Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meggyn1

znowu piję

Polecane posty

Gość meggyn1

K...a kolejny wieczór, a ja znowu piję. Od 3 lat to samo. Praca do 15, dziecko ze szkoły, kręcenie się bez sensu do 20, a później muszę się znieczulić inaczej już nie umiem. Przykro mi że wpakowałam się takie g....o! Nie szukam współczucia chciałam się tylko wygadać.

Gość facett 747
weź się w garść.myśle że dasz radę .

Gość facett 747
a tak z..autopsji wiem o czym piszesz jeżeli Cię to pocieszy)))

Gość meggyn1
Wczoraj tak się upiłam, że spałam na podłodze, po czym obudziłam się w nocy do łazienki i tak mi się poj...o, że pomyliłam ścianę z drzwiami od łazienki. Dzisiaj ledwo chodzę bo mam kolano spuchnięte. Co jeszcze musi się stać żebym się obudziła...? Kiedyś myślałam że dam radę, a teraz zaczynam w to wątpić,

Gość gość
Ja ez pije codziennie od 3 miesięcy ,ale mnie zmarla mama i nie mam już nikogo na siwecie .

ale jaka jest tego przyczyna? Jesteś sama?problemy finansowe itd? Dziecko widzi,że coś się dzieje,widzi wiecej niż sie wydaje tobie,przyjmie,że alkohol jest dobrym rozwiązaniem kłopotów,chcesz tego? Wiesz,że wpadasz w alkoholizm?

Gość gość
od 3 lat jak pijesz to juz jestes alkoholiczka przej****e trzeba wiedzeic kiedy przestac ja jak mialam problemy zapijalam je ale potem wracalam do normalnego w miare zycia i alkohol jest w moim zyciu i owszem ale tylko przy okazji wyjscia na balety albo urodzina grill musisz cos z tym zrobic szkoda ciebie ale pomysl jak szkoda twego dzieciaka ono na to patrzy mimo wszystko

Gość gość
wskaż przyczynę tego stanu rzeczy,co się stało??