instancje, ale to muszą być ważne powody typu - homoseksualizm, niedojrzałość,... POCZYTAJ porozmawiaj ze swoim księdzem w parafii, na pewno podpowie, emocjonalnie - psycholog.

Gość gość
No tak, nie miała czasu na takie pierdoły, była zajęta imprezowaniem i staraniami o swoje :-O

Gość gość
Jest mi w tej sytuacji niekomfortowo, nie widzę, chyba innego rozwiazania, to ostateczność.

Gość dziewczyna z łiłą
to zróbcie testy DNA, może to nie jego

Gość gość
zdrada nie jest powodem, bo każdy miałby to unieważnienie

Gość dziewczyna z łiłą
nie znam się na tych kościelnych bajerach, ale na moje zdrada świadczy o niedojrzałości do małżeństwa

Gość gość
Oczywiście testy DNA będą, dziewczyna jest pewna, że jego, to wszystko zmienia, całe moje życie ulegnie zmianie, to jego dziecko, skoro ma z nią dziecko to niech nie traci z nim kontaktu, nie chce być powodem tego, iż dziecko ma słaby kontakt z dzieckiem, teraz matka dziecka automatycznie staje sie powiązana z moim mężem, to trudne.

Gość gość
kontakt z ojcem*

Gość dziewczyna z łiłą
dlaczego wczesniej napisalas ze dziewczyna cos kreci?

Gość gość
kurde jak nie było DNA to co trujesz?

Gość gość
Już Ci pisze, podobno mąż mówi, że widział ją raz, był na zawodach piłkarskich(gra w clubie piłkarskim po pracy) były one w Zakopanem, tam popił i obudził sie na drugi dzień, mówił, że nic nie pamięta i , że możliwe, że ktoś dodał mu coś do drinka, nikt o dziecku nie wiedział, bo mąż zmieniał dwa razy zameldowanie, pracował najpierw (przed naszym slubem) w Zakopanem, potem w Wawie a potem w Katowicach, listy rzychodziły na stary adres a nowy był nieznany, dziewczyna wiedziała gdzie mieszka, ale przez 3 lata go nie odwiedziła(dla mnie to cholernie dziwne), okazuje się 2 miechy temu, że rodzice męża odebrali dziwne listy, z sądu, okazuje się, że sąd ustalił już sam alimenty na podstawie zeznań tej dziewczyny, a maż ma na głowie komornika bo wisi jej 30 tys alimentów, coś jest nie tak, czemu męża nie odwiedziła wcześniej skoro wiedziała?podobno jakiś kolga mówił, ze ona miała urodzić jakieś dziecko jakiejś parze, nie mogli mieć dzieci, nie wiem już sama...

Gość dziewczyna z łiłą
sąd nie mógł zasądzić żadnych alimentów bez udziału twojego męża. a skoro rodzice otrzymywali pisma to dlaczego niby nie powiadomili syna czyli twojego męża?

Poczekajcie oboje na wyniki DNA. Jeśli nawet to jest jego dziecko,to przede wszystkim nie podejmuj decyzji pochopnie.Nie pali się! Zobaczysz,jak zareaguje Twój mąż i ta panienka,która nagle zdecydowała się ujawnić.Jesli cała sytuacja będzie dla Ciebie nie do przyjęcia,to idejdź. Ale na rozwód kościelny w tym wypadku szans nie masz. No,chyba że masz kasę.Mój znajomy dał grubszą gotówkę na remont dachu na plebanii i w pół roku dostał rozwód kościelny!

Gość gość
Nic mi tu nie pasuje, ciągle o tym myśle, testy były robione 3 dni temu(dowiedzialam się telefonicznie od męża , od którego musiałam się wyprowadzić w tej sytuacji) wyniki mają być za tydzień, wiem, że to jego, dziewczyna zarzekała , ze jego na 100%, skoro jest pewna i zrobiła testy to jest jego dziecko, mąż mówił, ze troche podobne do niego, że taki ładny(jak mi mógł to powiedzieć).

Gość gość
Sąd orzekł alimenty, bez UDZIAŁU MĘŻA na podstawie, zdjęć, które ona ściagnęła mu z fb, miał z nią jedno zdjęcie z zawodów, oczywiście na jeje telefonie, wydrukowała i na tekj podstawie sąd podjął decyzje, wiem co pisze, bo jestem powiązana z prawem, jasne, że może, jeśli dostajesz listy sądownicze i one nie trafiają do adresata wtedy proces rusza bez pojęcia oskarżonego, rodzice od razu powiadomili męża(nie czytają jego korespondencji)był u nich zameldowany bo budowaliśmy dom(własnie wykończyliśmy)

Gość gość
"mówił, że nic nie pamięta i , że możliwe, że ktoś dodał mu coś do drinka," :D marne prowo, za szybko je spalilas

Gość gość
Jest mi cholernie trudno, bo planowaliśmy wspólne życie, a teraz wszystko legło w gruzach, rodzice pytają co się dzieje, o kryzys, ja męża nie oskrżam, bo mnie nie zdradził, to stało się przed naszym związkiem, ale nie mogę się z tym pogodzić, że mnie to spotkało, właśnie teraz gdy jest dom, chcieliśmy dziecko, jakaś masakra, zły sen, niech mnie ktoś uszczypnie:(

Gość gość
Jezu jak ja marze, żeby to bło prowo tej dziewczyny, prosze Boga, żeby to było prowo!!!!

Gość dziewczyna z łiłą
nie rozśmieszaj mnie :D hahahahahha, to ja se wezme zrobię fotomontaż z bradem pittem i też go może pozwę? hahahahahhahaha i mi przyznają alimenty na mojego dzieciaka :D hahahahahahahhahahaha

Gość dziewczyna z łiłą
zrobiła testy na ojcostwo bez próbki od twojego męża... hahhahahahahah :D wymyśl lepsze prowo. nara 🖐️

Gość dziewczyna z łiłą
a może te testy na ojcostwo były z tego zdjęcia? hahahahahahahahahahhahahahahaha

Gość gość
i za samo podobienstwo juz ma 30 tys dlugow? :D

Gość gość
jak boga kocham się tak stało, ja nie mam pojęcia czemu, tak się stało, oskarżyła go, że nie chce dziecka, testy były z nią i dzieckiem 3 dni temu pisałam, pisałam też, ze maz powiedział ze dziecko jest troche podobne do niego

Gość dziewczyna z łiłą
sorry ale twoja historia sie kupy nie trzyma, nie da sie zrobic testow na ojcostwo bez probki od potencjalnego ojca :D

Gość gość
nikt o dziecku nie wiedział a za chwile: podobno jakiś kolga mówił, ze ona miała urodzić jakieś dziecko jakiejś parze to moze to tego kolegi skoro mial z nia kontakt hahaha :D